Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Natuur retraite: Wisdom Walks

Dinsdag 23 juli 2024 om 15:00 tot maandag 29 juli 2024 om 13:00

Sainte-Colombe-sur-l'Hers, 11230 Sainte-Colombe-sur-l'Hers, Frankrijk

Over dit evenement

JE NATUURLIJKE LEVENSSTROOM RUIMTE GEVEN
Ik geloof dat alles in jou een natuurlijke intelligentie in zich draagt, die gericht is op groei en ontwikkeling. Een levensstroom, die iedere keer weer beweegt naar heelheid en balans. Vaak raakt die levensstroom in bepaalde gebieden in je fysieke lichaam, je gevoelswereld of je denken gestagneerd door moeilijke ervaringen die we in ons leven meemaken. In de retraite nemen we de ervaringen in je lichaam als uitgangspunt voor onderzoek, ontwikkeling en groei. De natuur biedt een prachtige bedding en inspiratiebron om meer bewustzijn te krijgen op de processen die zich in jou afspelen. Ik ervaar dat we onderdeel van de natuur zijn en ga van daaruit met jou op zoek naar jouw natuurlijke kracht, wijsheid en levensstroom. Daarin is alles welkom wat er in je leeft, alles wil gekend worden en een plek krijgen in onszelf en van daaruit komt er nieuwe ruimte voor stroming en ontwikkeling.

ZOMER NATUUR RETRAITE, WISDOM WALKS
Nature Wise biedt een 6-daagse zomer retraite aan waarbij je met een kleine groep (5 tot 10 mensen) vanuit je innerlijke vraag of thema een ontwikkelingsweg opgaat. Dit alles doen we zoveel mogelijk buiten in de rijke omgeving en inspirerende natuur in en nabij de Franse Pyreneeën.
De retraite biedt ruimte om innerlijke vragen of uitdagingen in je dagelijks leven dieper te bekijken en te ontdekken in nieuwe wegen om met jezelf of de relatie met anderen of de wereld om te gaan. Elke dag biedt ook de ruimte om lekker in beweging te zijn, jezelf op te laden/voeden/laven en je dieper te verbinden met je eigen levensstroom.

DAGRITME
Je verblijft in een ruim karakteristiek Frans huis in een dorpje in de voetheuvels van de Pyreneeën. Iedere ochtend gaan we op pad om een prachtige natuurwandeling van 2 à 3 uur in de omgeving te maken. We wandelen naar diverse fijne beschutte plekken waar we samen oefeningen doen om onszelf beter te leren kennen en onze vitale levensstroom te versterken. Als weer het toestaat lunchen we op locatie buiten en wandelen hierna via zwemwater terug naar huis.
Het 2e deel van de middag heb je 2 à 3 uur vrij en kan je rusten of genieten van de mooie omgeving. Er zijn veel fijne plekken om te ontspannen of te wandelen, fietsen, zwemmen en gezellige dorpjes en stadjes bezoeken. Na een heerlijke avondmaaltijd hebben we nog 2 uur programma op het verblijfadres om innerlijke vragen verder uit te werken en diep te ontspannen via oefeningen (en aanraking).


OPBOUW EN THEMA'S RETRAITE
Dag 1 Welkom en aankomst
De eerste dag heten we je welkom en kan je rustig aankomen op de locatie en je slaapplek inrichten. In de avond begint het programma en gaan we verder kennismaken en zullen we door oefeningen de gevoeligheid met jezelf en je lichaam versterken

Dag 2 Aarde
Deze dag maken we een fijne wandeling in de heuvels en verblijven we wat langer op een beschutte plek met uitzicht op de bergen. We gaan ons dieper verbinden met onszelf en meer aankomen in de nieuwe omgeving, in je eigen lichaam en in de groep. We onderzoeken ook wat je uit deze retraite wilt halen of uitwerken in jezelf. De dag staat in het teken van aarden in jezelf en ook letterlijk meer contact maken met de aarde en natuur om je heen. Op de terugweg wandelen we naar een kleine rivier om daar in het koude en fris schone water uit de bergen lekker te badderen en onszelf schoon te spoelen.

Dag 3 Water
Deze dag staat in het teken van water en stroming. We wandelen naar een groot mooi meer en gaan op zoek naar de levensstroom in onszelf via bio-energetica en bodydrama oefeningen. Hierna is er volop ruimte om heerlijk te zwemmen en je te laven aan de goedheid van een prachtig en groot schoon meer.

Dag 4 Vuur
Deze dag gaan we vroeg op pad om de zon op zien gaan bij een grote ruïne op een bergtop. Het is een historisch unieke locatie in de bergen waar we gaan werken met je verlangens en passie. We gaan opzoek naar het vuur in onszelf en kijken hoe we dit op een helende manier kunnen inzetten voor onszelf. We lunchen en rusten bij een bergbeekje waar je je ook in kan verfrissen en wat badderen.

Dag 5 Lucht
We maken een mooie dagtocht in de bergen met een lange pauze bij prachtig bergmeer met uniek uitzicht op de hoge Pyreneeën. We rusten en zwemmen bij het bergmeer op 1500 meter hoogte. Daarna doen we oefeningen om ruimte brengen in jezelf en innerlijke vergezichten ontdekken via lichaamsgerichte oefeningen en door de grootheid en diepe van de bergen helemaal in je op te nemen.

Dag 6 Nieuwe grond en ruimte
Deze dag is om te integreren wat we in onszelf hebben ontdekt. We maken een wandeling in de heuvels in een stille omgeving met fijne beschutte plekjes. We gaan onze ervaringen en inzichten oogsten en elkaars hulpbron zijn de inzichten als nieuwe stappen in te gaan zetten in je dagelijks leven. We lunchen bij een kleine rivier op een fijn beschut plekje onder de bomen waar je ook kan zwemmen.

Dag 7 Vertrek dag
Deze dag gaan we ontspannen ontbijten en afscheid nemen van elkaar. Voor wie wil kan je in de ochtend nog heerlijk zwemmen in Lac Monbel of de ‘l Hers.

De inspiratie voor deze retraite haal ik uit mijn ervaring als lichaamsgericht psychotherapeut, zijnsgeoriënteerde tantra trainster, ervaringen als biologische tuinvrouw en de vele bergwandeltochten die ik heb gelopen. Methoden die ik in de retraite gebruik zijn (lichaamsgerichte)communicatie, opstellingen (systemisch werk), bio-energetica oefeningen, bodydrama, ademhalingsoefeningen en holistische massage.

DATA
Aankomst: dinsdag 23 juli vanaf 15.00 en diner om 18.00 uur
Start retraite programma: 23 juli om 19.00 uur
Vertrek: 29 juli tussen 7.00 en 13.00 uur


KOSTEN RETRAITE en VERBLIJF OPTIES:
Bij aanmelding voor 15 juni krijg je 50 euro vroegboek korting op de volgende prijzen:
• 2 persoons kamer: 750 euro ( 4 mogelijkheden)
• 1 persoonskamer: 800 euro (2 mogelijkheden)
• Kamperen in de tuin: 700 euro (plek voor 4 tentjes)
Alle maaltijden en vervoer tijdens de retraite zijn inbegrepen in de prijs.

Om deel te kunnen nemen aan Wisdom Walks is het voorwaarde dat je gemakkelijk 4 uur kunt wandelen met goede pauzes op een dag in een heuvelachtig tot berggebied en daarvoor geschikte kleding en schoenen hebt.

AANMELDEN RETRAITE
Je kan je aanmelden voor de retraite door te mailen naar: hanna@nature-wise.eu
Als je je aanmeldt nodig ik je uit voor een intake gesprek (zonder extra kosten.) Dit is bij voorkeur via video bellen en kan ook live in mijn praktijk in Wijhe. In dit gesprek kunnen we elkaar al een beetje leren kennen, kan je vragen stellen die je mogelijk nog hebt en mag je aangeven welke vorm van de verblijf opties je voorkeur heeft. Ik kan je ook tips geven over reisopties mocht je dat fijn vinden.
Na het afstemmen over hoe de wilt verblijven en hoe je gaat komen stuur ik je een factuur met een aanbetaling en 6 weken van tevoren de rest van het factuur gedrag. De aanbetaling is niet restituteerbaar.

CONTACT:
Voor vragen ben je welkom om contact op te nemen.
Telefonisch: 0031(0)616423874
Email: hanna@nature-wise.eu
Website: https://nature-wise.eu

VERBLIJF ADRES FRANKRIJK
La Belle Planete
31 Petite Rue
11230 Saint Colombe sur l’Hers


HANNA GORDIJN
Ik hou van het leven, de natuur, verbinden met mensen, (berg)wandelen, kamperen, dansen, fietsen, tuinieren, koken, spelen met mijn neefjes, zingen en steeds dieper relateren met mijn geliefde. Ik heb zelf jong de nodige uitdagingen in mijn leven ervaren en juist door deze uitdagingen ben ik uiteindelijk steeds dichter bij mezelf gekomen en ontwikkel ik steeds meer compassie naar alle vormen van menszijn.
Vanuit mijn ervaringen als lichaamsgericht psychotherapeut en zijnsgeoriënteerde tantra trainster ondersteun ik mensen om zichzelf beter te leren kennen, nieuwe wegen te vinden om in relatie te zijn met jezelf en anderen en meer contact te maken met je vitale levensenergie. Kwaliteiten die anderen in me ervaren zijn:
• Oprecht, invoelend, krachtig
• Zorgvuldig met kwetsbare en gevoelige thema’s
• Open minded en wakkere aanwezigheid
• Aards en speels

ROBERT COLIJN
Robert is assistent in de training en verzorgd praktische ondersteuning van deze retraite. Robert is van oorsprong een techneut, met een grote passie voor natuur en fascinatie hoe natuurprincipes overal in doorwerken, ook in het mensenzijn. Hij is de opleiding voor Integratieve psychotherapie gestart en deelt met Hanna zijn passie voor natuur, persoonlijke ontwikkeling en tantra.

Dinsdag 23 juli 2024 om 15:00 tot maandag 29 juli 2024 om 13:00

Sainte-Colombe-sur-l'Hers, 11230 Sainte-Colombe-sur-l'Hers, Frankrijk

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

Nature Wise Tantra biedt tantra workshops aan in Zwolle met specifieke thema's. De workshops zijn los te volgen en ook als reeks met mooie opbouw.

Reviews

Tessa

Aanraking en aanwezigheid

Fijne open sfeer. Een middag met hele mooie beoefening, waarbij er ruimte en veiligheid was om je te laten raken en te zijn.

Lees meer

Sikke

Ontmoet jezelf in contact

Een hele mooie fijne sfeer. Inspirerende oefening. Een erg goede docente met haar team

Lees meer

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Natuur retraite: Wisdom Walks

Meer evenementen van Nature Wise Tantra

Zaterdag, 25 mei. om 14:00
Exploreren in vitaliteit en contact
Nature Wise Tantra
Tantra Lichaamswerk Verbinding
Zondag, 23 jun. om 14:00
Verlangens: Yin Yang spel
Nature Wise Tantra
Tantra Playfulness Verbinding

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 06 jul. om 10:00
Navigating Intimacy
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Schaduwwerk Relaties
Vrijdag, 05 jul. om 16:00
Wake Up Summer Retreat 2024
Wake Up Nederland
Meerdaagse retraites Mindfulness Jongeren
Zaterdag, 08 jun. om 20:00
Vrouwen Drum Cirkel
BloteVoetenPark Brunssum
Vrouwen workshops Drumcirkel Natuur
Woensdag, 29 mei. om 19:30
Documentary KIVA | The Call of the Wisdom Keepers + dialoog 2 Elders
Sparkle Eye
Film Natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl