Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Lust voor leven

Vanuit de diepte opgeklommen naar het licht, door de drek en de pijn is de glimlach niet verdwenen en in liefde zal ik goddelijk zijn

Volgen

0641899994

Kloosterstraat 1, 4861 PA Chaam, Netherlands

Bezoek de website

Evenementen van Lust voor leven

Wednesday, 24 Apr. om 19:15
Volle Maan Mantra Singing, Cacao en Drum Circle
Lust voor leven
Mantra zingen Full Moon Drumcirkel
Sunday, 19 May. om 10:00
Leven Vanuit je HART💚 Cacao Connectie retraite
Lust voor leven
Cacao ceremonie Hartsverbinding
Thursday, 23 May. om 19:15
Volle Maan Cacao Ceremonie met Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Cacao ceremonie Mantra zingen Full Moon
Saturday, 01 Jun. om 11:00
Plantmedicijnenreis met Paddenstoel, truffel, Caapi en Blue Lotus
Lust voor leven
Plantmedicijn Truffel Ceremonie Innerlijke Reis
Sunday, 09 Jun. om 13:00
Sound journey Cacao Ceremonie Mantra Singing Circle
Lust voor leven
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Mantra zingen
“Je hart mag dansen. Geef het licht en vrijheid. ”

Over de organisatie

Lust voor leven is ontstaan vanuit passie!
De liefde voor het leven de kracht en schoonheid van de natuur en alles wat daarin beweegt en leeft gecombineerd met de kennis van natuurvoeding (Sonnevelt Academie) plantmedicijnen (ruim 25 jaar ervaring) Emotie Coach (Vera Helleman) en mijn levenservaringen/ lessen.

Net als alles om ons heen draait alles om balans

Lust voor leven creëert dat tussen;

Lichaam Bewuste keuze in voeding "van natuurlijke bron. Sport, Verbonden bewegen, Dans.

Geest: "Meditatie, Stilte, ervaren, Stembevrijding, Zingen".

Ziel: "Hart verbinding, intuïtief leven, Connectie met je hogere zelf".

Zonder het een kan het ander niet bestaan.

Lust voor Leven verzorgt:
Mantra Singing Circles, Soundjourney, Cacao Ceremonie, Plantmedicijnreizen, Drum en Ademcircles.

You don't have a life
You are life

Kom je ook stralen
Blij je te mogen ontmoeten

Voor prive sessies alleen of met je partner bel me 0641899994
Vanaf € 220 p.p.

https://www.instagram.com/tv/Ck_OYETj4Lm/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02kBFA6euGbMaRx8cCrTJ8h5qGBi1UfgKmNn12uhH3q5zREk221v47JNLZPKNJqAGxl&id=1298191109


Lees meer

Dit zeggen anderen over
Lust voor leven

 • Mariska Van der Willigen
  Plantmedicijnenreis met Paddenstoel, truffel, Caapi en Blue Lotus

  ik heb een prachtige reis gemaakt waardoor ik de weg weer duidelijk voor me zag (en zie) , de begeleiding was zorgvuldig en liefdevol , de ruimte waarin de sessie plaats vond was prettig en mooi ingericht met bloemen en zacht licht en goed verwarmd , ik lag op een heel fijn matras , er werd voor me gezorgd naar behoefte (een deken als ik het koud had ) en na afloop kregen we heerlijk fruit en ook nog heerlijk eten. Ik raad de reis aan aan iedereen die een stap verder in haar of zijn ontwikkeling tot Zelfwording wil zetten , we zijn liefde en alles is goed en als je dat ervaren wilt dan is deze reis een mooie gelegenheid , ik zat zelf bijvoorbeeld vast in een identificatie met ‘ik ben een oud , zwak en ziek en falend lichaam in een hopeloze wereld met onbewuste onwillige mensen” en die is ook verdwenen in “ik ben eeuwig spirit die zolang het duurt haar lichaam als communicatie middel gebruikt , ik ben samen met alle andere levende wezens die licht en vreugde zijn als ik op weg naar een schitterende goddelijke wereld (ook op aarde ) “ en ieder moet z’n eigen kruis doorwerken en afleggen uiteindelijk , niemand kan het voor je doen. Ik ben nu stapje voor stapje ook lichamelijk aan het verbeteren met hulp van planten en bepaalde preparaten en verder innerlijk onderzoek . Elk oordeel dat je hebt over anderen is uiteindelijk een projectie van oordelen die je over jezelf hebt , en daar word je uiteindelijk ziek van, ik wist dat wel vooral uit de “Cursus in Wonderen” maar de paddestoel heeft het me laten zien , en ik voel me nog steeds heel dankbaar voor de hele Creatie en (en dat is dus nieuw) óók voor m’n eigen rol hierin, voor de Mariska die ik ben , ik ben blij mezelf te zijn en weet nu dat elk mens hetzelfde wil als ik , simpelweg gelukkig zijn en ieder doet zn best en zal er uiteindelijk komen , we krijgen hulp uit de spirituele wereld 🌷

  Lees meer
  09 April 2024 om 09:38
 • Michaela Bax
  Full Moon Cacao Mantra Singing Circle

  Wat een fijne avond gisteren in de Yurt! Samen mantra zingen rondom de kachel.Wat een kracht in samen zijn om zo met elkaar te zingen onder fijne begeleiding.Heel dankbaar!

  Lees meer
  26 March 2024 om 10:10
 • Jill Slooter
  Sound journey Cacao Ceremonie Mantra Singing Circle

  Lieve Gwen en Eef,

  Ik heb ontzettend genoten van deze dag. Een kadootje aan mijzelf waar ik nu nog steeds die geweldige positieve energie van voel! Jullie zijn toppers en ik hoop dat jullie nog veel mensen mogen verwarmen met jullie liefdevolle en hartverwarmende Sound journey.

  Veel liefs Jill

  Lees meer
  05 March 2024 om 12:48
 • Louïse De la Ruelle
  Sound journey Cacao Ceremonie Mantra Singing Circle

  Wat een bijzonder mooie midag met zo veel prachtige mensen. De helende stem van Gwendolina, de krachtige muziek van Eef. En voor iedereen die het nodig had was Gwendolina er om je te ondersteunen in je proces.
  Een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar

  Lees meer
  04 March 2024 om 10:01
 • Lieke Bakx
  New Year Celebration Full Moon Cacao Mantra Singing Circle

  Wat was het een fijne samenkomst. Een heel warm welkom, fijne geborgen sfeer en ik voelde veel veiligheid en vrijheid om heerlijk te zingen.

  Lees meer
  31 January 2024 om 12:59
 • Karin
  Heart opening Plantmedicijnenreis

  Hele mooie verdiepende en verhelderende ervaring met veilige bescherming en verzorging. Met aandacht, liefde, geduld en verdiepende ondersteuning mocht ik mijn reis (terug) naar mijn hart maken.

  Lees meer
  29 January 2024 om 10:30
 • Claudia Schoutens
  New Year Celebration Full Moon Cacao Mantra Singing Circle

  Wat een bijzondere ervaring!
  Een liefdevol ontvangst, prachtige mantra’s en healingsongs, de locatie (yurt) en een hele fijne, veilige sfeer.
  Dank je wel Gwendolina en Carlos 💕

  Lees meer
  26 January 2024 om 10:31
 • Jayani Masthoff
  Helende Plantmedicijnenreis met Paddenstoel en Caapi

  Het was een ontzettend mooie reis. Vanaf het moment dat ik binnenstapte voelde het heel fijn. Gwendolina en Esther begeleidden de reis prachtig waardoor je je veilig en geborgd voelt. Ze laten je zijn en zijn er er wanneer je het nodig hebt. Dat voelen ze feilloos aan, en dat doen ze voor iedereen. Het was een heerlijke dag, met mooie mensen en afsluitend met een heerlijke lichte maaltijd. Ik kan het alleen maar aanraden om jezelf dit cadeau te geven.

  Lees meer
  12 December 2023 om 13:51
 • Lisette Huijbers
  Helende Plantmedicijnenreis met Paddenstoel en Caapi

  De truffelceremonie was ontzettend bijzonder! Ik heb een hele mooie reis gemaakt waarin alle thema's die momenteel spelen zijn aangeraakt. Ik heb mooie inzichten gehad, kunnen loslaten en accepteren, en dingen echt kunnen doorvoelen in plaats van dat ik ze alleen met gedachten verklaar of vlucht van bepaalde gevoelens. Dat was ook waar ik naar op zoek was om weer verbinding met mezelf te maken en die combinatie van voelen en dingen helder kunnen zien was magisch. Ik voel me op dit moment anders dan van te voren, en ik ben benieuwd hoe dat zich de komende weken gaat ontwikkelen. De begeleiding van Gwendoline en Esther was fantastisch. Zij voelden precies aan wat je nodig had, zeiden de juiste dingen op het juiste moment en gaven een heel geborgen en veilig gevoel. De groep voelde ook heel fijn en vertrouwd.

  Lees meer
  06 December 2023 om 13:21
 • Julian Klerkx
  Helende Plantmedicijnenreis met Paddenstoel en Caapi

  Mooi reis, en fijne zorgende sensitieve begleiders. Zeker aan te raden.

  Lees meer
  03 December 2023 om 21:08

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ecstatic Dance Conscious Dance Dansmeditatie
Wij zorgen in Breda bij iedere Ecstatic Dance voor de juiste ambiance: een warme en sfeervollle ruimte, wisselende DJ’s, en een veilige setting.
Ecstatic Dance
Wij organiseren met veel passie en liefde ons Medicijn 'Dansen' waaronder Ecstatic Dance en andere mooie workshops en co-creaties
Cacao ceremonie Mantra zingen
We invite you to share with us a celebration of love, joy & bliss
Mantra zingen
We are a comunity of brothers and sisters that loves to sing together healing songs and mantras. And we envite yo to be part of us, and sing together
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl

Reviews van Lust voor leven

Mariska Van der Willigen
Plantmedicijnenreis met Paddenstoel, truffel, Caapi en Blue Lotus

ik heb een prachtige reis gemaakt waardoor ik de weg weer duidelijk voor me zag (en zie) , de begeleiding was zorgvuldig en liefdevol , de ruimte waarin de sessie plaats vond was prettig en mooi ingericht met bloemen en zacht licht en goed verwarmd , ik lag op een heel fijn matras , er werd voor me gezorgd naar behoefte (een deken als ik het koud had ) en na afloop kregen we heerlijk fruit en ook nog heerlijk eten. Ik raad de reis aan aan iedereen die een stap verder in haar of zijn ontwikkeling tot Zelfwording wil zetten , we zijn liefde en alles is goed en als je dat ervaren wilt dan is deze reis een mooie gelegenheid , ik zat zelf bijvoorbeeld vast in een identificatie met ‘ik ben een oud , zwak en ziek en falend lichaam in een hopeloze wereld met onbewuste onwillige mensen” en die is ook verdwenen in “ik ben eeuwig spirit die zolang het duurt haar lichaam als communicatie middel gebruikt , ik ben samen met alle andere levende wezens die licht en vreugde zijn als ik op weg naar een schitterende goddelijke wereld (ook op aarde ) “ en ieder moet z’n eigen kruis doorwerken en afleggen uiteindelijk , niemand kan het voor je doen. Ik ben nu stapje voor stapje ook lichamelijk aan het verbeteren met hulp van planten en bepaalde preparaten en verder innerlijk onderzoek . Elk oordeel dat je hebt over anderen is uiteindelijk een projectie van oordelen die je over jezelf hebt , en daar word je uiteindelijk ziek van, ik wist dat wel vooral uit de “Cursus in Wonderen” maar de paddestoel heeft het me laten zien , en ik voel me nog steeds heel dankbaar voor de hele Creatie en (en dat is dus nieuw) óók voor m’n eigen rol hierin, voor de Mariska die ik ben , ik ben blij mezelf te zijn en weet nu dat elk mens hetzelfde wil als ik , simpelweg gelukkig zijn en ieder doet zn best en zal er uiteindelijk komen , we krijgen hulp uit de spirituele wereld 🌷

Lees meer
09 April 2024 om 09:38
Michaela Bax
Full Moon Cacao Mantra Singing Circle

Wat een fijne avond gisteren in de Yurt! Samen mantra zingen rondom de kachel.Wat een kracht in samen zijn om zo met elkaar te zingen onder fijne begeleiding.Heel dankbaar!

Lees meer
26 March 2024 om 10:10
Jill Slooter
Sound journey Cacao Ceremonie Mantra Singing Circle

Lieve Gwen en Eef,

Ik heb ontzettend genoten van deze dag. Een kadootje aan mijzelf waar ik nu nog steeds die geweldige positieve energie van voel! Jullie zijn toppers en ik hoop dat jullie nog veel mensen mogen verwarmen met jullie liefdevolle en hartverwarmende Sound journey.

Veel liefs Jill

Lees meer
05 March 2024 om 12:48
Louïse De la Ruelle
Sound journey Cacao Ceremonie Mantra Singing Circle

Wat een bijzonder mooie midag met zo veel prachtige mensen. De helende stem van Gwendolina, de krachtige muziek van Eef. En voor iedereen die het nodig had was Gwendolina er om je te ondersteunen in je proces.
Een absolute aanrader en voor herhaling vatbaar

Lees meer
04 March 2024 om 10:01
Lieke Bakx
New Year Celebration Full Moon Cacao Mantra Singing Circle

Wat was het een fijne samenkomst. Een heel warm welkom, fijne geborgen sfeer en ik voelde veel veiligheid en vrijheid om heerlijk te zingen.

Lees meer
31 January 2024 om 12:59
Karin
Heart opening Plantmedicijnenreis

Hele mooie verdiepende en verhelderende ervaring met veilige bescherming en verzorging. Met aandacht, liefde, geduld en verdiepende ondersteuning mocht ik mijn reis (terug) naar mijn hart maken.

Lees meer
29 January 2024 om 10:30
Claudia Schoutens
New Year Celebration Full Moon Cacao Mantra Singing Circle

Wat een bijzondere ervaring!
Een liefdevol ontvangst, prachtige mantra’s en healingsongs, de locatie (yurt) en een hele fijne, veilige sfeer.
Dank je wel Gwendolina en Carlos 💕

Lees meer
26 January 2024 om 10:31
Jayani Masthoff
Helende Plantmedicijnenreis met Paddenstoel en Caapi

Het was een ontzettend mooie reis. Vanaf het moment dat ik binnenstapte voelde het heel fijn. Gwendolina en Esther begeleidden de reis prachtig waardoor je je veilig en geborgd voelt. Ze laten je zijn en zijn er er wanneer je het nodig hebt. Dat voelen ze feilloos aan, en dat doen ze voor iedereen. Het was een heerlijke dag, met mooie mensen en afsluitend met een heerlijke lichte maaltijd. Ik kan het alleen maar aanraden om jezelf dit cadeau te geven.

Lees meer
12 December 2023 om 13:51
Lisette Huijbers
Helende Plantmedicijnenreis met Paddenstoel en Caapi

De truffelceremonie was ontzettend bijzonder! Ik heb een hele mooie reis gemaakt waarin alle thema's die momenteel spelen zijn aangeraakt. Ik heb mooie inzichten gehad, kunnen loslaten en accepteren, en dingen echt kunnen doorvoelen in plaats van dat ik ze alleen met gedachten verklaar of vlucht van bepaalde gevoelens. Dat was ook waar ik naar op zoek was om weer verbinding met mezelf te maken en die combinatie van voelen en dingen helder kunnen zien was magisch. Ik voel me op dit moment anders dan van te voren, en ik ben benieuwd hoe dat zich de komende weken gaat ontwikkelen. De begeleiding van Gwendoline en Esther was fantastisch. Zij voelden precies aan wat je nodig had, zeiden de juiste dingen op het juiste moment en gaven een heel geborgen en veilig gevoel. De groep voelde ook heel fijn en vertrouwd.

Lees meer
06 December 2023 om 13:21
Julian Klerkx
Helende Plantmedicijnenreis met Paddenstoel en Caapi

Mooi reis, en fijne zorgende sensitieve begleiders. Zeker aan te raden.

Lees meer
03 December 2023 om 21:08
Jasja
Cacao Connection Heart Experience

Dankjewel Gwendolina voor de mooie ervaring. Ik heb genoten! Je bent een fijn mens, ik heb zoveel liefde gevoeld. Zo'n dag zou ik iedereen gunnen. 🙏🏻❤️

Lees meer
14 November 2023 om 18:07
Jeffrey Evers
Cacao Connection Heart Experience

Ik vond het een mooie cacaoceremonie gisteren, de verschillende cacao’s die we hebben geproefd met ieder hun eigen smaak en achtergrondinformatie vond ik intresant.
De manier waarop onze zintuigen werden geprikkeld die dag vond ik leuk en verrassend.
Ik ervaarde liefde, verbinding, respect en veiligheid waardoor ik me vrij voelde om me te openen en te delen.
Diepgang met humor vind ik een fijne combinatie, hart verwarmend, dank aan allen die er bij waren AHO.

Lees meer
13 November 2023 om 19:28
Bianca
Lust Voor Leven 1 dag Retraite

Wat een mooi, leuk en afwisselend programma. Op een prachtige locatie. En wat een lieverd is Gwen. Ik heb mijn hart weer gevonden.

Lees meer
15 October 2023 om 11:53
Lenneke Te Kiefte
Full moon Cacao Ceremony & Mantra Singing circle

Een heerlijk samenzijn met joyful energy

Lees meer
30 September 2023 om 14:03
Lucienne Van den Tol
Full moon Cacao Ceremony & Mantra Singing circle

Wat een fijne vibes en verbondenheid waren er tijdens de afgelopen full-moon ceremonie. Integer, zacht en uitbundig, het was er allemaal. Het hele concept, waarin verschillende ondernemers/disciplines met elkaar vanuit het hart verbinden is voelbaar.

Lees meer
30 September 2023 om 10:07
Lotte Haverkamp
Blauwe Maan, Cacao Ceremonie met Mantra Singing Circle

Hele fijne avond met mooie mensen.

Lees meer
01 September 2023 om 10:57
Michiel Bakker
Blauwe Maan, Cacao Ceremonie met Mantra Singing Circle

Prachtige locatie, hele fijne begeleiding.
Het klopte.
Mooie energie

Lees meer
01 September 2023 om 10:06
Anneline Monster
Deep connection with Self, Plantmedicijnenreis

Mijn eerste ervaring met truffels.
Een rijke ervaring gedragen door Esther en Gwendolina. 2 lieve dames, die alles eraan doen om je op je gemak te laten voelen en je ondanks het groepsverband, persoonlijk begeleiden. Het gehele arrangement was goed verzorgd met zorg en liefde.
Dankjewel voor deze bijzondere ervaring. 🤍

Lees meer
14 August 2023 om 22:07
Yvonne V Cuijk
Chocobliss plantmedicijnenreis

Wauw wat een geweldige ervaring bij deze liefdevolle vrouwen. Zo dankbaar voor deze mooie fijne diepgaande begeleiding. In vertrouwen. 💕

Lees meer
26 March 2023 om 17:20
Anoniem
Plantmedicijnen reis met Soundhealing en activatie codes

Wat een heerlijke en relaxte ervaring in de liefdevolle omgeving! Het heeft me goed gedaan en ik heb gekregen waar ik behoefte aan had. De begeleiding was top: liefdevol, verzorgend, veilig. Doen!

Lees meer
19 March 2023 om 17:26
Kristel
Plantmedicijnen reis met Soundhealing en activatie codes

Wat een lieve mooie dames zijn Gwen en Esther, met heel veel wijsheid en gevoel hebben ze deze dag begeleid. Ik voelde me super welkom en veilig. Ze weten je te raken, allebei met hun eigen persoonlijke touch die ze tijdens deze ceremonie bieden. Een fantastische ervaring.

Lees meer
19 March 2023 om 14:13
Lindy
Paddenstoel plantmedicijnen reis met activatie codes

Door de mooie setting en liefdevolle aanwezigheid en goede zorgen van deze twee lieve dames werd het een prachtige, helende innerlijke reis. Wat een mooie ervaring!

Lees meer
19 February 2023 om 19:38
Maarten
Plantmedicijnenreis met activatiecodes

Opnieuw de magische kracht van plantmedicijnen mogen ervaren.
De locatie was anders dan van tevoren gedacht en de verwarming deed het aanvankelijk niet. Dit herken ik inmiddels als onderdeel van de ervaring, een les in zijn met wat zich aandient, loslaten van oordelen en verwachtingen. Daar ging mijn reis deels ook over.
Er was een zorgvuldige opbouw in het programma en de begeleiding van Esther en Gwendolina heb ik ervaren als heel afgestemd, zacht, liefdevol en warm. Ik voelde me veilig en vertrouwd, diep (h)erkend, thuis als bij familie. Mede daardoor kon ik me helemaal overgeven aan wat zich aandiende tijdens de reis.
En natuurlijk verliep niet alles vlekkeloos, maar voor mij heeft dat juist charme, het toont menselijkheid en gelijkwaardigheid en dat zorgt voor ontspanning. Niets hoeft gecontroleerd te worden, laat los, we zijn vrij.
En dan het eten dat we kregen na de reis, puur genieten! Echt overheerlijk!
Ik ben met een heel warm en voldaan gevoel naar huis gegaan. Ik voel weer meer ruimte en richting en heb er ook nog eens twee zielenzusters bij! Diep vanuit mijn hart, dank jullie wel! Aho!

Lees meer
09 January 2023 om 12:47
Hanne S
Plantmedicijnen reis met Soundhealing en activatie codes

Wat was het een bijzondere reis. Je wordt liefdevol ontvangen en het voelt meteen als een veilige haven. Het was mijn eerste echte ervaring met een plantmedicijnenreis (naast cacao). Door de begeleiding van Gwendolina en Ester voelde ik me veilig om me over te geven aan de plantmedicijnen. Een hoop mooie inzichten opgedaan ondanks dat mijn hoofd af en toe in de weg zat. Een onvergetelijke ervaring en heeerlijk eten achteraf!! Ik kom zeker nog een keer terug. Aho!

Lees meer
09 November 2022 om 11:44
Peggy R
Plantmedicijnen reis met Soundhealing en activatie codes

In alle opzichten een hele fijne, waardevolle dag beleefd. De setting was gemoedelijk en het was mooi om ipv met muziek, met activatiecodes te reizen. De begeleidsters waren liefdevol en behulpzaam. Na de reis was er heerlijk veganistisch eten en een fijne sharing. Bedankt! Ik raad het iedereen aan <3

Lees meer
30 October 2022 om 21:31