Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Offline Weekend Retraite

Vrijdag 14 juni 2024 om 15:00 tot zondag 16 juni 2024 om 16:00

Hilvarenbeek, Nederland

Over dit evenement

3-Daagse Retraite in de Natuur:
Offline Weekend in Nagamowin

Ontsnap aan de drukte en waan van de dag en laat de rust van het magische bos Nagamowin in Hilvarenbeek jou omarmen. In deze retraite draait alles om ontspanning. Het bos verwelkomt jou met een prachtige vijver, zithoekjes, schommels, hangmatten, een tipi en diverse vuurplekken.

Back to Basic
Laat de stress van het dagelijkse leven achter je en omarm eens de kunst van het niets doen. We bieden een oase van rust waar je jezelf kunt verliezen in de eenvoud van het leven. In ons bos is er namelijk geen luxe, je wordt uitgenodigd om te ontspannen en back to basic te gaan. Laat je telefoon liggen, zet je werkbrein uit en geniet van een weekend waar niets hoeft en alles mag. Je hebt ten alle tijde de mogelijkheid om deel te nemen aan activiteiten maar als je je liever terugtrekt is dat ook helemaal ok. Eten doen we liever wel gezamelijk. Afhankelijk van de weersomstandigheden en het type activiteit zitten we tijdens groepsactiviteiten buiten bij de vuurplek of binnen in de tipi.

Voor wie is dit retraite?
Of je nou die ondernemer, lichtwerker, harde of luie werker, gepensioneerde, arbeidsongeschikte, energieke, spirituele of nuchtere persoon bent... Het maakt niet uit. Iedereen die toe is aan een offline vakantie weekend is bij ons welkom. Het wordt een zalig weekend met een sjamaans tintje. Het is een cadeautje voor jezelf! Dit retraite is bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder.

Welke activiteiten kan je verwachten?
🍽️ Potluck Dinner: De eerste avond eten we een gezamelijke maaltijd. Neem voor 1 tot max 1,5 persoon een maaltijd mee, we delen het diner met elkaar. Laat je verassen!

🔥 Avond Kampvuur Sharing & Caring: Laat de warmte van het kampvuur je omhullen terwijl je geniet van het gezelschap en de klanken van de groep. Neem zelf een drum, ratel, of ander instrument mee.

🧘‍♂️ Meditatie reis: Ervaar diepe ontspanning in de tipi tijdens een begeleide meditatie, zang en drums.

🎶 Sjamaanse Klankreis: de geluidstrillingen, frequenties, tijdens deze klankheling bevorderen fysieke, emotionele, mentale en spirituele genezing. Lichaam en geest reageren op geluid op cellulair niveau. Kom tot rust en maak een reis naar binnen. De trillingen helpen bij het herstellen van balans, het verminderen van stress en het loslaten van blokkades. We maken gebruik van verschillende instrumenten.

🗣️ Sharing circle: tijdens deze cirkel komen we samen om ervaringen, gevoelens, gedachten en persoonlijke verhalen te delen. We luisteren naar elkaar zonder oordeel.

Tips:
📖 Neem de tijd voor jezelf met het lezen (of schrijven) van een boek of laat je creativiteit stromen d.m.v. schilderen. Neem zelf je spulletjes mee.

🐄 Bij boer Peer kan je terecht voor verse eitjes, honing en aardbeien. Vergeet de koeien en de kalfjes niet een aai te geven!

🌿 Boswandeling: Verken de prachtige natuur om je heen tijdens een ontspannende wandeling in het naastgelegen bos "de Roovertse Hei".

🦅 Tijdens de retraite bestaat de kans om een kort persoonlijke consult bij te boeken, zodat je kennis kunt maken met de Tarot en/of het sjamanisme.

Data: 14 -15 -16 juni
Locatie: Hilvarenbeek, exacte locatie en routebeschrijving krijg je na aanmelden.
Prijs: 195 euro p.p.

Inclusief: Locatie, ontbijt en lunch, vegetarische maaltijd, water en thee, begeleide activiteiten. Overige en specifieke dieetwensen gelieve zelf te verzorgen.

Exclusief: tent, slaapspullen, zaklamp, vuilniszak, persoonlijke mok, powerbank, oploskoffie, fruit of nootjes etc voor tussendoor, potluck diner voor de 1e avond, kleding, handdoek, slippers etc.

Good to know:
-Huisdieren niet toegestaan.
-Telefoons staan op stil, tenzij anders afgesproken.
-Heb respect voor de plek, de dieren en voor elkaar en houdt het schoon.
-Faciliteiten: toilet, wasbak, douche in overleg (gebruik van zeep en shampoo niet toegestaan)
-Neem een persoonlijke mok mee. Overig servies en bestek wordt verzorgd.
-Roken is toegestaan, maak aub gebruik van de asbakken.
-Alcohol is tijdens de retraite niet toegestaan.
-Er zijn geen stopcontacten in het bos.
-Dit retraite is bedoeld voor mensen van 18 jaar en ouder

Reserveer jouw plekje voor deze unieke retraite en geef jezelf de rust die je verdient. Voel je dat dit ook iets kan zijn voor je partner, vriend(in), buurm/v, kennis of collega, nodig hem of haar dan ook uit!

We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen!

Warme groet,
Roxanne & Ad

Ticket voorwaarden
Deelname aan de activiteiten geschiedt op basis van vrijwilligheid. Het staat je vrij om af te zien van de aangeboden activiteiten.

Bij annulering binnen 48 uur voor aanvang van het retraite worden geen ticket kosten terug betaald. Wel is jouw ticket overdraagbaar, overleg even met ons zodat we met je mee kunnen denken, misschien weten wij nog wel iemand.

Aansprakelijkheid
Deelname aan de retraite is geheel op eigen risico. Wij zijn niet aansprakelijk voor letsel en/of schade van enigerlei aard als gevolg van het verblijf en/of de activiteiten van deelnemers, noch voor verlies of beschadiging van eigendommen

Vrijdag 14 juni 2024 om 15:00 tot zondag 16 juni 2024 om 16:00

Hilvarenbeek, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Trust the wisdom of your soul, it knows the way!”

Verbinding met jezelf, bewustwording van jezelf, verdieping voor jezelf. Herken jezelf, erken jezelf.

In samenwerking met

Reviews

Jeroen.biesta@gmail.com Jeroen.biesta@gmail.com

Back To Nature Mannenretraite

Onwijs dankbaar voor wat deze mannen hebben neergezet. Op veel ervaringen lag voor mij van te voren een bepaalde weerstand, maar het wordt zo duidelijk uitgelegd en vanuit hun persoon voelde ik zo een sterk vertrouwen, dat ik me volledig aan het proces kon overgeven. Voor spirituele ontdekkingen en verdiepingen in jezelf is dit the place to be🙏

Lees meer

Gerry Notenboom

Zweethutceremonie gemengd

Gisteren in de zweethut geweest. De derde ronde was erg pittig. Daarna in overgave gegaan onder andere door de ondersteuning die er was, de fijne klanken van Ad en de stimulance die we kregen om geluiden te maken. Daarna heerlijk geslapen. De groep was klein, maar intiem en ondersteunend. De koude aarde en bad en de helende natuur was magisch. Een hele fijne ervaring. 🎶🔥🪷❤️DAnk je wel

Lees meer

Esther Van Zon

1 op 1 zweethutceremonie

Een intense, maar ohzo waardevolle reis in en met mezelf samen met Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij vanaf het 1ste moment het vertrouwen gaf en diepgang om oude patronen, angsten en overtuigingen, die al zolang vastzaten en mij weerhielden om mijzelf te mogen zijn, aan te gaan en los te mogen laten. Onder de Nieuwe Maan het oude mogen loslaten en krachtige intenties plaatsen om mijn ware ik te openen in mijn hart. Een nieuwe weg ben ik ingeslagen, waar ik het oude pad heb verlaten. Zo' n bevrijdend gevoel en rust aan het einde van deze geweldig mooie dag....hierin alle dank aan Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij hierin heeft gesteund, uitgedaagd en geconfronteerd in fijne gesprekken, begeleidt in alles wat zich aandiende. Ook in stilte, waarin ik werd uitgedaagd om uit mijn hoofd te gaan, naar mijn diepste zelf. Veilig en in vertrouwen om te mogen zijn wie ik werkelijk ben. Deze dag als een herinnering, die ik in mijn hart heb gesloten, om mijn pad verder te mogen vervolgen. Ik koester deze dag voor de rest van mijn leven. Ad, Chippewa🙏🏼✨, is een prachtige ,warme en krachtige man...ik ben je eeuwig dankbaar!🙏🏼✨🔥🪶

Lees meer

1. Kies je tickets
Offline Weekend Retraite 14-15-16 juni

€ 195,00
Inclusief servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Offline Weekend Retraite

Meer evenementen van Herken Jezelf

Maandag, 13 mei. om 10:00
1 op 1 zweethutceremonie
Herken Jezelf
Zweethut 1-Dags retraite Retraite 1-op-1
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
Vision Quest
Herken Jezelf
Sjamanisme Zweethut Vision Quest
Zaterdag, 08 jun. om 10:00
Fire and ice mini-retraite
Herken Jezelf
Zweethut Ijsbad Mini retraite in de natuur
Vrijdag, 12 jul. om 15:00
Offline Weekend Retraite
Herken Jezelf
Sjamanisme Ontspanning Mini retraite in de natuur

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 18 mei. om 10:00
Verwendag: Een dag voor Jezelf
Praktijk Massagetherapie Mariam Lo Fo Wong
Vrouwen workshops Verbinding Ontspanning
Zondag, 26 mei. om 10:00
Oersprong opening: Tipi's van Gogh
stichting de Oersprong
Festivals 1-Dags retraite Mini retraite in de natuur
Vrijdag, 28 jun. om 19:00
The Breathjourney
Healing 2 Remember
Ademwerk Sjamanisme Persoonlijke Ontwikkeling
Zondag, 09 jun. om 10:00
Retraite - Terug naar het voelen
Freke Bakkers
Stilteretraite 1-Dags retraite Mini retraite in de natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl