Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Open Heart Studio

Studio van Wendie Sarah in Hartje Oisterwijk, met ruimte voor creativiteit, bewustwording, inspiratie en tantra. Selflove coaching, tantra workshops

Volgen

Over deze organisatie

Bij de Open Heart Studio komen spiritualiteit, creativiteit en seksualiteit samen. Wendie nodigt je uit om te voelen, te experimenteren, te spelen, je te openen, vooral je hartgebied, maar ook je emoties, je lichaam, om je bekkengebied en levenskracht te gaan claimen. Vanuit haar eigen bevrijdingsproces van de afgelopen jaren, biedt zij, soms in samenwerking met anderen, tantrische workshops en coaching met lichaamswerk aan.
Veiligheid is bijzonder belangrijk in seksualiteit en intimiteit, dus consentwerk, bewuste aanraking, relatiecoaching en massageworkshops zijn onderdeel van het aanbod.
Ook creativiteit is een scheppende kracht die zij graag integreert in haar leven en aanbod. (He)artjournaling, het vrij werken in een creatief dagboek vanuit dankbaarheid en als expressie van het hart en de innerlijke belevingswereld is een grote passie en hierin worden workshops aangeboden. Ook mixed media en intuïtief schilderen zijn mogelijk in groepsvorm of alleen.
Of je nou start met een losse massage/lichaamswerksessie of je komt laagdrempelig schilderen, alles is goed. De Open Heart Sharing Cirkels worden al 6 jaar georganiseerd en je kunt zelfs na een traject met Wendie op VIP-retraite naar het magische Ibiza.
Dus meer voelen, genieten, meer levensenergie, meer zelfliefde en eigenwaarde.
Open je hart en ervaar hoeveel moois voortkomt uit zelfliefde en -acceptatie.

Lees meer
“Claim your sensual creative power!”

Evenementen van Open Heart Studio

Friday, 03 Feb. om 19:00
Wheel of Consent Weekend Workshop
Open Heart Studio
Aanraking Persoonlijke ontwikkeling
Friday, 17 Feb. om 10:00
Mixed Media Workshop
Open Heart Studio
Creativiteit Vrouwen workshops
Wednesday, 08 Mar. om 10:00
HeArt Journaling Workshop - Eer de vrouw (in jou)
Open Heart Studio
Creativiteit Vrouwen workshops
Friday, 31 Mar. om 10:00
Mixed Media Workshop
Open Heart Studio
Creativiteit Vrouwen workshops

Dit zeggen anderen over
Open Heart Studio

Godelieve
HeArt Journaling Workshop

De studio van Wendie is warm en licht en je wordt hartelijk welkom geheten en verzorgd. Prachtige materialen om te gebruiken, fijne sfeer. Ik heb ervan genoten om mijn creativiteit volop te laten stromen en kijk uit naar de volgende workshop!

Lees meer
24 November 2022 om 11:19
Joost Martens
Open Hearts Flow

De Open Hearts Flow avond was heerlijk. Na de meditatie was er een fijne oefening waarbij je contact maakt met de energie van iedere deelnemer. Hierdoor ontstond een fijne verbinding met de hele groep. Na deze oefening werd er gedanst en gemasseerd. Er waren lekkere hapjes en als je even geen zin had om te masseren of dansen dan kon je lekker op een bankje gaan zitten. Er hing een hele fijne sfeer en iedereen kon doen wat hij/zij fijn vond. Er waren deelnemers die veel ervaring met tantra hadden maar er waren ook deelnemers met weinig ervaring. Er was een fijn team van space holders waar je mee kon praten als je dat fijn vond. Ik vond het een heerlijke avond en kijk alweer uit naar de volgende Open Hearts Flow.

Lees meer
17 November 2022 om 12:15

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ademcirkel
Ademwerk coach, voor groepsceremonies en individuele sessies in de omgeving van Haarlem en Amsterdam. Rauw, down to earth, met een veilige bedding.
Kruiden Natuur Voeding
Achula leert je de immens genezende kracht van de natuur via een inheemse en wetenschappelijke blik. Ik zie de natuur als klaslokaal. Kom je mee?
Gemengde Cirkels
Verbinding, diepgang en warmte in groepssessies.
Tantric Dance Vrouwen workshops
Sensual Liberation * Energy Work * Sexual Healing
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl