Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Over Hipsy

Hipsy is hét platform voor verbinding, spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling. Hier vind je events en workshops met allerlei uiteenlopende thema’s. Wij verbinden organisatoren en bezoekers graag met elkaar.

Vanuit de gedeelde behoefte om in oprechtheid, openheid en volledigheid te verbinden, komen gelijkgestemden samen om te kunnen spelen in liefde en helen wat pijn doet. Dit wordt gedaan door een veilige setting te creëren en activiteiten te organiseren die werkelijk vervullend en voedend zijn.

Door op deze manier vorm te geven aan gedeelde wensen en interesses is er een levendige concious community ontstaan. Het is onze missie als Hipsy om het centrale punt te zijn van deze community: de plek waar jij de verbinding vindt die je zoekt.

Op Hipsy verdelen we de evenementen onder in verschillende thema's. Met de uitgebreide zoek filters kun je zo de workshops evenementen selecteren die bij jou passen.

Workshops Ceremonies Dans Muziek Mantra zingen Tantra Familieopstellingen Lichaamswerk Zweethut Cacao ceremonie Sharing Cirkels Ecstatic Dance Overig Meerdaagse retraites Adem Yoga 5 Ritmes

Het Team

Oprichter

Jochem Gruter

Jochem is de oprichter van Hipsy. Hij is in 2020 begonnen met het ontwikkelen van het platform. Hij is zelf een liefhebber van ecstatic dance, mantra zingen, sharing cirkels en volgt hij af en toe ook een workshop of een retreat.

De workshops en evenementen hebben Jochem veel gebracht en omdat hij weet hoe waardevol ze zijn, is het zijn missie om het aanbod meer zichtbaarder en toegankelijker te maken.

Naast het werken aan Hipsy, woont en werkt Jochem op Vlierhof Community. Een prachtige ecologische woongemeenschap die hij samen met zijn medebewoners mag hoeden. Ook is hij sinds enkele jaren Ecstatic Dance DJ en organiseert hij verschillende soorten evenementen op Vlierhof.

Klantcontact

Sam Boudewijns

Binnen Hipsy houdt Sam zich bezig met het klantencontact en social media. Hij is vanaf het begin betrokken geweest als sparringspartner van Jochem. Ook heeft Sam de naam ‘Hipsy' bedacht.

Vanuit SAMenLeven organiseert hij zelf mannen cirkels, mantra cirkels en adem cirkels. En hij geeft individuele coaching en ademsessies. Hij is ook bonus vader in een gezin met 2 kinderen en toekomstige vader van een ‘eigen’ kindje.

Sam zet zich graag in om samen met Jochem dit platform verder uit te dragen.

Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl