Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

1 op 1 zweethutceremonie

Thursday 11 January 2024 van 10:00 tot 21:00

Hilvarenbeek, Nederland

Over dit evenement

Leven vanuit authenticiteit vergt overgave en vertrouwen. Wanneer je gaat staan voor wie jij bent, ben je trouw aan wat je in dit leven hebt meegekregen en accepteer je het leven zoals het voor jou bedoeld is. Wanneer de energie volledig stroomt ben je verbonden met je hogere Zelf en weet je wat nodig is. De 1 op 1 zweethutceremonie biedt jou de ruimte om persoonlijk en doelgericht de diepte in te gaan om deze verbinding met je Zelf aan te gaan en de uitdagingen op jouw pad aan te kijken.

Is dit iets voor jou?

De 1 op 1 zweethutceremonie is er voor iedereen die zich kan identificeren met angst, depressie, burn-out, onzekerheid, claustrofobie, onveiligheid, verslaving, relatieproblemen of enige andere vorm van jezelf verbergen achter een masker. Ook voor diegene die al verder is op het pad van bewustwording kan de 1 op 1 zweethutceremonie op alle lagen van het bewustzijn voor een verdieping zorgen. De ceremonie is bedoeld voor alle mensen en alle leeftijden en voor iedereen die zich hiertoe geroepen voelt. Voel je welkom op deze ceremonie waar jij jezelf veilig mag voelen om te openen en kwetsbaar te durven zijn, om jezelf te vergeven voor de tijd dat je de verbinding met je ware zelf kwijt was en voor het schuldgevoel van alles wat jij jezelf hebt aangedaan.

We leven in een tijd waar de sluier tussen het grote geheel en het leven wat we leven steeds dunner wordt. Hierdoor herinneren we wie we ooit zijn geweest maar zijn we onzeker over wie we zijn omdat we denken dat dit niet past in deze huidige tijd. Niets is minder waar. Het is juist deze tijd die zorgt dat we wakker worden en opstaan uit onze droomtijd om te mogen zijn wie we werkelijk zijn. Door life events in dit leven worden we herinnerd aan oude gebeurtenissen die ons beperken om de verantwoordelijkheid te nemen over ons leven. Tijdens deze reis zal ik jou spiegelen en steunen in alle gaande processen. Vaak denken we door schaamte voor wat ons is overkomen dat we niet goed genoeg zijn. We blijven slachtoffer van onze eigen gedachten. Als we hier anders mee leren omgaan en de tijd nemen om naar binnen te keren, komen we achter dat hier juist de kracht in verscholen ligt. In onze herinnering van vele levens die opgeslagen zijn in ons bewustzijn ligt het helend vermogen. Wanneer we los zijn van al deze oordelende gedachten ontdekken we onze ware zelf die zo graag geleefd wil worden.

Deze ceremonie doe je helemaal voor jezelf en neemt je mee langs de vier windrichtingen: noord, oost, zuid en west. Iedere windrichting brengt je terug in verbinding met je lichte en donkere stukken. Wat is het wat jou steeds blokkeert en uit je kracht haalt? Waar zit je grootste angst en/of beperking en waar zit jouw grootste verlangen? Als vertrekpunt van jouw reis in de zweethut gaan we op zoek naar jouw oerkracht. Je schaduwzijdes zijn de stukken in jou die je weerhouden zichtbaar en krachtig te zijn. Denk hierbij aan oude overtuigingen, trauma’s, onwaarheden, verwachtingen, verbindingen, beperkende gedachten, etcetera. Vaak wordt je innerlijke kracht beperkt door (on)bewust aangenomen onwaarheden waardoor het geloof in jezelf is vervaagd, of zelfs volledig weg is. Door fysieke, mentale, emotionele en spirituele blokkades kunnen er klachten ontstaan die je doen beseffen dat je uit balans bent. Het lichaam geeft aan dat hier iets aan gedaan mag worden. Het herstellen van jouw volledige bewustzijn kan alleen door hier gehoor aan te geven zodat de energie weer volledig mag stromen.

Hoe ziet deze dag eruit?

Om 10:00 uur wordt je verwelkomd op de locatie in de omgeving van Hilvarenbeek: een stukje bos verscholen tussen de landerijen waar jij je veilig en thuis mag voelen. Een plek van waarachtig zijn en om jouw diepste kernverlangens het bestaan te bieden. Het is een dag die deels in stilte zal verlopen om je intentie helder te krijgen. Bij aankomst starten we onder het genot van een kopje thee met de kennismaking en bespreken we het verloop van de dag. Daarna starten we met de voorbereiding van de ceremonie zoals het schoonmaken van de ceremonieplek en het afdekken van de zweethut. Aansluitend vindt de stenenceremonie plaats, reinigen we de plek en eren we het water. Voordat we de zweethut binnen gaan, is er tijd om naar binnen te keren.

Tijdens de opbouwende fase worden de stenen geëerd met intenties. Je maakt verbinding met jeZelf en het pad dat je bewandelt. Door je intenties helder te hebben, begint je reis door de vier windrichtingen die duurt zolang als het nodig is. De 1 op 1 zweethutceremonie brengt inzichten en verheldering in je bewustzijn welke je kunt toepassen om het leven te leven waar jij zo naar verlangt en beter voor jezelf te zorgen. Het bewustzijn van jouw omgeving wordt hiermee automatisch vergroot. Tijdens deze reis wordt je uitgedaagd om naar binnen te keren zonder oordelen, negatieve gedachten of andere beperkingen die jou weerhouden voor jezelf te kiezen. Tijdens deze dag werken we toe naar vrijheid voor jouw ziel, zodat je alles wat in het moment niet bij jou hoort, los kunt laten.

Het is altijd mogelijk om bij een 1 op 1 ceremonie een datum in overleg te plannen, neem hiervoor even contact met mij op. Ook is het mogelijk om in overleg contant te betalen.

Warme groet,
Ad Hamers - Chippewa

Thursday 11 January 2024 van 10:00 tot 21:00

Hilvarenbeek, Nederland

Over de organisatie

“Trust the wisdom of your soul, it knows the way!”

Verbinding met jezelf, bewustwording van jezelf, verdieping voor jezelf. Herken jezelf, erken jezelf.

Reviews

Gerry Notenboom

Zweethutceremonie gemengd

Gisteren in de zweethut geweest. De derde ronde was erg pittig. Daarna in overgave gegaan onder andere door de ondersteuning die er was, de fijne klanken van Ad en de stimulance die we kregen om geluiden te maken. Daarna heerlijk geslapen. De groep was klein, maar intiem en ondersteunend. De koude aarde en bad en de helende natuur was magisch. Een hele fijne ervaring. 🎶🔥🪷❤️DAnk je wel

Lees meer

Esther Van Zon

1 op 1 zweethutceremonie

Een intense, maar ohzo waardevolle reis in en met mezelf samen met Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij vanaf het 1ste moment het vertrouwen gaf en diepgang om oude patronen, angsten en overtuigingen, die al zolang vastzaten en mij weerhielden om mijzelf te mogen zijn, aan te gaan en los te mogen laten. Onder de Nieuwe Maan het oude mogen loslaten en krachtige intenties plaatsen om mijn ware ik te openen in mijn hart. Een nieuwe weg ben ik ingeslagen, waar ik het oude pad heb verlaten. Zo' n bevrijdend gevoel en rust aan het einde van deze geweldig mooie dag....hierin alle dank aan Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij hierin heeft gesteund, uitgedaagd en geconfronteerd in fijne gesprekken, begeleidt in alles wat zich aandiende. Ook in stilte, waarin ik werd uitgedaagd om uit mijn hoofd te gaan, naar mijn diepste zelf. Veilig en in vertrouwen om te mogen zijn wie ik werkelijk ben. Deze dag als een herinnering, die ik in mijn hart heb gesloten, om mijn pad verder te mogen vervolgen. Ik koester deze dag voor de rest van mijn leven. Ad, Chippewa🙏🏼✨, is een prachtige ,warme en krachtige man...ik ben je eeuwig dankbaar!🙏🏼✨🔥🪶

Lees meer

Tessa

Zweethut Oud en Nieuw 2023/2024

De eerste uren zat ik nog heel erg in mijn hoofd. Na de intentie- en stenen ceremonie begon ik langzaam voorbereid te zijn op de zweethut. De visualisaties tijdens de rondes waren een bijzondere ervaring waar ik de komende tijd nog mee bezig ben om de betekenis ervan te vinden. Het heeft mij bovenal kracht gegeven. Chippewa Ad, Roxanne en buurman Ed geven je alle ruimte waar je mag zijn wie je bent. En met alles wat er in je los komt begeleiden ze je op een rustige vertrouwde wijze. Het is een heerlijke escape en smaakt naar meer. Hier zit een blij meisje.

Lees meer

1 op 1 zweethutceremonie

Meer evenementen van Herken Jezelf

Wednesday, 24 Apr. om 19:30
"Het Vuur Roept Jou" Vuurtraining 2024
Herken Jezelf
Zweethut Vuur Ceremonie Meerdaagse retraites
Monday, 13 May. om 10:00
1 op 1 zweethutceremonie
Herken Jezelf
Zweethut 1-Dags retraite Retraite 1-op-1
Saturday, 18 May. om 10:00
Vision Quest
Herken Jezelf
Sjamanisme Zweethut Vision Quest
Saturday, 08 Jun. om 10:00
Fire and ice mini-retraite
Herken Jezelf
Zweethut Ijsbad Mini retraite in de natuur

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 24 May. om 10:00
Re-connect retreat - knuffelen, meditatie, tantra, dans & massage
Human Nature Community
1-Dags retraite Meerdaagse retraites Verbinding
Sunday, 30 Jun. om 10:00
Zomer Retreat | Lichaamswerk en Ademwerk
Op pad met Alemke | Ademwerk en Persoonlijke groei
1-Dags retraite Ademwerk Yoga
Saturday, 04 May. om 10:00
Mixed Inipi / sweatlodge combined with plantmedicine ceremony
Dryw eiland
Zweethut Plantmedicijn Innerlijke Reis
Wednesday, 26 Jun. om 11:00
Innerlands gathering
Innerlands
Gatherings Zweethut Ecstatic Dance
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl