Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Retraite - Terug naar het voelen

Zondag 09 juni 2024 van 10:00 tot 17:00

Hazerswoude-Dorp, Nederland

Over dit evenement

Vanaf het moment dat je opstaat tot het moment dat je naar bed gaat, heb je het druk. Je to-do list is nooit af. Je bent de hele dag aan het zorgen voor iedereen en hebt het gevoel dat je continu aan staat. Op de achtergrond is er vaak een gevoel van onrust in je aanwezig en ’s avonds plof je moe op de bank om maar een beetje doelloos te netflixen. Ben jij nou de enige die zich zo voelt?

Hoe lekker zou het zijn om je van binnen eens echt rustig te voelen? Om oke te zijn met wat er is. Om eens even niet bezig te hoeven zijn met alles wat er nog moet. Hoe fijn zou het zijn als je zou kunnen voelen dat jij niet de enige bent die met al deze dingen worstelt? En hoe heerlijk zou het zijn als je echt weer eens echt tijd had voor jezelf? Zodat je kunt voelen wat JIJ wil, wat JIJ belangrijk vindt en zodat je jezelf weer eens helemaal kunt opladen?

Durven luisteren naar jezelf en durven voelen wat je voelt zonder jezelf daarbij af te wijzen, zijn twee van de belangrijkste dingen in het leven. En hoewel het soms spannend is, geeft het je zo enorm veel voldoening. We worstelen allemaal met dingen in het leven en wanneer je jezelf uit kunt spreken, in een veilige setting, zul je zien dat er enorm veel vrouwen dezelfde struggles hebben.

In deze eendagsretraite gaan we daarom terug naar het voelen, waarbij je alle elementen gaat ervaren. Door middel van meditaties, de ademhaling en andere oefeningen ga je uit je hoofd en kom je weer in je lichaam. Daar kan je voelen wat er bij jou speelt en door deze gevoelens te voelen en de ruimte te geven, zul je zien dat er veel rust ontstaat. Vervolgens is er tijd om ons, als vrouwen onderling, met elkaar te verbinden door te delen en naar elkaar te luisteren.

Dit alles op een prachtige locatie, in een yurt, midden in de natuur en toch in de randstad.

Je gaat een stuk lichter, ontspannen en met hernieuwde energie weer naar huis zodat je er weer tegen aan kunt.

We houden de groep graag klein en intiem, dus er is beperkt plaats. Wil je erbij zijn, wacht dan niet te lang met het boeken van je kaartje.

Deze dag wordt georganiseerd door Freke Bakkers en Jorine Kuilman

Over Freke:
Freke Bakkers is energetisch therapeut (www.frekebakkers.nl)
Als energetisch therapeut weet ze als geen ander hoe belangrijk het is om te durven voelen. Doe je dit niet, dan zet een emotie zich vast in jouw systeem en wil het linksom of rechtsom toch gehoord worden. Dat betekent dat er fysieke of mentale klachten kunnen ontstaan met alle gevolgen van dien. Juist door je emoties de ruimte te geven, een diep gevoel van ontspanning en verbinding te ervaren heel je bewust of onbewust delen van jezelf die graag gezien en gehoord willen worden. Ze vindt deze retraite daarom perfect bijdragen aan haar missie om iedere vrouw in Nederland intens gelukkig met zichzelf te laten zijn.
Freke is warm en zorgzaam. Ze is heel goed in het creëren van een veilige setting en zorgt ervoor dat je je gezien en gehoord voelt.

Over Jorine:
Jorine Kuilman is al ruim 7 jaar yogadocent en daarnaast ook meditatie- en ademhaling- specialist. Voor Wereld van Yoga organiseert zij regelmatig goedlopende yoga-retraitedagen https://wereldvanyoga.nl/mini-yoga-retreat. Daarnaast werkt ze als content manager bij Happy with Yoga en schrijft ze blogs over mindfulness, yoga, de ademhaling en een gezonde leefstijl. Jorine is moeder van twee jonge kindjes waardoor ze heel goed begrijpt hoe uitdagend, en tegelijkertijd belangrijk, het is om stilte en rust te vinden om echt te kunnen voelen. Jorine heeft een hele fijne, verzachtende energie waardoor je je meteen bij haar op je gemak voelt.

Zondag 09 juni 2024 van 10:00 tot 17:00

Hazerswoude-Dorp, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Hoi, ik ben Freke. Energetisch therapeut. Naast dat ik je afhelp van fysieke en mentale klachten organiseer ik ook vrouwencirkels.

1. Kies je tickets
Retraite - Terug naar het voelen

Beleef een dag die volledig draait om jou, en om jouw gevoel. We nemen je mee de stilte in, gaan op reis met onze ademhaling en laten je alle elementen van het voelen weer ervaren.

€ 149,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Retraite - Terug naar het voelen

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 18 mei. om 14:30
SLOW DOWN // mini-retreat
Setu Yoga
1-Dags retraite Mini retraite in de natuur Yoga
Vrijdag, 14 jun. om 13:30
Health & Body Event 14 juni 2024
Health & Body Event
Mini retraite in de natuur
Zaterdag, 11 mei. om 14:00
Mini Lente Retreat
Praktijk Statera
1-Dags retraite Ademwerk Yoga
Vrijdag, 09 aug. om 16:00
Root of Joy 2024
Root of Joy
Mini retraite in de natuur Gatherings
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl