Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Adem je vrij!

Zondag 28 april 2024 van 14:00 tot 17:30

De Oude Ambachtsschool, Mimosastraat 1, 8013 SB Zwolle, Nederland

Over dit evenement

Onze adem en vitaliteit of levensenergie zijn direct met elkaar verbonden. Via je adem daal je meer in je lichaam af en verbind je je met het leven in en om je heen. Dat kan vreugdevol en vrij zijn maar ook gespannen of ongemakkelijk. Juist door bij elke ervaring aanwezig te blijven en er in te ademen kan zich iets in je openen en kan er vanzelf verandering of beweging in je ontstaan.
Deze tantramiddag biedt diverse oefeningen om jezelf en je vitaliteit meer te gaan voelen en neemt je mee op een ademreis in contact met de groep.

We werken met meditatie, lichaamswerk, ademwerk, dans, speelse contactoefeningen, communicatieoefeningen en ontspanning. De workshop is geschikt voor mensen met en zonder tantra ervaring en voor singles en stellen.
Deze middag wordt gegeven door Adinda en Hans, twee bevlogen gast trainers bij Nature Wise Tantra, welkom!


TIJDEN WORKSHOPS
13.45u inloop
14.00u start programma
17.30u einde workshop


OVER TANTRA
Tantra is een rijk ontwikkelingspad waarin je jezelf en het leven steeds dieper kan gaan ervaren. Door zowel je gevoeligheid als je kracht verder te ontwikkelen kan je jezelf steeds authentieker en autonomer door het leven bewegen.

Als je in contact komt met je eigen lichaam en de verlangens die er in jou leven, krijg je bewuste toegang tot de levensstroom die voortdurend door jou heen beweegt. Deze stroom is spontaan en heeft een eigen intelligentie. Een intelligentie en een spontaniteit die spannend zijn om op te vertrouwen en te volgen als je dat niet gewend bent. Maar het is precies deze altijd aanwezige stroom die het leven vervullend, spannend, avontuurlijk, sprankelend en levend maakt!

Tantra wordt soms geassocieerd met seks. De grote rijkdom van tantra is echter dat tantra een openheid biedt naar alle ervaringen die het leven, omdat alle ervaringen een toegang kunnen zijn tot een dieper contact met jezelf. Seksualiteit beschouwen we als een vanzelfsprekend en waardevol onderdeel van het leven, de workshops zullen echter niet gericht zijn op seksuele handelingen. We gaan tijdens de workshops niet uit de kleren en er is sowieso altijd ruimte om je grenzen aan te geven (zowel naar medecursisten als naar ons team).

Voor sommigen zal deelname een eerste kennismaking met tantra zijn, voor anderen een verdieping van eerdere ervaringen met tantra. De workshopreeks is opgebouwd uit meditatie, lichaamswerk (bio-energetica), tantrische communicatie, ademwerk, aanraking, dans en dit alles met soms een serieuze en geregeld een speelse inslag.


OVER ADINDA
Ik ben een bevlogen mens die naast tantra zich bezig houdt met traumabehandeling als psycholoog en systemisch werk. In mijn vrije tijd ben ik ook graag moeder van onze dochter van 3 jaar. Het leven is vol en door tantra heb ik die volte ofwel de intensiteit van het leven leren nemen. Ik ben heel blij dat wij, Hans en ik samen dit tantra pad hebben bewandeld, waardoor onze relatie vanaf het begin is ondersteund met deze eeuwen oude spirituele traditie. Daar zijn we zo’n 12 jaar geleden mee begonnen, toen in de introductie week van het Centrum voor Tantra waar Hanna ook aan deel nam. Zie voor meer informatie over mij en tantra:
https://avondvolaandacht.nl/team/adinda-post-uiterweer/ maar ik ontmoet je vooral graag live! Super leuk dat we gast docenten bij Nature wise Tantra mogen zijn! Graag tot ziens.

OVER HANS
Mijn naam is Hans. 12 jaar geleden kwam ik voor het eerst in contact met tantra via het Centrum voor Tantra in Amsterdam. Na 12 jaar kan ik alleen maar zeggen dat ik nog steeds toegewijd het pad van de tantra volg ‘Ja zeggen tegen alles wat je in jezelf opmerkt,’ staat hierin centraal. Dit is een bevrijdende en tegelijk uitdagende ingang tot verdieping, die niets uitsluit en daardoor midden in het leven staat. Het is voor mij een grote vreugde om dit werk met andere te delen en uit te dragen. Zeker omdat het me al zoveel heeft geven. Een oude tantrische wijsheid: ‘Alles in jezelf is de moeite waard.’ Dus wees welkom!
Ik ben leraar op de basisschool en cateraar. Ik woon samen met mijn lief Adinda en mijn lieve dochter Senna van 3.

Over de organisatie

Nature Wise Tantra biedt tantra workshops aan in Zwolle met specifieke thema's. De workshops zijn los te volgen en ook als reeks met mooie opbouw.

Reviews

Tessa

Aanraking en aanwezigheid

Fijne open sfeer. Een middag met hele mooie beoefening, waarbij er ruimte en veiligheid was om je te laten raken en te zijn.

Lees meer

Sikke

Ontmoet jezelf in contact

Een hele mooie fijne sfeer. Inspirerende oefening. Een erg goede docente met haar team

Lees meer

Adem je vrij!

Meer evenementen van Nature Wise Tantra

Zaterdag, 25 mei. om 14:00
Exploreren in vitaliteit en contact
Nature Wise Tantra
Tantra Lichaamswerk Verbinding
Zondag, 23 jun. om 14:00
Verlangens: Yin Yang spel
Nature Wise Tantra
Tantra Playfulness Verbinding
Dinsdag, 23 jul. om 15:00
Natuur retraite: Wisdom Walks
Nature Wise Tantra
Meerdaagse retraites Natuur Persoonlijke Ontwikkeling

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 23 jun. om 14:45
Sensual Play Party: Kinksterfest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Donderdag, 09 mei. om 13:00
Tantra Retreat 'Bewust in verbinding'
Leef!Tantra
Meerdaagse retraites Tantra Verbinding
Zondag, 05 mei. om 10:00
Online Ademcirkel
Ademwerk
Adem Ademwerk Verbinding
Dinsdag, 07 mei. om 19:15
Play Utrecht: Knuffelcafé!
Play Utrecht
Knuffelworkshops Aanraking Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl