Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Body & Breathwork // Ongeraffineerd

Donderdag 15 september 2022 van 19:30 tot 21:45

De Yogawereld, Kennemersingel 17, 1815 GC Alkmaar, Nederland

Over dit evenement

Verbinden met dat wat er van binnen speelt, in je eigen spiegel kijken, vrij bewegen, buiten je comfortzone komen, emoties laten passeren. Vrij zijn met wat er is en wat er gaat. Dat is het leven voluit ervaren!

In deze sessie ga je door middel van Body & Breathwork op ontdekkingstocht in jezelf. Fysiek, mentaal, emotioneel én spiritueel. Door bewust aan de slag te gaan met jouw autonome zenuwstelsel, hack je jouw staat van zijn. Hoe voelt het als je mega alert bent? Als je geen gedachten hebt, alleen maar emoties ervaart? En hoe voelt totale ontspanning? Hoe kom je daar? En hoe verander je zelf je staat van zijn?

Elke keer is anders. Klein, groots, wild, zacht, liefdevol, verdrietig, grappig, ingetogen, veel. Een sessie brengt je niet wat je verwacht, maar wat je nodig hebt.

De sessie zelf heeft een deel lichaamswerk (beweging, dans, shaken, stampen, zonder dat het kloppend hoeft) en ademwerk: terwijl je ligt en ademt gids ik je door allerlei staten van zijn heen. Het is helemaal aan jou hoe 'diep' je wilt gaan. Na een ontspanning en het eventueel delen van je ervaring eindigen we de cirkel.

VOOR JOU
Écht tijd nemen voor jezelf.. Hoe vaak sta jij jezelf dat toe? Ik neem je mee en begeleid je middels meditatie, breathwork, body movement, muziek en visualisatie. Want zweven is leven, right? Deze avond is voor jou!

ONGERAFFINEERD
Mijn liefde voor de adem en mijn kennis en kunde deel ik heel graag met de wereld. 1 op 1 werk ik in een op maat gemaakt traject, maar ook zonder traject of hulpvraag is body & breathwork een verrijking van je leven. Daarom organiseer ik maandelijks workshops, ademsessies, vrouwencirkels, devine feminine, ijsbadworkshops en andere workshops


INFO SESSIE
Body & Breathwork sessie @ Ongeraffineerd
Donderdag 15 september van 19.30 - 21.45uur (inloop vanaf 19.30, sessie start uiterlijk om 19.45u)
Locatie: de Yoga Wereld in Alkmaar
Alleen toegang na inschrijving.
De investering is 30 euro per persoon.
(Mocht je dit om wat voor reden dan ook financieel niet kunnen dragen, neem dan even contact met me op. Dan kijken we samen wat er mogelijk is).

De avond zelf:
Zorg dat je nog even een paar minuutjes voor jezelf inruimt om even te landen en thee te kunnen pakken. Zo kun je ontspannen deelnemen. Tip: ongeveer een uur van te voren niet meer eten (of licht), trek comfortabele kleding aan! Eventueel een eigen handdoek of kleedje om op te liggen is fijn. Matjes, vachten, bolsters, kussens en dekens zijn aanwezig.

Ik hoor graag vooraf even of er (medische) dingen zijn waar ik rekening mee moet houden. Twijfel je of een ademsessie geschikt is voor je? Neem dan even contact met me op.

Locatie:
de Yogawereld - Kennemersingel 17, 1815 GC Alkmaar. (Betaald) parkeren kan aan de Singel of in de Singelgarage, fietsen kunnen voor de deur.

Heel veel liefs, Joos
Ongeraffineerd

Donderdag 15 september 2022 van 19:30 tot 21:45

De Yogawereld, Kennemersingel 17, 1815 GC Alkmaar, Nederland

Over de organisatie

“Leven met liefde & lef!”

Praktijk voor ademwerk en coaching. 1:1 coaching en groepswerk. Gevestigd in Alkmaar.

Reviews

Ria Keuch

Ademconcert Ongeraffineerd X Tim Tells

In een woord geweldig! Hele fijne ervaring met ademwerk en gitaarmuziek gecombineerd. Voor herhaling vatbaar.

Lees meer

Shabnam Daniel

Ademconcert Ongeraffineerd X Tim Tells

Hele mooie adem cirkel met hele fijne begeleiding van Josien en super mooie muziek van Tim. Voelde me ontspannen en dankbaar daarna en fijn met en dichtbij mezelf. 🙏🏼

Lees meer

Marjanne Buijs

Adem & IJsbad - dagretreat

Wat een fijne dag! Een heerlijke cacao sensatie. Verrassende adem sessie en na een zalige maaltijd een door de groep gedragen ‘duik’ in het ijsbad. Voor mij was dit een dag van ultieme zelfzorg. Gefaciliteerd door drie fijne, veilige personen. Dankjewel

Lees meer

Body & Breathwork // Ongeraffineerd

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 10 mei. om 19:30
Breathwork ceremonie - De Bewustenaar Methode
Bewustenaar
Ademcirkel
Zaterdag, 01 jun. om 12:00
IJsbad & Adem workshop Ouderkerk a/d IJssel
Air Academy
Adem
Vrijdag, 17 mei. om 19:30
Ademcirkel & Cacao
Van Ego naar Ziel
Cacao ceremonie Ademcirkel Verbinding
Zondag, 16 jun. om 15:00
Vaderdag Ademcirkel • Verbonden Ademen met Niels & Tara
ADEM MET TARA
Ademwerk Ademcirkel Adem
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl