Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.
Gepubliceerd op Monday 15 April 2024

Adem jezelf de hoogte in tijdens de Global Inspiration Conference 2024

“Good, Good, Good, Good Vibrations!” (The Beach Boys)

Iedereen die wel eens een bewust verbonden ademsessie heeft gedaan weet waarschijnlijk al dat vibraties en ademwerk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Allerlei sensaties, waarnemingen, prikkels, beelden, emoties komen voorbij en het enige wat te doen staat is je over te geven aan je eigen ademhaling. In en uit, in en uit, tot je in een diepe staat van zijn terechtkomt en je denklichaam zich langzaam overgeeft. Ondertussen vibreren je cellen als een malle en kan je letterlijk het gevoel ervaren dat je oplost in de ruimte.

Uh, wacht even hoor...oplossen in de ruimte... Kan dat? Hoe dan? En waarom???

Ok, adem even rustig in en uit, it’s all good!

In dit blog nemen we je mee naar een ‘behind the breathing-scene’.

Picture this: Tijdens een ademsessie begin je met je mond wijd open te ademen. Je bent bezig om veel dieper te ademen (veel zuurstof naar binnen!) dan je lichaam in rust gewend is . Dat begint zich na een tijdje te uiten in tintelingen, sensaties, krampje hier en daar. Een algeheel gevoel van onhandigheid en ongemak kan zich van je meester maken. Je luistert goed naar je coach die aangeeft dat je lekker bezig bent, maar die geeft je wel de aanwijzing dat je de uitademing wat meer mag ontspannen. Je blaast namelijk nogal wat koolzuur (CO2) uit en dat kan ervoor zorgen dat je spieren wat zuurstoftekort kunnen gaan ervaren en gaan verzuren en krampen.
Je doet wat er van je gevraagd wordt en na wat pogingen lukt het je om de uitademing meer te ontspannen. Je ademt diep en verbonden en je lichaam begint te wennen aan de hoeveelheid energie die je het aanbiedt. Whoehoe! Je lichaam lijkt steeds meer te tintelen en het lijkt of de energie binnen en buiten je lichaam gaan ‘syncen’. Je ervaart een diep gevoel van verbonden zijn met alles en iedereen om je heen. Alsof je in een bad met ‘love potion’ bent gevallen. Door de enorme hoeveelheid energie is je frequentie (energieniveau) omhooggeschoten en kan je de eeuwige bliss ervaren van de ‘528Hz love frequency’*

*De 528Hz is een hoog trillingsniveau welke ook wel in verband wordt gebracht met verlichte geesten hier op aarde. Die hebben een frequentie van 700Hz of meer. Het zijn mensen die door onder andere meditatie en bewust ademen in volledige aanwezigheid verkeren en in een constante staat van liefde zijn. Heerlijk, toch?

Maar goed, even terug naar jou en je ademsessie!
Na de ademsessie kan je het hogere trillingsniveau nog wel een tijdje ervaren en ga je als een heerlijke huppel door het leven. En op een gegeven moment komt het leven weer om de hoek kijken met zijn gedoe en gehannes en voor je het weet zak je weer wat niveaus op de schaal van de trillingsfrequentie. Alsof je weer op je oude vertrouwde trage fiets tegen de wind in aan het ploeteren bent. Dat kan beter weet je dus je gaat weer op zoek naar dat fijne gevoel van die 528Hz maar vraagt jezelf wel af of het effect van de ademsessie wat langer mag duren en hoe je dat dan kan bereiken? En lukt dat dan ook?

Je bent nu aangeraakt door de adem en waagt je aan een groepsessie.

Ademen met meerdere mensen in een veilige setting werkt als een energetisch vliegwiel en je komt dan ook zo high als een kite uit de sessie en deze keer houd je het hoge trillingsniveau langer bij je. Je voelt je langer verbonden met jezelf en de liefde lijkt als een breed stromende rivier door je heen te gaan. Love it!

Ademwerk als vliegwiel voor de liefde!

“What The World Needs Now, Is Love, Sweet Love...” (Burt Bacharach)

Stel je nu eens voor dat je met ongeveer 200 mensen een week lang iedere dag ademsessies doet in een prachtige, liefdevolle setting op een vredige locatie. Dan ben je niet high on love voor slechts een maandje, nee, dan ben je minstens nog een half jaar na aan het zoemen!

We durven met zekerheid te zeggen dat dit ook de reden is waarom dit jaar voor de 30e keer de Global Inspiration Conference (GIC) wordt georganiseerd. Het is gewoon te fijn! Een ademfestijn met meer dan 200 ademwerkers en liefhebbers van over de hele wereld die de adem en de liefde en die heerlijke 528HZ ‘liefdes frequentie’ delen met elkaar.

Of zoals een super-objectieve observatie van een ademwerker uit New Orleans ons laat weten:

“De Global Inspiration Conference is op zoveel manieren bijzonder. Een van de dingen waar ik het meest van hou, is dat het de klassieke componenten heeft van een professionele conferentie waar je waardevolle informatie deelt met gelijkgestemden, geïnspireerd raakt door de rijke en diverse dingen die gebeuren in het grotere veld, in dit geval over de hele planeet, leert en onderwijst door gedeelde informatie; maar het gaat veel verder dan dat en omvat ook een rijkdom aan diep transformerende ervaringen in adem. We praten niet alleen over adem, we worden erdoor getransformeerd. De GIC stelt ons als individuen in staat om onze eigen persoonlijke heling te doen en geeft ons een platform en een manier om onze eigen heling te gebruiken ten voordele van de planeet.”

Ben jij klaar voor some ‘good, good, good, good vibrations’?
Waar wacht je dan nog op? Kom naar Berg en Dal in juli en dompel je onder in de liefde en alle ademwijsheden die we delen met elkaar!

Tot dan, tot adem!

Lilian Korzilius
Ademtrainer en co-organiser GIC2024
www.GIC2024.nl

Geschreven door Lilian Korzilius

IBF International Breathwork Foundation

De IBF is een internationale ademwerkers community die jaarlijks een Global Inspiration Conference organiseert ergens op de planeet.

Saturday, 27 Jul. om 17:30
Global Inspiration Conference - GIC2024
IBF International Breathwork Foundation
Ademwerk Verbinding Liefde
Uitverkocht
Thursday, 06 Jun. om 19:30
Ademcirkel met Erica 6 juni 2024
mariekerolloos.nl
Ademcirkel Adem Ademwerk
Saturday, 15 Jun. om 17:00
YOGACRUISE YOGAZEILWEEK MET ADEMWERK TURKIJE
Marco Lagas
Meerdaagse retraites Ademwerk Yoga
Saturday, 07 Sep. om 17:00
YOGACRUISE YOGAZEILWEEK MET ADEMWERK TURKIJE
Marco Lagas
Meerdaagse retraites Ademwerk Yoga
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl