Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Zweethutceremonie gemengd

Zaterdag 09 maart 2024 van 10:00 tot 23:00

Hilvarenbeek, 5081 Hilvarenbeek, Nederland

Over dit evenement

Opgesloten zitten in je lichaam is niet fijn, je leeft je leven niet ten volste en bent altijd opzoek naar iets buiten jezelf wat jou een geluksmomentje brengt. Vaak is dit steeds van korte duur, voor de een kan dit iets materialistische zijn en voor de ander een gebeurtenis of nieuwe ontmoeting. Zo hebben vele voor zichzelf een manier gevonden om ergens bij te horen of om ergens aan te voldoen.

Waar het in je leven echt om gaat dat ligt diep en veilig verborgen, vaak overladen met angsten om afgewezen of veroordeeld te worden. Dit afwijzen en veroordelen doen we zelf. We vinden iets van onszelf wat niet overeenkomt met dat wat van ons wordt “verwacht” en zo houden we onszelf in een bepaalde schijnveiligheid door wat we hebben ervaren in onze levens.

Op zaterdag 9 maart gaan we samen de Zweethut in om delen hiervan in het licht te zetten. In alle veiligheid creëren we een cirkel van liefde waarin we elkaar dragen om onze harten te openen, om te gaan staan voor wie en wat we werkelijk zijn.

De Zweethut is een heilige plek waarin het hele universum samenkomt, waar we onszelf ontmoeten en mogen zijn. Waar er een pad is voor iedereen die ernaar opzoek is. Met respect voor elkaar ondergaan we samen deze ceremonie, vinden we herkenning en erkenning bij elkaar.

Gedurende vier ronden worden we gedragen in de schoot van moeder aarde om gehoord te worden. Er is ruimte voor onze grootste angsten en diepste verlangens. Je wordt liefdevol uitgenodigd om te openen in datgene wat zo graag gezien en gehoord wil worden, hierin vertrouwen ontwikkelen is nodig zodat we ons pad ten volste kunnen gaan bewandelen.

Herken jij jezelf hierin? Zou je graag een volgende stap maken in jou persoonlijke ontwikkeling? Wij bieden een plek waar jij jezelf veilig en thuis mag voelen. De Zweethut is een manier die jou hierbij kan helpen. Het gaat er niet om hoe het gebeurt, als het maar gebeurt! Jouw hart weet en het is aan jou of je bereid bent om dat te volgen.

Voor vragen en of onduidelijkheden kan je contact met ons opnemen.

De Zweethut is een koepelvormige hut die wordt afgedekt met wollen dekens. Binnen is het aarde donker, heet en vochtig. Er hangt een serene en veilige sfeer die ons gaat helpen in ons proces. Buiten is een vuur waar stenen worden verwarmd tot deze roodgloeiend zijn om in de zweethut te worden gebracht. Iedereen in zijn of haar proces en toch dragen we gezamenlijk de ceremonie. Er wordt gedeeld, klanken worden gemaakt en onze stemmen dringen door tot in het oneindige van het bestaan.

Het is een dag buiten de tijd, er is ruimte voor iedereen en het proces wat er toe doet. In de ochtend komen we vanaf 10:00 uur samen en we eindigen rond 23:00 uur, dit is een indicatie en kan altijd anders zijn. Bepalend hierin is de grote van de groep en wat er mag ontstaan. Zorg ervoor dat je na de ceremonie en ook de dag hierna geen afspraken plant die jou proces kunnen verstoren.

Samen in het bos Nagamowin te Hilvarenbeek, een stukje bos waar iedereen zichzelf welkom en thuis mag voelen, veiligheid is hierbij een belangrijk aspect waar wij voor staan. Een plek die veraf gelegen licht van de bewoonde wereld, een plekje tussen de landerijen waar we één dag terug gaan in de tijd. Enkel elkaar de zweethut en het bos is dat wat ons verbindt.

We komen samen aan en gaan ook samen weg. Alles wat er in die tussentijd gebeurt doen we ook samen. Van het schoonmaken en opbouwen van de ceremonieplek. Tot het opruimen van alles wat nodig is geweest zodat we de plek weer achterlaten zoals we deze bij aanvang hebben aangetroffen.

Tijdens de ceremonie is er wat fruit aanwezig om te eten, probeer jezelf hier ook tot te beperken wat jou proces ten goede komt. Na de ceremonie wanneer we gezamenlijk hebben opgeruimd is er een vegetarische maaltijdsoep met brood om ons fysieke lichaam te voorzien van eten.

Mocht je enige twijfel hebben of deelname bij jou past? om welke reden dan ook, neem hierover even contact met ons op.

Locatie: In het bos Nagamowin te Hilvarenbeek
Aanvang: vanaf 10:00
Einde: 23:00, let op dit is een indicatie, hou rekening met uitloop.
Prijs: €135,-
Overnachting met ontbijt: indien gewenst €25,-
We hanteren een kleine non-refund regeling van €20,- per boeking. Als je ipv jezelf iemand anders jou plek kan laten overnemen dan vervallen deze kosten.

Het is mogelijk om te overnachten in de tipi of in je eigen meegenomen tentje. Overnachten in de tipi is beperkt dus hou hier rekening mee.

Wanneer jij je hebt aangemeld ontvang je een e-mail van Hipsy met alle benodigde informatie, hou je mailbox dus goed in de gaten. Het betreft hier praktische informatie maar ook de voorbereiding en de route naar het bos.

De betaling is mogelijk gemaakt door Hipsy wat het proces allemaal wat eenvoudiger maakt. Betaal je liever contant dan is dit ook mogelijk, stuur mij dan even een email om dit af te stemmen. Een aanbetaling van €20,- is dan nodig om je plek te reserveren.

Warme groet,
Ad Hamers
Roxanne van de Riet
Edwin Nijland

Zaterdag 09 maart 2024 van 10:00 tot 23:00

Hilvarenbeek, 5081 Hilvarenbeek, Nederland

Over de organisatie

“Trust the wisdom of your soul, it knows the way!”

Verbinding met jezelf, bewustwording van jezelf, verdieping voor jezelf. Herken jezelf, erken jezelf.

In samenwerking met

Reviews

Jeroen.biesta@gmail.com Jeroen.biesta@gmail.com

Back To Nature Mannenretraite

Onwijs dankbaar voor wat deze mannen hebben neergezet. Op veel ervaringen lag voor mij van te voren een bepaalde weerstand, maar het wordt zo duidelijk uitgelegd en vanuit hun persoon voelde ik zo een sterk vertrouwen, dat ik me volledig aan het proces kon overgeven. Voor spirituele ontdekkingen en verdiepingen in jezelf is dit the place to be🙏

Lees meer

Gerry Notenboom

Zweethutceremonie gemengd

Gisteren in de zweethut geweest. De derde ronde was erg pittig. Daarna in overgave gegaan onder andere door de ondersteuning die er was, de fijne klanken van Ad en de stimulance die we kregen om geluiden te maken. Daarna heerlijk geslapen. De groep was klein, maar intiem en ondersteunend. De koude aarde en bad en de helende natuur was magisch. Een hele fijne ervaring. 🎶🔥🪷❤️DAnk je wel

Lees meer

Esther Van Zon

1 op 1 zweethutceremonie

Een intense, maar ohzo waardevolle reis in en met mezelf samen met Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij vanaf het 1ste moment het vertrouwen gaf en diepgang om oude patronen, angsten en overtuigingen, die al zolang vastzaten en mij weerhielden om mijzelf te mogen zijn, aan te gaan en los te mogen laten. Onder de Nieuwe Maan het oude mogen loslaten en krachtige intenties plaatsen om mijn ware ik te openen in mijn hart. Een nieuwe weg ben ik ingeslagen, waar ik het oude pad heb verlaten. Zo' n bevrijdend gevoel en rust aan het einde van deze geweldig mooie dag....hierin alle dank aan Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij hierin heeft gesteund, uitgedaagd en geconfronteerd in fijne gesprekken, begeleidt in alles wat zich aandiende. Ook in stilte, waarin ik werd uitgedaagd om uit mijn hoofd te gaan, naar mijn diepste zelf. Veilig en in vertrouwen om te mogen zijn wie ik werkelijk ben. Deze dag als een herinnering, die ik in mijn hart heb gesloten, om mijn pad verder te mogen vervolgen. Ik koester deze dag voor de rest van mijn leven. Ad, Chippewa🙏🏼✨, is een prachtige ,warme en krachtige man...ik ben je eeuwig dankbaar!🙏🏼✨🔥🪶

Lees meer

Zweethutceremonie gemengd

Meer evenementen van Herken Jezelf

Maandag, 13 mei. om 10:00
1 op 1 zweethutceremonie
Herken Jezelf
Zweethut 1-Dags retraite Retraite 1-op-1
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
Vision Quest
Herken Jezelf
Sjamanisme Zweethut Vision Quest
Zaterdag, 08 jun. om 10:00
Fire and ice mini-retraite
Herken Jezelf
Zweethut Ijsbad Mini retraite in de natuur
Vrijdag, 14 jun. om 15:00
Offline Weekend Retraite
Herken Jezelf
Sjamanisme Ontspanning Mini retraite in de natuur

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 26 jun. om 11:00
Innerlands gathering
Innerlands
Gatherings Zweethut Ecstatic Dance
Zondag, 09 jun. om 10:00
Retraite - Terug naar het voelen
Freke Bakkers
Stilteretraite 1-Dags retraite Mini retraite in de natuur
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
4 Mei Vreugde Retraite dag - non profit
Opwaartse Spiraal
1-Dags retraite
Zondag, 12 mei. om 10:00
Zen Cirkel: Meditatief naar binnen, creatief naar buiten.
de natuur filo-Soof
Hartsverbinding Creativiteit 1-Dags retraite
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl