Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Verbinding in ADEM & KLANK

Sunday 09 June 2024 van 9:30 tot 12:30

Flow Uden, Oranjestraat 30, 5401 CB Uden, Nederland

Over dit evenement


Laat jezelf meevoeren op een innerlijke reis, gedragen door je adem en de klanken van muziek. Ontdek verdieping, expansie, verstilling en misschien zelfs verlichting. Door samen te ademen en je te laten overspoelen door de golven van geluid, ben je in staat om oude opgeslagen spanning vrij te maken en je in een andere staat van bewustzijn te brengen. Hierdoor zal je ervaren dat je de beweging maakt van hoofd naar hart.

Met passie en toewijding nemen Marloes & Ieke je mee naar de diepste lagen van jezelf. Samen creëren ze een veilige ruimte waarin je helemaal jezelf kunt zijn en je kunt laten onderdompelen en verbinden in Adem & Klank.
Deze ochtend is een combinatie van verbinding, meditatie, muziek, ademwerk.
Verminder spanningen, verbeter jou emotionele regulatie & versterk de band met jouw lichaam.

Marloes is een ervaren coach in adem- en lichaamswerk, gespecialiseerd in het verlichten van spanning en stress. Ze neemt je mee op reis in jouw eigen lichaam en laat je de kracht van ademhaling beleven.
In het ademwerk ben jij degene die de diepte van je ervaring beïnvloedt; jij bepaalt het ritme en voelt aan wat je nodig hebt en wat je op dat moment kan dragen qua intensiteit.

Ieke is musicus en therapeut. Ze speelt voorstellingen en geeft workshops om mensen te verbinden. Via haar muziek, teksten en meditaties op zoek gaan naar de werkelijke verbinding met jezelf. Het ontdekken van je ware kern en de kracht ervaren van dit alles liefdevol aanschouwen en benoemen. Ze werkt intuïtief, vanuit haar hart. Met verschillende instrumenten, klanken, gedichten en energieën nodigt ze je uit voor deze magische reis.

Mocht je wat meer info willen over Marloes Hoevenaars: marloes@natuurlijkloes.nl
Meer info over Ieke Rovers vind je op haar Spotify account, of bezoek haar website www.roversmuziek.nl

Kom je mee reizen op de golven van adem en klank?
Je bent van harte welkom ❤
Groetjes Marloes & Ieke

*Belangrijk*
Het is belangrijk op te merken dat hoewel ademcoaching en ademwerk, veel mensen kan helpen om hun welzijn te verbeteren, er enkele aandoeningen en/of omstandigheden zijn waarbij het niet aan te raden is om mee te doen. Dit geld voor PTSS of zwaar trauma, glaucoom, epilepsie, hartaandoeningen en ritmestoornissen, hoge bloeddruk die niet onder controle is met medicijnen, glaucoom, longaandoening of nieraandoeningen, bipolaire stoornis of schizofrenie. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan vooraf contact met ons op.

Annuleringsbeleid:
Wij hanteren een annuleringsbeleid dat gelijk is aan soortgelijke evenementen, yogalessen e.d. Bij onverhoopte omstandigheden kan je tot 48 uur van te voren annuleren en krijg je je ticketwaarde terug gestort*. Wanneer je jouw kaartje binnen 48 tot 24 uur voor het evenement annuleert, ontvang je slechts 50% van de kosten terug. Houd er rekening mee dat als je binnen 24 uur van het evenement afzegt, wij helaas niet in staat zijn om je ticket te retourneren. Het is wel toegestaan om iemand anders in jouw plaats te laten komen.

* minus €0,80 transactiekosten

Sunday 09 June 2024 van 9:30 tot 12:30

Flow Uden, Oranjestraat 30, 5401 CB Uden, Nederland

Over de organisatie

“Moed betekent angst voelen en toch je hart volgen!”

Natuurlijk Loes verzorgt trainingen en workshops over de kracht van je adem en stress en burn-out preventie.

Reviews

Anoniem

Verbinding in ADEM & KLANK

Een prachtige ervaring! Echt een cadeautje voor mezelf. De combinatie van adem, klank, muziek en teksten werkten subliem. 🙏😘

Lees meer

Sien Van bakel

Verbinding in ADEM & KLANK

Dankbaar voor dit evenement. Prachtige muziek van Ieke die recht naar mijn hart vloog. Marloes zorgt voor een verbinding met je ademhaling waardoor je kunt zakken in diepere lagen. Dikke aanrader!!

Lees meer

Estell Koninkx

Zondagochtend Ademboost: Verfrissende Start

Het was voor mij een hele bijzondere ervaring. Er kwam veel spanning los, waardoor ik de rest van de dag helemaal heb kunnen ontspannen. Zeker een aanrader om aan deel te nemen.

Lees meer

Verbinding in ADEM & KLANK

Meer evenementen van Natuurlijk Loes

Monday, 16 Sep. om 19:30
3-delige Ademreis September
Natuurlijk Loes
Adem Gezondheid Ademwerk

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 25 Jul. om 20:00
Klankschalensessie Stilte
Elan d’Or
Klankreis-Soundbath Meditatie Soundhealing
Monday, 05 Aug. om 14:00
ZOMERS SISTER RETRAITEWEEK 'ZELFLIEFDE'
Binkie
Vrouwen workshops Soundhealing Meerdaagse retraites
Saturday, 03 Aug. om 10:00
Soundhealing - Klankschakensessie Nieuwe maan
Elan d’Or
Soundhealing Meditatie Ontspanning
Friday, 26 Jul. om 07:00
Summer Vibrations - Yin, Reiki & Soundhealing
By Far
Soundhealing Yoga Reiki
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl