Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Back To Nature Mannenretraite

Thursday 18 April 2024 om 19:00 tot Sunday 21 April 2024 om 16:00

Hilvarenbeek, Nederland

Over dit evenement

In samenwerking met Ad Hamers van https://www.herkenjezelf.nl/ Bastiaan Brabers van https://btbtilburg.nl/ en Edwin Nijland organiseren we van donderdag avond tot zondag in de namiddag deze mannenretraite, we verblijven met een groep mannen in het bos Nagamowin in de natuurlijke omgeving van Hilvarenbeek. Als team, bestaande uit Ad Hamers, Bastiaan Brabers en Edwin Nijland nemen we jullie mee op avontuur, even weg van de bewoonde wereld en ons dagelijkse leven. We verblijven in een eigen tentje zodat er ruimte is om even op jezelf te zijn wanneer dit nodig is. Deze retraite is ontstaan omdat we zowel individueel en als ervaren team veel te bieden hebben op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarnaast hebben we alle drie onze eigen specialiteiten die we gebundeld hebben en waaruit het mannen retraite weekend is ontstaan. Graag nemen we jullie mee op een reis van bewustwording, kennis, innerlijke wijsheid, kracht en kwetsbaarheid om je man zijn voor nu en in je toekomst verder te ontwikkelen, jezelf te herkennen en erkennen. In deze vier dagen maken we kennis met technieken en wijsheden vanuit oude culturen en tradities om te ontdekken wat bij jou resoneert om mee te nemen op jouw levenspad.

Dit weekend is bedoelt voor mannen die meer uit hun leven willen halen dan wat er tot nu toe heeft mogen zijn. Als groep mannen gaan we met elkaar uitdagingen aan waarvan we misschien niet eens wisten dat deze binnen onze mogelijkheden bestonden. Als ervaren team bieden wij begeleiding en ondersteuning bij een weekend vol activiteiten. We werken alléén en samen om te ervaren wat het is om gesteund te worden vanuit broederschap. Je mag leren dat je tot veel meer in staat bent als je ervoor kiest om het niet meer alléén te hoeven doen. In dit weekend krijgen we te maken met activiteiten waarbij je juist deze ondersteuning nodig hebt om te leren vertrouwen in elkaar als broeders. Als jij ervoor kiest om deel te nemen aan deze mannen retraite zal dit een verrijking in jouw leven zijn voor nu en in jouw toekomst met mannen die ervoor kiezen om een uitdaging niet uit de weg te gaan. Durf jij te vertrouwen om deel te nemen zonder inhoudelijk te weten welke activiteiten er dit weekend op jouw pad gaan komen dan heb je jezelf hiermee een groot cadeau gegeven.

Wij bieden een vierdaagse met ceremonies en uitdagende activiteiten die in bepaalde gevallen extreem ver uit elkaar kunnen liggen en tegelijkertijd kan de "beleving" en het resultaat juist hetzelfde zijn. We maken kennis met technieken vanuit oude en bestaande culturen waarvan wij weten dat dit een goede aanvulling kan zijn in je huidige leven.

Tijdens deze dagen is er ruimte voor ontwikkeling. We bieden hulp in processen die zich aandienen om iedere deelnemer de begeleiding te bieden voor een fantastische retraite. Dit is waar wij het voor doen.

Wat wij van jou vragen is het vertrouwen in ons om samen aan deze reis te beginnen!

Een compleet weekend inclusief alle activiteiten met gezonde voeding, drinken en tussendoortjes bieden wij aan voor €669- all-in.

Om te weten
- Zorg zelf voor een eigen tentje en slaapspullen zodat er ruimte is om even in je eigen space te zijn
- Eten en drinken wordt voorzien
- Geen bijkomende kosten
- Om rekening mee te houden, er is een truffelreis voorzien
- We zijn samen in een stukje bos ver afgelegen van de bewoonde wereld
- Na je aanmelding ontvang je een intakeformulier
- Je aanmelding is definitief na het betalen van het volledige bedrag of een aanbetaling
- Wanneer jij kiest voor deze retraite ga je een commitment aan me jezelf en de groep, de energie gaat vanaf hier zijn werk doen
- We beginnen samen en eindigen ook zo, er is respect voor onszelf, elkaar en de natuur
- We zijn een broederschap

Thursday 18 April 2024 om 19:00 tot Sunday 21 April 2024 om 16:00

Hilvarenbeek, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Trust the wisdom of your soul, it knows the way!”

Verbinding met jezelf, bewustwording van jezelf, verdieping voor jezelf. Herken jezelf, erken jezelf.

Reviews

Esther Van Zon

1 op 1 zweethutceremonie

Een intense, maar ohzo waardevolle reis in en met mezelf samen met Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij vanaf het 1ste moment het vertrouwen gaf en diepgang om oude patronen, angsten en overtuigingen, die al zolang vastzaten en mij weerhielden om mijzelf te mogen zijn, aan te gaan en los te mogen laten. Onder de Nieuwe Maan het oude mogen loslaten en krachtige intenties plaatsen om mijn ware ik te openen in mijn hart. Een nieuwe weg ben ik ingeslagen, waar ik het oude pad heb verlaten. Zo' n bevrijdend gevoel en rust aan het einde van deze geweldig mooie dag....hierin alle dank aan Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij hierin heeft gesteund, uitgedaagd en geconfronteerd in fijne gesprekken, begeleidt in alles wat zich aandiende. Ook in stilte, waarin ik werd uitgedaagd om uit mijn hoofd te gaan, naar mijn diepste zelf. Veilig en in vertrouwen om te mogen zijn wie ik werkelijk ben. Deze dag als een herinnering, die ik in mijn hart heb gesloten, om mijn pad verder te mogen vervolgen. Ik koester deze dag voor de rest van mijn leven. Ad, Chippewa🙏🏼✨, is een prachtige ,warme en krachtige man...ik ben je eeuwig dankbaar!🙏🏼✨🔥🪶

Lees meer

Tessa

Zweethut Oud en Nieuw 2023/2024

De eerste uren zat ik nog heel erg in mijn hoofd. Na de intentie- en stenen ceremonie begon ik langzaam voorbereid te zijn op de zweethut. De visualisaties tijdens de rondes waren een bijzondere ervaring waar ik de komende tijd nog mee bezig ben om de betekenis ervan te vinden. Het heeft mij bovenal kracht gegeven. Chippewa Ad, Roxanne en buurman Ed geven je alle ruimte waar je mag zijn wie je bent. En met alles wat er in je los komt begeleiden ze je op een rustige vertrouwde wijze. Het is een heerlijke escape en smaakt naar meer. Hier zit een blij meisje.

Lees meer

Koert

Zweethutceremonie gemengd

Wat een ervaring! Wat een reis! Wat een magische plek! Wat een mooie warme mensen! Dit was niet mijn eerste zweethut ceremonie en zeker ook niet mijn laatste. Het gevoel van veiligheid, het zijn wie je bent en vooral ook het mogen zijn. Het is echt niet alleen zweten in een hutje, maar zoveel meer dan dat. De gehele dag, de gehele ceremonie heeft me naar een plek gebracht in het diepste van mezelf. Daarom ook niet te omschrijven, dit kun je alleen voelen door het zelf te ervaren. Bedankt Chippewa, Roxane en vuurman Ed voor deze onvergetelijke dag! Tot de volgende.

Lees meer

1. Choose your tickets
Mannenretraite Back To Nature all-in

Bij deze optie betaal je het volledige bedrag in 1 keer en ben je verzekerd van jou deelname. Door deel te nemen ga je een commitment met jezelf en de groep aan.

€ 669,00
Including service fee
Mannenretraite Back To Nature aanbetaling

Je voldoet de aanbetaling en neemt het bedrag van €300,- contant mee. Je bent verzekerd van jou deelname en hierdoor ga je een commitment met jezelf en de groep aan. Het resterende bedrag neem je contant en gepast mee naar de retraite.

€ 369,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Back To Nature Mannenretraite

Meer evenementen van Herken Jezelf

Thursday, 29 Feb. om 19:00
AAN TAFEL!
1620
Storytelling Spirituele ontwikkeling
Sunday, 03 Mar. om 14:00
Workshop Maak je eigen Talking Stick
1620
Creativiteit Spirituele ontwikkeling Sharing Circle
Friday, 08 Mar. om 19:30
Cacao ceremonie Nieuwe Maan / Internationale vrouwendag
Herken Jezelf
Cacao ceremonie Ritueel Sjamanisme
Saturday, 09 Mar. om 10:00
Zweethutceremonie gemengd
Herken Jezelf
Zweethut Sjamanisme 1-Dags retraite

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 06 Sep. om 10:00
Free Man Festival - Co-creators
Mannenhart
Mannen Workshops Festivals Mannencirkels
Friday, 01 Mar. om 19:30
Documentary KIVA | The Call of the Wisdom Keepers+ muziek+sprekers
Sparkle Eye
Film Natuur
Friday, 15 Mar. om 11:00
De Grond - Training
Unveiling Intimacy
Meerdaagse retraites
Friday, 06 Sep. om 10:00
Free Man Festival
Mannenhart
Mannen Workshops Festivals Mannencirkels
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl