Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Het platform voor verbinding,
waar harten samenkomen

Jouw ontmoetingsplek voor persoonlijke groei en diepgaande verbinding. Hier wacht een overvloed aan evenementen, retreats en workshops over een breed scala aan onderwerpen op je. Laat ons met plezier de brug slaan tussen organisatoren en bezoekers.

Onze missie

Bij Hipsy geloven we in de kracht van persoonlijke groei en de impact van diepgaande verbindingen. Onze missie is om een inspirerende ruimte te creëren waar individuen samenkomen om te groeien, te leren en te bloeien.

We streven ernaar een divers scala aan evenementen, retreats en workshops aan te bieden die verschillende aspecten van groei en welzijn omvatten.

Welkom bij Hipsy, waar transformatie begint en waar verbinding een levensstijl is.

Mensen samengebracht
48 duizend
Evenementen geplaatst
25 duizend
Leeftijd van de website
2 jaar

Het Team

Oprichter & Developer

Jochem Gruter

Jochem is de oprichter van Hipsy. Hij is in 2020 begonnen met het ontwikkelen van het platform. Hij is zelf een liefhebber van ecstatic dance, mantra zingen, sharing cirkels en volgt hij af en toe ook een workshop of een retreat.

De workshops en evenementen hebben Jochem veel gebracht en omdat hij weet hoe waardevol ze zijn, is het zijn missie om het aanbod meer zichtbaarder en toegankelijker te maken.

Klantcontact

Sam Boudewijns

Binnen Hipsy houdt Sam zich bezig met klantencontact. Met zijn vriendelijke en heldere manier van communiceren is hij het eerste aanspreekpunt voor bezoekers en organisaties. Hij is vanaf het begin betrokken geweest bij Hipsy als sparringspartner van Jochem. Ook heeft Sam de naam 'Hipsy' bedacht.

Naast Hipsy begeleidt Sam mannen, in groep en individueel, om meer te gaan leven wie ze daadwerkelijk zijn.

Marketing

Guusje Nuijten

Guusje is begonnen bij Hipsy als marketing creative. Zij staat aan het roer van de social media, nieuwsbrief en andere marketingactiviteiten. Ze gelooft sterk in de kracht om mensen te verbinden en te inspireren. Haar creativiteit en organisatorische vaardigheden vormen een stevige basis voor het laten bloeien van de Hipsy-community.

Zelf organiseert ze met passie cacao ceremonies en danssessies, en is ook vaak te vinden bij andere mooie activiteiten die op Hipsy te vinden zijn!

Wil je je evenement plaatsen op Hipsy? Begin gelijk, het is gratis!
Meer informatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl