Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Adverteren op Hipsy

Op Hipsy is er de mogelijkheid om op verschillende manieren jouw product, dienst of evenement te promoten. Gemiddeld weten 3400 unieke bezoekers per dag de Hipsy website te vinden. 65% daarvan is verwijzend verkeer naar een specifiek evenement en 35% zijn bezoekers die bewust de Hipsy website bezoeken.

Waarom is het interessant om te adverteren op Hipsy?

De website bezoekers van Hipsy zijn geïnteresseerd in zeer specifieke onderwerpen. Op de site wordt gericht gezocht naar nieuwe ervaringen en evenementen. Heeft jouw aanbod raakvlakken met de thema's op Hipsy? Dan is dit de ideale plek om dat te promoten. Verbinding, persoonlijke ontwikkeling, spiritualiteit en duurzaamheid staan hierin centraal.

Waarom biedt Hipsy advertentie ruimtes aan?

Om Hipsy meer te laten groeien en de missie waar te maken, is er gekozen voor betaalde advertenties. Niemand wordt blij van een website vol met advertenties en betaalde content en daarom is er gekozen voor een zeer beperkt limiet aan betaalde inhoud, alsook een criteria waar betaalde inhoud aan moet voldoen.

Ben je geïnteresseerd om te adverteren op Hipsy? Dan kan je contact opnemen door te mailen naar adverteren@hipsy.nl.

Blogartikel/advertorial plaatsen

Op de Hipsy blog worden door gastauteurs artikelen geschreven die relevant zijn aan de thema's op Hipsy. Met een betaald blog kan je een artikel plaatsen met als doel om jouw product, dienst of evenement te promoten. Je kan hierin dus verwijzen naar je eigen website of je Hipsy evenement. Voorwaarde is dat er een zekere relevantie is met de Hipsy thema's.

Een blogartikel wordt altijd voor een vaste periode, 30 dagen, op de homepage geplaatst. Korter of langer is niet mogelijk.

Advertentie ruimte homepage en evenement resultaten

Op de Hipsy homepage en in de evenement resultaten is er ruimte voor maximaal één advertentie. Deze kan verwijzen naar een externe website of een evenement op Hipsy. De ruimte kan gevuld worden met een afbeelding (banner) of responsive html.

Deze advertentieruimte kan voor minimaal één week of meerdere weken worden afgenomen.

Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl