Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Open Hearts Flow

Zaterdag 12 november 2022 van 19:30 tot 23:30

Open Heart Studio, Vloeiweg 40 parking, 5061 GB Oisterwijk, Nederland

Over dit evenement

LAAT JE HART OPEN STROMEN!

Dit zijn de nieuwe Open Hearts avonden, waarbij je welkom bent met alles, je uitgenodigd wordt om je liefdevol te verbinden met jezelf en de ander en je authentieke verlangens uit te spreken.
Gebaseerd op tantra, geïnspireerd op love lounges tijdens bijvoorbeeld tantra festivals en met een grote passie voor liefdevolle aanwezigheid bij jezelf en elkaar, organiseer ik sinds begin 2017 in de Open Heart Studio bijzondere avonden om elkaar in echtheid te ontmoeten. Eerst de Open Heart Sharings met verschillende thema's, later Open Hearts Wild voor 'gevorderden'. En nu dus de Open Hearts Flow.

Wat nieuw is aan deze avonden is dat we starten met elke keer een andere oefening. Deze oefeningen zijn bedoeld om rust en veiligheid te creëren in jezelf. We ontmoeten eerst onszelf en daarna elkaar vanuit authenticiteit. Wie ben ik nu en wie zie ik voor me? Waar wil ik zijn? Wat voel ik allemaal? Hoe kan ik mezelf uitdrukken? Hoe geef ik grenzen respectvol aan en respecteer ik die van anderen? Hoe ga ik om met gevoelens en emoties? Wat wil ik écht?
In mijn visie zouden we zo met elkaar moeten leven, altijd, in liefde. En om dat te oefenen en ervaren, zijn er dus deze avonden.

We creëren gezamenlijk een veilige basis om in onszelf en met elkaar te kunnen exploreren op de vele gebieden van tantra, zoals ademhaling, aanraking, contact, massage, vertragen, eye-gazing, meditatie, speelsheid en groepsdynamiek.
De avonden hebben geen rigide structuur. We starten met afspraken maken in cirkelvorm, waarna er een meditatie of oefening is om helemaal bij jezelf te komen. Daarvandaan is er ruimte om verlangens te voelen, uit te spreken en te beleven. Er is ook een pauze met lekkere hapjes en drankjes (spontaan iets lekkers meenemen wordt gewaardeerd ❤). Rond 23:30 sluiten we de cirkel samen af.

Info:
* Tijd: van 19:30-23:30 uur. Inloop vanaf 19:00 uur.
* Open Heart Studio Oisterwijk
* Vergoeding €30,- (in Hipsy Ticketshop)
* Meenemen: waterfles, soepel zittende kleding, een open hart en mind
* Gratis parkeren voor de deur
* Geen qr code nodig, ik vertrouw erop dat je in gezondheid komt!
Er is plaats voor maximaal 14 personen. De man/vrouw verdeling kan per keer variëren.

Je bent van harte welkom!
Wendie Sarah
Open Heart Studio Oisterwijk

Zaterdag 12 november 2022 van 19:30 tot 23:30

Open Heart Studio, Vloeiweg 40 parking, 5061 GB Oisterwijk, Nederland

Over de organisatie

“Claim your sensual creative power!”

Studio van Wendie Sarah in Hartje Oisterwijk, met ruimte voor creativiteit, bewustwording, inspiratie en tantra. Selflove coaching, tantra workshops

Reviews

Yvette Van Bracht

Mixed Media Workshop

Ik heb een ontspannen en inspirerende dag gehad. Een grote snoepwinkel aan materialen en heerlijk uit mijn hoofd! Warme begeleiding van Wendy en vrijheid gevoeld.

Lees meer

Godelieve

HeArt Journaling Workshop

De studio van Wendie is warm en licht en je wordt hartelijk welkom geheten en verzorgd. Prachtige materialen om te gebruiken, fijne sfeer. Ik heb ervan genoten om mijn creativiteit volop te laten stromen en kijk uit naar de volgende workshop!

Lees meer

Joost Martens

Open Hearts Flow

De Open Hearts Flow avond was heerlijk. Na de meditatie was er een fijne oefening waarbij je contact maakt met de energie van iedere deelnemer. Hierdoor ontstond een fijne verbinding met de hele groep. Na deze oefening werd er gedanst en gemasseerd. Er waren lekkere hapjes en als je even geen zin had om te masseren of dansen dan kon je lekker op een bankje gaan zitten. Er hing een hele fijne sfeer en iedereen kon doen wat hij/zij fijn vond. Er waren deelnemers die veel ervaring met tantra hadden maar er waren ook deelnemers met weinig ervaring. Er was een fijn team van space holders waar je mee kon praten als je dat fijn vond. Ik vond het een heerlijke avond en kijk alweer uit naar de volgende Open Hearts Flow.

Lees meer

Open Hearts Flow

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 08 jun. om 14:00
SPECIAL: A Pink Play Party and Bondage Workshop. Collab w Queertied
Exploring Deeper
Tempel Sensualiteit Shibari
Zondag, 05 mei. om 19:00
Kinky Ecstatic Ball | Odessa Muiderpoort
Odessa Amsterdam
Ecstatic Dance Shibari Sensualiteit
Zaterdag, 18 mei. om 10:00
A Feast for the Senses
Exploring Deeper
Persoonlijke Ontwikkeling Tantra Mindfulness
Zondag, 28 apr. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl