Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Over Hipsy

Hipsy is hét platform voor verbinding, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Hier vind je events en workshops met allerlei uiteenlopende thema’s. Wij verbinden organisatoren en bezoekers graag met elkaar.

Vanuit de gedeelde behoefte om in oprechtheid, openheid en volledigheid te verbinden, komen gelijkgestemden samen om te kunnen spelen in liefde en helen wat pijn doet. Dit wordt gedaan door een veilige setting te creëren en activiteiten te organiseren die werkelijk vervullend en voedend zijn.

Door op deze manier vorm te geven aan gedeelde wensen en interesses is er een levendige concious community ontstaan. Het is onze missie als Hipsy om het centrale punt te zijn van deze community: de plek waar jij de verbinding vindt die je zoekt.

Op Hipsy verdelen we de evenementen onder in verschillende thema's. Met de uitgebreide zoek filters kun je zo de workshops evenementen selecteren die bij jou passen.

Workshops Ceremonies Dans Muziek Mantra zingen Tantra Familieopstellingen Lichaamswerk Zweethut Cacao ceremonie Sharing Cirkels Ecstatic Dance Overig Meerdaagse retraites Adem Yoga 5 ritmes

Over Jochem Gruter

In 2020 ben ik begonnen met het ontwikkelen van Hipsy omdat ik een platform miste voor het opzoeken van verbindende evenementen. Ik ben een liefhebber van Ecstatic Dance, Mantra Zingen, Sharing Cirkels en volg af en toe ook een workshop of een retreat.

Mij hebben deze workshops en evenementen veel gebracht en omdat ik weet hoe waardevol ze zijn, is het mijn missie om het aanbod meer zichtbaarder te maken.

Naast het werken aan Hipsy, woon en werk ik ook op Vlierhof Community. Dit is een ecologische woongemeenschap die ik samen met mijn medebewoners mag hoeden.

Connect met me op Social Media:

Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl