Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

1620

Een organisatie die werkt in en met de krachten van de natuur om jou te helpen de weg terug te vinden naar het pad wat voor jou bedoeld is.

Volgen

0652610995

Alphen, 5131 Alphen, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van 1620

Wednesday, 24 Apr. om 19:30
"Het Vuur Roept Jou" Vuurtraining 2024
Herken Jezelf
Zweethut Vuur Ceremonie Meerdaagse retraites
Saturday, 18 May. om 10:00
Vision Quest
Herken Jezelf
Sjamanisme Zweethut Vision Quest
Friday, 14 Jun. om 15:00
Offline Weekend Retraite
Herken Jezelf
Sjamanisme Ontspanning Mini retraite in de natuur
Friday, 12 Jul. om 15:00
Offline Weekend Retraite
Herken Jezelf
Sjamanisme Ontspanning Mini retraite in de natuur
Friday, 13 Sep. om 15:00
Offline Weekend Retraite
Herken Jezelf
Sjamanisme Ontspanning Mini retraite in de natuur

Over de organisatie

1620... een levenswerk, continue in verandering om te kunnen groeien op mentaal, fysiek, geestelijk en spiritueel niveau. Als de Wounded Dragon, de gewonde genezer, helpt Roxanne jou je blokkades en trauma's aan te kijken door je mee te nemen op verschillende manieren:

-Healing met het paard-
Systemisch opstellingswerk met en voor paarden. Boek een paardencoaching in Strijbeek of nodig Roxanne uit voor een sessie met (of voor) jouw paard. De wijsheid van het paard brengt jou in razendsnel tempo bij jouw kern, het energetisch veld wat gevormd wordt, laat jou op een magische manier zien en voelen wat er nodig is om te komen waar je wilt zijn.

-Aromatherapie voor mens en dier-
Je bent welkom voor een consult of voor een leuke en leerzame workshop. Leer alles wat je moet weten om thuis of op stal aan de slag te gaan met essentiële oliën om jouw lichamelijk en geestelijk welzijn te ondersteunen vergroten. Ook het boeken van een Balans Therapie Massage voor jou of je paard behoort tot de mogelijkheden: een ontspannende intuitieve massage met verschillende oliën die stressverlagend werken, het immuunsysteem boosten, ontspannen werken op de spieren en de huid en het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam en geest bevorderen.

-Sjamanisme-
We faciliteren diverse ceremonies zoals trance drumcirkels, cacao ceremonies, retraites, creatieve workshops bv het maken van een Talking Stick of visionboard, zweethutceremonies. Deze workshops en ceremonies zijn te boeken in ons prive bos Nagamowin in Hilvarenbeek en/of op onze locatie in Alphen NB. Met deze activiteiten gaan we samen met jou op zoek naar jouw zielsverlangen, blokkades op jouw pad en lessen die je te leren hebt waardoor jij weer in je kracht komt te staan.

-Tarot-
Een pareltje van DNA wat ik van mijn moeder mee mag krijgen: met een kaartlegging krijg je heldere inzichten waarom je nu staat waar je staat, en welke kant je op mag om te komen waar je wilt. Je krijgt een beeld van je mogelijkheden en kansen.

Je bent heel welkom als jij aan jezelf wilt werken op een spirituele en sjamanistische manier.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
1620

  • Gerry Notenboom
    Zweethutceremonie gemengd

    Gisteren in de zweethut geweest. De derde ronde was erg pittig. Daarna in overgave gegaan onder andere door de ondersteuning die er was, de fijne klanken van Ad en de stimulance die we kregen om geluiden te maken. Daarna heerlijk geslapen. De groep was klein, maar intiem en ondersteunend. De koude aarde en bad en de helende natuur was magisch. Een hele fijne ervaring. 🎶🔥🪷❤️DAnk je wel

    Lees meer
    10 March 2024 om 13:06

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ecstatic Dance Conscious Dance Dansmeditatie
Iedere maand kan je Ecstatic Dance beleven in de Cultuurmakerij, een superfijne zaal op het voormalige Galvanitas terrein.
Ecstatic Dance
Wij organiseren met veel passie en liefde ons Medicijn 'Dansen' waaronder Ecstatic Dance en andere mooie workshops en co-creaties
Ecstatic Dance Conscious Dance Dansmeditatie
Wij zorgen in Breda bij iedere Ecstatic Dance voor de juiste ambiance: een warme en sfeervollle ruimte, wisselende DJ’s, en een veilige setting.
Katja de Man organiseert kunstzinnige en inspirerende evenementen in haar prachtige kunstatelier in de natuur in Liempde.
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl