Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Meer focus voor je events

Wij regelen de rest

Hipsy is het platform dat gaat over spiritualiteit, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Een platform van ons allemaal en voor ons allemaal.

Maak een gratis account
  • Ticketverkoop voor je evenement
  • Ontzorgt in administratie en facturatie
  • Ontvang reviews van je deelnemers

Het is ook mogelijk om je evenement te posten zonder gebruik te maken van de ticketservice.

Deze organisaties maken gebruik van Hipsy

Wat mij betreft is Hipsy de toekomst voor de conscious gemeenschap. Het biedt meer dan alleen tickets en events, waar mogelijk ook meer community door kan gaan ontstaan in de toekomst. De sfeer en gebruiksvriendelijkheid van Hipsy zijn afgestemd op de soort gebruiker.

Marc Swillens
Mandira

Vanuit Play organiseren we allerlei verschillende evenementen, avondworkshops en retraites. Sinds onze events op Hipsy staan is er ook veel nieuwe aanwas, leuk! Het maken van events, en de administratie achteraf is super simpel. De klantenservice is snel en persoonlijk, en ideeën die we inbrengen worden ook opgepakt. Heel fijn!

Simone van Oorspronk
Play!

Als ondernemer in de conscious scene werk ik graag met Hipsy. Het biedt een plek voor bezoekers om mijn events te vinden buiten Facebook, plus tickets verkoop. Een fijne combinatie. Het ziet er allemaal mooi uit en het werkt goed.

Sefrijn Langen
Ecstatic Dance Universe

Super dankbaar dat Hipsy het zo makkelijk maakt om evenementen uit te zetten, tickets te verkopen & vindbaar te zijn. Het platform voelt (en is) ontzettend persoonlijk met Jochem die in no time reageert als ik vragen heb. Nu met de app voor de gastenlijst nog completer!

Maartje Derks
Maartje Derks

Naast het vlot aanmaken van evenementen en het vergroten van de visibiliteit van Vederlicht, is de link naar de facturatie en de boekhouding via hipsy een grote plus. Het vergemakkelijkt de administratieve rompslomp en met 1 druk op de knop, stuur ik alle gegevens naar mijn boekhouder door.

Griet Monkerhey
Vederlicht

Voor onze evenementen op leefgemeenschap de Oase gebruiken wij Hipsy om tickets te verkopen en om onze evenementen te promoten. Super handig en overzichtelijk! Heel fijn dat er nu een platform is waar wij ons aanbod op kunnen plaatsen.

Sam Boudewijns
De Oase Nieuwland

Samen groeien we door

Hipsy wilt het voor organisatoren zo gemakkelijk mogelijk maken en reikt handige tools aan om je evenement te promoten en tickets te verkopen.

We staan altijd open voor feedback en nieuwe ideeën om te blijven groeien als platform.

Ticketverkoop voor je evenementen

Stel het maximaal aantal tickets voor je evenement in en laat je deelnemers betalen via hun gewenste betaalmethode.

Wordt zichtbaar en bereik meer publiek

Bereik meer mensen door je evenement op Hipsy te plaatsen. Door de relevante thema's voor jouw event te kiezen bereik je de juiste doelgroep.

Facturatie voor je geregeld

Hipsy regelt de facturatie en stuurt per evenement een eindafrekening met alle verkochte tickets. Zo hoef je dus niet elke deelnemer apart een factuur te sturen.

Reviews voor je evenement

Laat Hipsy na afloop aan je deelnemers vragen om een review achter te laten. Deze reviews worden vervolgens weer getoond bij je toekomstige events.

Een gebruiksvriendelijk dashboard

Hipsy besteed veel aandacht aan het zo gemakkelijk mogelijk maken voor de gebruiker. Met een zeer gebruikersvriendelijk dashboard weet je snel de weg te vinden.

Synchronisatie met Mailchimp

Exporteer automatisch je deelnemerslijst naar Mailchimp. Handig voor als je een bijvoorbeeld een nieuwsbrief beheert.

Optie voor donaties

Wil je naast de ticketverkoop ook donaties ontvangen? Stel dan een donatieticket in zodat je deelnemers kunnen doneren.

Een smartphone app voor inzicht en ticketcontrole

Voor grote events kan het inchecken van deelnemers een hele klus zijn. De Hipsy ceckin app is een handige tool die hierbij helpt.

Je persoonlijke ticketshop

Per evenement een eigen ticketshop om tickets te verkopen. Deze kan je customizen naar je eigen stijl.

Het verkopen van tickets is gratis voor organisatoren. Je deelnemers betalen een kleine servicekosten van € 0,80 incl btw per ticket.

De Hipsy checkin app

Bezoekers inchecken en inzicht in je events

De Hipsy checkin app is speciaal ontwikkeld voor organisaties die gebruik maken van de ticketservice. De app geeft je realtime inzicht in de ticketverkoop van je evenementen en kan worden gebruikt voor het inchecken van deelnemers wanneer je evenement begint.

Veel gestelde vragen

Het gebruik van Hipsy is geheel gratis en iedereen kan registreren. Als je voor je evenement ook tickets wilt verkopen, komt er bovenop de ticketprijs een servicekosten van 80 cent. Daarnaast komt er ook 35 cent transactiekosten bij voor een iDEAL of Bancontact betaling. Je kan ervoor kiezen of de koper de servicekosten betaald of jij als organisatie.

Ja, je kan je evenementen ook gratis op Hipsy zetten zonder gebruik te maken van het ticketsysteem. Deelnemers kunnen dan met een contactformulier inschrijven voor je evenement.

Jazeker. De bezoekers van Hipsy zijn gewoonlijk van Nederland of België. Dus als dit ook je doelgroep is, dan is je evenement hier welkom.

Zodra het evenement is afgelopen en je de uitbetaling hebt aangevraagd, krijg je van ons een creditfactuur van alle bestellingen van dat evenement. Deze factuur kan jij gebruiken voor je eigen administratie. Je bent verder dus geen tijd kwijt met het factureren van je deelnemers, dat regelt Hipsy voor je.

Per evenement kan je aangeven welk BTW tarief van toepassing is. Dit tarief nemen wij over op de creditfactuur.

Zodra het evenement is afgelopen kan je de uitbetaling aanvragen. De omzet wordt dan de eerstvolgende dinsdag aan je uitgekeerd.

Je kan ook tussentijds een uitbetalingen aanvragen. Dit kan maximaal 90% van de evenement omzet zijn.

Organiseer je event

Maak een gratis account