Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zondagochtend Ademboost: Verfrissende Start

Sunday 14 April 2024 van 9:30 tot 11:30

Bosveld 801a, 5403 AT Uden, Nederland

Over dit evenement


Op zondagochtend 14 april 2024 nodigen Patrick en Marloes je uit om deel te nemen aan een betoverende reis door ademwerk tijdens onze workshop "Ademboost voor een verfrissende start".

Dompel jezelf onder in een ochtend vol rust en ontdekking terwijl je jouw adem verkent en de diepgaande impact ervaart van bewust ademhalen. Laat je leiden door een heerlijke ontdekkingsreis door je eigen adem, waarbij je de kracht van je longen ontdekt en de adem laat stromen als de bloeiende lente. Omhuld door passende muziek, sluiten we af met een betoverende klanksessie die je nog dieper in harmonie met jezelf brengt.

Dit is jouw kans om de ademhaling te ervaren als een wonderbaarlijk instrument om je gewenste gemoedstoestand te bereiken en jezelf te bevrijden van eventuele blokkades en emoties. Onze zachte ademtechnieken helpen je om je lichaam te openen en jezelf volledig te omarmen.

Laat de lente ontwaken in jouw wezen en bloei als een prachtige bloem!

Of je nu nieuw bent in ademwerk of al gevorderd, je bent van harte welkom. Met een beperkte groepsgrootte van maximaal 16 personen zorgen we voor een intieme setting waarin iedereen de nodige aandacht en begeleiding krijgt. Samen ademen we, versterken we de energie en creëren we een diep gevoel van verbondenheid.

Maak contact met jezelf in een sfeer van zachtheid, liefde en verbinding, en ontdek de ware kracht van de adem.


Let op: Deze ervaring is mogelijk niet geschikt voor mensen met epilepsie, hartklachten, glaucoom, ernstige psychische problemen of actieve verslaving. Gebruik van alcohol en drugs op de dag van de sessie is niet toegestaan.

Twijfel je, heb je fysieke beperkingen of gebruik je medicatie? Neem dan vooraf contact met ons op zodat we samen kunnen bespreken hoe we deze ervaring perfect kunnen afstemmen op jouw behoeften.


Annuleringsbeleid:
Wij hanteren een annuleringsbeleid dat vergelijkbaar is met soortgelijke evenementen, yogalessen, enzovoort. Bij onverhoopte omstandigheden kun je tot 48 uur van tevoren annuleren en krijg je de volledige ticketwaarde terugbetaald*. Annuleer je jouw kaartje tussen 48 en 24 uur voor aanvang van het evenement, dan ontvang je slechts 50% van de kosten terug. Houd er rekening mee dat als je binnen 24 uur voor aanvang van het evenement annuleert, wij helaas niet in staat zijn om je ticket te retourneren. Het is wel toegestaan om iemand anders in jouw plaats te laten komen.Sunday 14 April 2024 van 9:30 tot 11:30

Bosveld 801a, 5403 AT Uden, Nederland

Over de organisatie

“Moed betekent angst voelen en toch je hart volgen!”

Natuurlijk Loes verzorgt trainingen en workshops over de kracht van je adem en stress en burn-out preventie.

Reviews

Anoniem

Verbinding in ADEM & KLANK

Een prachtige ervaring! Echt een cadeautje voor mezelf. De combinatie van adem, klank, muziek en teksten werkten subliem. 🙏😘

Lees meer

Sien Van bakel

Verbinding in ADEM & KLANK

Dankbaar voor dit evenement. Prachtige muziek van Ieke die recht naar mijn hart vloog. Marloes zorgt voor een verbinding met je ademhaling waardoor je kunt zakken in diepere lagen. Dikke aanrader!!

Lees meer

Estell Koninkx

Zondagochtend Ademboost: Verfrissende Start

Het was voor mij een hele bijzondere ervaring. Er kwam veel spanning los, waardoor ik de rest van de dag helemaal heb kunnen ontspannen. Zeker een aanrader om aan deel te nemen.

Lees meer

Zondagochtend Ademboost: Verfrissende Start

Meer evenementen van Natuurlijk Loes

Monday, 16 Sep. om 19:30
3-delige Ademreis September
Natuurlijk Loes
Adem Gezondheid Ademwerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 05 Oct. om 13:30
Golden {Cacao} Bliss Ceremony with live music & Cosmo energy frequency
LOVE events by Golden Moonlight
Plantmedicijn Kundalini Adem
Monday, 23 Sep. om 09:30
Adem Opleiding - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Friday, 26 Jul. om 19:00
Deliverance - Breathwork Journey and Techniques
Deliverance
Adem Gezondheid Ademwerk
Saturday, 03 Aug. om 09:30
Ademkracht Mini Retreat
Ademkracht
Adem Cacao ceremonie Meditatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl