Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

HeArt Journaling Workshop

Woensdag 23 november 2022 van 10:00 tot 14:00

Open Heart Studio, Vloeiweg 40 parking, 5061 GB Oisterwijk, Nederland

Over dit evenement

Ben jij een actieve vrouw met veel verantwoordelijkheden en relatief weinig tijd voor jezelf? Voel je dat je EIGENLIJK meer aandacht zou mogen besteden aan het opladen van je EIGEN batterij?

Wist je dat creativiteit voor veel vrouwen DE manier is om bij zichzelf te komen? Jezelf toestemming geven om jezelf te voelen, te luisteren naar wat er beweegt in jou, erover te schrijven, op een manier die voedend is en waardoor je weer ruimte creëert in je volle leven. Want dat HART van ons wil gevoed en gevoeld worden, het wil zich uitdrukken in vorm en kleur en beweging, liefst in verbinding met andere vrouwen.
Hoe stroomt jouw creativiteit op dit moment? Heb je een fijne manier om je gedachtes en ideeën vorm te geven met je handen? En hoe voelt dat?

Veel vrouwen krijgen energie van hun creativiteit en maken er te weinig tijd voor. We zijn zo druk met onze dagelijkse activiteiten, dat er gewoonweg geen ruimte is voor creatie.

Knutselen (want zo kun je het gerust noemen) is een noodzakelijke manier om jezelf te dwingen om te zitten en even helemaal te ontspannen met pen en papier (en verf en lijm).

De afgelopen twee jaar met corona en de intensiteit van gevoelens die dat bracht, was voor veel vrouwen een extra stimulans om een gezonde uitlaatklep of werkvorm te vinden, waarin ze zich vrij konden uiten en tegelijk hun creativiteit konden voeden. Art Journaling is voor velen inmiddels een manier geworden om inspiratie en plezier te beleven in uitdagende tijden.

In jouw persoonlijke creatieve dagboek HOEF je namelijk NIKS, maar MAG ALLES! Datgene wat jou bezig houdt, waar je van droomt, wat je mooi en moeilijk vindt, je vakantie, je herinneringen, je dagelijkse inspiratie, ALLES kun je kwijt in je boek via oefeningen, technieken en vrije expressie met eindeloos veel materiaal.

In mijn vernieuwde ruimte kunnen we met maximaal 8 vrouwen rond de tafels zitten onder goed licht, met een fijn muziekje, terwijl we elkaar inspireren met wat we maken. En als de groep groeit, gaan we in de grote ruimte zitten of komen er nieuwe groepen bij. Alles kan!

Ik heb een heleboel geweldige ideeën en opdrachten klaarliggen voor jullie, waaraan je hier kunt werken, maar ook thuis mee verder kunt, als je wilt.

Als je de YES voelt kriebelen, gun jezelf dan dit momenten voor JOU. Je zult zien dat het je veel gaat opleveren!!!

Details:
- woensdag 23 november 2022
- van 10:00 -14:00 uur
- Open Heart Studio Oisterwijk
- Incl. thee en chocolade (lunch zelf meenemen of na 14 uur lunchen)
- Maximaal 8 deelnemers
- Inclusief alle materialen, behalve je journal, dat schaf je zelf aan.
- € 40,-
- Onbeperkt inspiratie, liefdevolle aandacht en aanmoediging ❤
Voor vragen stuur me gerust een bericht!
Je bent van HARTE welkom!
Wendie Sarah ❤

Woensdag 23 november 2022 van 10:00 tot 14:00

Open Heart Studio, Vloeiweg 40 parking, 5061 GB Oisterwijk, Nederland

Over de organisatie

“Claim your sensual creative power!”

Studio van Wendie Sarah in Hartje Oisterwijk, met ruimte voor creativiteit, bewustwording, inspiratie en tantra. Selflove coaching, tantra workshops

Reviews

Yvette Van Bracht

Mixed Media Workshop

Ik heb een ontspannen en inspirerende dag gehad. Een grote snoepwinkel aan materialen en heerlijk uit mijn hoofd! Warme begeleiding van Wendy en vrijheid gevoeld.

Lees meer

Godelieve

HeArt Journaling Workshop

De studio van Wendie is warm en licht en je wordt hartelijk welkom geheten en verzorgd. Prachtige materialen om te gebruiken, fijne sfeer. Ik heb ervan genoten om mijn creativiteit volop te laten stromen en kijk uit naar de volgende workshop!

Lees meer

Joost Martens

Open Hearts Flow

De Open Hearts Flow avond was heerlijk. Na de meditatie was er een fijne oefening waarbij je contact maakt met de energie van iedere deelnemer. Hierdoor ontstond een fijne verbinding met de hele groep. Na deze oefening werd er gedanst en gemasseerd. Er waren lekkere hapjes en als je even geen zin had om te masseren of dansen dan kon je lekker op een bankje gaan zitten. Er hing een hele fijne sfeer en iedereen kon doen wat hij/zij fijn vond. Er waren deelnemers die veel ervaring met tantra hadden maar er waren ook deelnemers met weinig ervaring. Er was een fijn team van space holders waar je mee kon praten als je dat fijn vond. Ik vond het een heerlijke avond en kijk alweer uit naar de volgende Open Hearts Flow.

Lees meer

HeArt Journaling Workshop

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 12 apr. om 19:00
Embodied Expression Session
LUISTER
Dansmeditatie Creativiteit Embodiment
Zondag, 12 mei. om 10:30
Ode aan de Yoni MOEDERDAG Special
Maartje Derks
Creativiteit Verbinding Moeder-dochter
Zondag, 28 apr. om 10:30
Tibetan Healing Festival
Tibetan Healing Festival
Meditatie Creativiteit Ritueel
Zondag, 21 apr. om 12:30
Yoga & Art mini retreat: Rise
Drops of Yoga
Yoga Meditatie Creativiteit
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl