Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vision Quest

Zaterdag 18 mei 2024 om 10:00 tot vrijdag 24 mei 2024 om 13:00

Hilvarenbeek, Nederland

Over dit evenement

Vision Quest 2024

Wakker worden bij de eerste zonnestralen en het geroezemoes van het leven in het bos zijn mijn eerste gedachten bij deze Vision Quest. Vier volledige dagen ben je alleen in de natuur met slechts een aantal andere deelnemers in de omgeving; niet zichtbaar maar wetende dat deze er zijn. Vier dagen en nachten ben je op jezelf aangewezen. Jouw space, jouw plekje. Deze ruimte is alles wat er nodig is om naar binnen te keren en open te staan voor jou Vision Quest.

De geluiden van de natuur en de elementen zijn triggers die je dicht bij jezelf brengen en je helpen om naar binnen te keren. Wat er zich aandient blijft tot dan een verassing, alles mogelijk is. Keer naar binnen en luister naar wat het jou te vertellen heeft. Pak deze kans om op zoek te gaan naar oorzaken uit het verleden om helder te krijgen waarom je bent wie je bent geworden; wat is jouw levensdoel of wat is hetgeen waar je naar op zoek bent. Stel jezelf open voor dat wat er kan en mag ontstaan.

Van 18 t/m 24 mei verblijven we in het bos. We begeleiden je naar het moment dat je Vision Quest begint en na jouw Quest zijn we er om je te begeleiden in het proces wat je hebt ondergaan. Tijdens je Vision Quest zullen we over je waken zodat je volledig in het vertrouwen en de overgave kan zakken. We beginnen met een medicijn wandeling en vervolgens gaan we in de zweethut voor een diepgaande reiniging. Hierdoor kan je loslaten wat jou niet meer dient. De vier volledige dagen in de Quest sluiten we af met een zweethut waarin ervaringen bekrachtigd en geïntegreerd worden.

Waarin wil je groeien, ontwikkelen en helderheid ontvangen? Wat is je levensdoel en waar ondervindt je blokkades? Wat staat jou (nog) in de weg om volledig jezelf te zijn? Zit het in jou of is het iets buiten jezelf wat jou energie blokkeert? Wat draag je nog mee uit je verleden wat aandacht nodig heeft? Hoe ziet jouw nieuwe pad eruit?

Er zijn vele vragen en mogelijkheden waarom je deze Vision Quest zou kunnen doen niets is onmogelijk en het is dat waarom jij wordt geroepen. Stap voor stap begeleiden we jou door dit proces, een reis die jij maakt en er is enkel tijd en aandacht voor jezelf.

Heb jij het in je om deze commitment met jezelf aan te gaan? Voel je een twijfel en heb je nog vragen? Neem hiervoor dan even contact met ons op.

Deze volledige verzorgde Vision Quest in het bos Nagamowin
- Aankomst
- Je eigen tentje opbouwen voor de eerste en laatste nacht
- Medicijnwandeling
- Sharingcirkels rond het kampvuur
- Vision Quest vier dagen en vier nachten
- Eten en drinken voor en na de Quest
- Twee maal een zweethutceremonie
- Nazorg en begeleiding indien gewenst
Deze volledige Vision Quest voor een all-in prijs van € 895,- pp

Het gebruik van een Vision Quest wordt gezien als transformatie van een overgangsfase naar een volgende stap van een bewuster leven. Omdat vanuit verschillende tradities het getal vier een heilig getal is wordt dit ook toegepast tijdens de Vision Quest: vier dagen en vier nachten afgezonderd in de natuur zonder het gebruik van enige vorm van afleiding, telefoon, leesmateriaal, roken, drugs, etc.

Een Vision Quest brengt inzicht in jouw leven en daar waar je naar onderweg bent. Wat is belangrijk in jouw leven? Wat kom je brengen in ons huidige bewustzijn? Het bewandelen van jou pad en hoe ga je dat volgen? Een Vision Quest brengt je helderheid in jouw persoonlijke gaves en talenten die je zijn gegeven om deze verder te ontwikkelen.

Na jouw aanmelding ontvang je alle informatie over de voorbereiding, wat je mee dient te nemen en info over de precieze locatie. Bij interesse kan je contact met ons op nemen.

Ad Hamers
Edwin Nijland

Zaterdag 18 mei 2024 om 10:00 tot vrijdag 24 mei 2024 om 13:00

Hilvarenbeek, Nederland

Contact voor deelname

Neem contact op met de organisatie om deel te nemen aan dit evenement.

Over de organisatie

“Trust the wisdom of your soul, it knows the way!”

Verbinding met jezelf, bewustwording van jezelf, verdieping voor jezelf. Herken jezelf, erken jezelf.

In samenwerking met

Reviews

Jeroen.biesta@gmail.com Jeroen.biesta@gmail.com

Back To Nature Mannenretraite

Onwijs dankbaar voor wat deze mannen hebben neergezet. Op veel ervaringen lag voor mij van te voren een bepaalde weerstand, maar het wordt zo duidelijk uitgelegd en vanuit hun persoon voelde ik zo een sterk vertrouwen, dat ik me volledig aan het proces kon overgeven. Voor spirituele ontdekkingen en verdiepingen in jezelf is dit the place to be🙏

Lees meer

Gerry Notenboom

Zweethutceremonie gemengd

Gisteren in de zweethut geweest. De derde ronde was erg pittig. Daarna in overgave gegaan onder andere door de ondersteuning die er was, de fijne klanken van Ad en de stimulance die we kregen om geluiden te maken. Daarna heerlijk geslapen. De groep was klein, maar intiem en ondersteunend. De koude aarde en bad en de helende natuur was magisch. Een hele fijne ervaring. 🎶🔥🪷❤️DAnk je wel

Lees meer

Esther Van Zon

1 op 1 zweethutceremonie

Een intense, maar ohzo waardevolle reis in en met mezelf samen met Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij vanaf het 1ste moment het vertrouwen gaf en diepgang om oude patronen, angsten en overtuigingen, die al zolang vastzaten en mij weerhielden om mijzelf te mogen zijn, aan te gaan en los te mogen laten. Onder de Nieuwe Maan het oude mogen loslaten en krachtige intenties plaatsen om mijn ware ik te openen in mijn hart. Een nieuwe weg ben ik ingeslagen, waar ik het oude pad heb verlaten. Zo' n bevrijdend gevoel en rust aan het einde van deze geweldig mooie dag....hierin alle dank aan Ad, Chippewa🙏🏼✨, die mij hierin heeft gesteund, uitgedaagd en geconfronteerd in fijne gesprekken, begeleidt in alles wat zich aandiende. Ook in stilte, waarin ik werd uitgedaagd om uit mijn hoofd te gaan, naar mijn diepste zelf. Veilig en in vertrouwen om te mogen zijn wie ik werkelijk ben. Deze dag als een herinnering, die ik in mijn hart heb gesloten, om mijn pad verder te mogen vervolgen. Ik koester deze dag voor de rest van mijn leven. Ad, Chippewa🙏🏼✨, is een prachtige ,warme en krachtige man...ik ben je eeuwig dankbaar!🙏🏼✨🔥🪶

Lees meer

1. Kies je tickets
De organisator van dit evenement heeft nog geen tickets ingesteld.
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Vision Quest

Meer evenementen van Herken Jezelf

Maandag, 13 mei. om 10:00
1 op 1 zweethutceremonie
Herken Jezelf
Zweethut 1-Dags retraite Retraite 1-op-1
Zaterdag, 08 jun. om 10:00
Fire and ice mini-retraite
Herken Jezelf
Zweethut Ijsbad Mini retraite in de natuur
Vrijdag, 14 jun. om 15:00
Offline Weekend Retraite
Herken Jezelf
Sjamanisme Ontspanning Mini retraite in de natuur
Vrijdag, 12 jul. om 15:00
Offline Weekend Retraite
Herken Jezelf
Sjamanisme Ontspanning Mini retraite in de natuur

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 26 jun. om 11:00
Innerlands gathering
Innerlands
Gatherings Zweethut Ecstatic Dance
Vrijdag, 10 mei. om 18:18
Holy Sweat 5 Rhythms Dance and Sweatlodge spring weekend
Kura Waka
5 Ritmes Zweethut
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
Cacao Facilitator Training
MAS
Opleiding Cacao ceremonie Sjamanisme
Vrijdag, 19 jul. om 16:00
Blueberry Moon Festival
Blue Berry Moon Festival
Sjamanisme Hartsverbinding Festivals
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl