Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Her-innerings Ceremonie van Vrouw zijn

Zondag 05 november 2023 van 14:00 tot 17:30

EdanZ - Zaalverhuur, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen, Nederland

Over dit evenement

De her-innering van Vrouw zijn

Op 5 november zullen wij Esther en Irene, de rites of passage ceremonie ‘De her-innering van Vrouw zijn’ bij EdanZ in Groningen faciliteren.
Een ceremonie voor 12 vrouwen.

Een diepe reis waarin we je graag meenemen om te ontdekken wat het betekent om in je vrouwelijke kracht te staan. We gaan samen de diepte in, ontvangen de heling van ontspanning en zachtheid, en leren de subtiele taal van ons lichaam kennen.

Wij voelen een vuur in ons hart om vrouwen te begeleiden in het toestaan van rust, ruimte, zachtheid en de kracht die daarin schuilgaat te her-inneren. Wij zullen een ruimte creëren waarin je hart zich zal laten horen, laten zien, laten voelen.

Wij vrouwen mogen de leegte, de stilte waarin alle creatie tot stand komt weer omarmen.
Wij geloven dat iedere vrouw een unieke expressie is van ‘de vrouw’.
Een krachtig veld waar we allemaal in verbinding mee zijn.

Gun jezelf een plek waar je veilig bent, je kan verzachten, landen in je lichaam en haar krachten ontdekken. Een plek waar je liefde kan stromen, je kan zijn, samen. In deze ruimte zal je verbinding maken en je waarheid her-inneren.

Samen bewust stappen in het veld van de vrouw en daarin je plek in te nemen.
Jezelf en elkaar verwelkomen. Ja, we willen allemaal jou zien groeien naar licht en daarmee tegelijkertijd bloeien in het licht. Alle vrouwen moedigen jou aan, durf een inspiratie te zijn voor de vrouwen, voor en na jou. In de warmte van Sisterhood, verzachten en ontspannen.

In de ceremonie zullen we je meenemen onder de liefdevolle begeleiding van de Blauwe Lotus, in de vorm van beweging, begeleide meditatie, rituelen en Blauwe lotus thee.

We verdiepen onze verbinding en ontspanning voor we jullie zullen begeleiden in een ontspannende hartopenende borstmassage-uitwisseling. Om samen te herinneren dat we ‘Ja’ mogen zeggen op de onvoorwaardelijke liefde die door ons heen wil stromen. We herinneren ons vrouwelijke hart, en daarmee innig verbonden: je borsten, een krachtige poort van jou liefde, die we mogen openen, met trots dragen en laten stralen.

We dragen allemaal de imprints in ons lichaam, in onze psyche dat borsten verstopt moeten blijven, dat ze aanstootgevend zouden zijn, geobjectiveerd. Wij geloven dat ze energetisch ook heel veel in beweging kunnen zetten en dat het belangrijk is dat wij deze energie her-kennen, en daarin als vrouwen onze waarheid weer gaan leven, verantwoordelijkheid nemen en samen staan waarvoor we willen staan.

Durf jezelf te verwelkomen in de hartsverbindende Sisterhood waarmee we samen deze ceremonie zijn. Wij gunnen iedere vrouw deze diep ontspannende ervaring, her-innering van de subtiele taal die je lichaam spreekt en krachtige energie die van nature door jou heen wil stromen.

We zien je graag mooie vrouw!


Andere data in 2023:
zaterdag 28 oktober
zondag 29 oktober
in de Zen hoeve in Tilburg van 14:00-17:30

zaterdag 4 november
zondag 5 november
in Edanz in Groningen van 14:00-17:30

Na je aanmelding zal je een week voor de ceremonie een e-mail ontvangen met daarin informatie ter voorbereiding, om het veld te voelen en te verbinden met jezelf.
Geen massage ervaring vereist.

Warme knuffel,
Esther van den Bosch & Irene Boerman


Voor vragen mail: contact@esthervandenbosch.nl
Vind ons via instagram:
@esthers_journey
@ireneboerman



Zondag 05 november 2023 van 14:00 tot 17:30

EdanZ - Zaalverhuur, Van Oldenbarneveltlaan 6, 9716 EJ Groningen, Nederland

Over de organisatie

Lichaamsbewust Zijn staat bij mij centraal. Beweging, meditatie, yoga, massage, lichaamswerk, speelsheid en sensualiteit passeren daarbij de revue.

Reviews

Anke

Her-innerings Ceremonie van Vrouw zijn

Magische middag met twee krachtige vrouwen (Esther en Irene) die de ceremonie liefdevol hebben begeleid. Er werd een warme, speelse en sacred space gecreëerd waarin wij vrouwen onszelf mochten laten zien - en onszelf en elkaar liefdevolle aandacht geven en ontvangen. Smaakt naar meer! <3

Lees meer

Anke

Awareness and your Body English/Dutch

Het was een prachtige bijeenkomst waarin speelsheid, beweging en zachtheid samen kwamen. Nieuwe oefeningen geleerd. Lichaam ging helemaal weer stromen. De begeleiding van Esther is heerlijk informeel en een fijne stem. Genoeg afwisseling ook in de middag. Prachtige locatie ook met binnentuin. Aanrader!

Lees meer

Marieke Telgenhof

BewustZijn met je lichaam

Een heerlijke, ontspannen middag in een prachtige omgeving. De tijd vloog voorbij. Vol frisse energie ging ik weer naar huis.

Lees meer

Her-innerings Ceremonie van Vrouw zijn

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 03 mei. om 19:30
LEAP met Carmen op 3 mei in Bergen, Noord Holland
LEAP met Carmen
Innerlijke Reis Lichaamswerk Kundalini activatie
Zaterdag, 04 mei. om 10:00
De Stroming - Verdiepingsdagen
YourYoniJourney
Vrouwen workshops Sensualiteit Lichaamswerk
Zaterdag, 25 mei. om 18:00
Flower Full Moon - Cacao Women's Ceremony- Creative Painting Workshop
Manouk de Bijl
Full Moon Vrouwencirkels Cacao ceremonie
Zondag, 19 mei. om 14:30
Terug naar de bron
Adem in Balans
Ademwerk Lichaamswerk Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl