Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ongeraffineerd

Breathwork & nervous system specialist. 1:1 coaching en groepswerk. Gevestigd in Alkmaar.

Volgen

Over deze organisatie

Breathwork & nervous system specialist.
1:1 coaching en groepswerk. Gevestigd in Alkmaar.

Oa. ademwerk, ijsbadworkshop, embodiment, bodymovement, vrouwencirkels.

Lees meer
“Leven met liefde & lef!”

Evenementen van Ongeraffineerd

Sunday, 19 Feb. om 09:30
Sunday morning Breathwork sessions // Ongeraffineerd
Ongeraffineerd
Adem Ademcirkel Embodiment

Dit zeggen anderen over
Ongeraffineerd

Joyce Marcker
De laatste van 2022 // ademsessie

Wat is ze goed deze vrouw. Deze keer was samen met Dominique erbij, was heel fijn. Met de drum en de handpan enzo. Nu al benieuwd naar de volgende, topper ben je;)

Lees meer
25 December 2022 om 18:27
Joyce Marcker
Ademcirkel 'Overview' do 1 december

Wauw, wat een ervaring was dit weer. Zoveel vrouwen zoveel emotie zo mooi. Allemaal met elkaar in verbinding. Elke keer merk ik dat er nieuwe inzichten komen en dingen een plekje hebben gekregen. En josien die je zo fijn begeleid, een krachtige vrouw.

Lees meer
02 December 2022 om 20:39
Walter Smetsers
Ademcirkel 'Love & Light' do 20 oktober

Het was een fantastische ervaring. Het ging dieper dan ik verwachtte. Dat maakt het nog waardevoller. Ik voelde me ondersteund en veilig bij Josien en de groep. Ik ga zeker vaker. Dankjewel Josien!

Lees meer
21 October 2022 om 10:27
Joyce Marcker
ONE DAY EMBODIMENT RETREAT

Dit was mooi bijzonder emotioneel en geweldig tegelijkertijd. Josien kan je zo goed begeleiden in welke emotie je ook zit.. echt een mooie vrouw

Lees meer
08 October 2022 om 19:11
Naf Bostdorp
ONE DAY EMBODIMENT RETREAT

Josien is een fantastische teacher. Ik heb samen met een groep vrouwen een onvergetelijke dag gehad. Josien heeft een heerlijk programma neergezet. Aan alles was er gedacht. Ik voelde me veilig, gehoord en gezien. Ik heb de verbinding gevoeld met mijzelf, de vrouwen om mij heen. Het was zo intens en mooi. Dit is zo een aanrader als je meer in contact wil komen met je hart en ziel. Gun jezelf een dag bij Josien of doe een langere ademtraject bij haar. Ik zeg het je, deze vrouw is amazing ❤️

Lees meer
27 September 2022 om 13:25
Noemi Piersma
ONE DAY EMBODIMENT RETREAT

Magisch. Een groep vrouwen, allemaal zo anders, toch zo verbonden onder de vleugels en begeleiding van Josien. Haar kennis en kracht wakkert iets aan in iedere vrouw die bij deze dag aanwezig mocht zijn. Je voelt ruimte, kracht, kwetsbaarheid, vrouwelijkheid, erkenning en dat allemaal in een korte tijd. Het is zo waardevol om in je kracht te gaan staan met elkaar, dank je wel Josien dat jij dit mogelijk maakt.

Lees meer
26 September 2022 om 11:32
Madeleine Muller
Body & Breathwork // Ongeraffineerd

Wat een fijne en open sfeer creëert Josien. Iedereen voelde zich veilig om alle emoties te tonen (of eerder: eruit te gooien!). Het was prachtig en ik gun iedereen het om dit mee te maken en te voelen!

Lees meer
16 September 2022 om 10:21
Alex B
Adem & IJsbadworkshop

Ik wilde al een tijdje een ijsbad proberen, dus dit was een uitgelezen kans: een bijzondere ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Hieraan vooraf hebben we met Josien wat ademhalingsoefeningen gedaan en dit was voor mij echt een openbaring. Al met al een heel leerzame dag. Echt een aanrader!

Lees meer
08 August 2022 om 22:29
Niels Buijtendijk
Adem & IJsbadworkshop

Het enthousiasme van Joosine is heerlijk aanstekelijk. Ze laat je op een professionele en fijne manier kennis maken met je lichaam. Dingen die je eigenlijk niet voor mogelijk houd. Zo'n ijsbad is met de training en coaching van Joosine een koud kunstje. Zeker een aanrader!

Lees meer
08 August 2022 om 10:44

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Ecstatic Dance
We dance barefoot, we connected, we meditate, we are in silence, we are.
Vrouwen Cirkels Yoga
Bloomyoga betekent tot bloei komen. Sinds 2015 bied ik vrouwen holistische lessen en events gericht op een gezonde en flexibele mind, body en soul.
Creativiteit Persoonlijke ontwikkeling Hartsverbinding
Hoe fijn is het om elke maand samen te komen met gelijkgestemden? Creëer ruimte voor jezelf, verkrijg inzicht in je onderbewuste, integreer de liefde!
Reiki Touch is gespecialiseerd in verschillende vormen van energetische behandelingen, ceremonies en plant medicijnen.
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl