Ongeraffineerd

Holistic (breathwork) trainer & coach. 1-op-1 en groepswerk. Gevestigd in Alkmaar.

Over deze organisatie

Holistic (breathwork) trainer & coach. 1-op-1 en groepswerk. Gevestigd in Alkmaar.
Gericht op: ademwerk, embodiment, ijsbadworkshop, trauma release, body movement, vrouwencirkels, retreats en ecstatic dance.

Lees meer
“Meer veerkracht in je lijf, hoofd én hart!”

Evenementen van Ongeraffineerd

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.

Dit zeggen anderen over
Ongeraffineerd

Naf Bostdorp
ONE DAY EMBODIMENT RETREAT

Josien is een fantastische teacher. Ik heb samen met een groep vrouwen een onvergetelijke dag gehad. Josien heeft een heerlijk programma neergezet. Aan alles was er gedacht. Ik voelde me veilig, gehoord en gezien. Ik heb de verbinding gevoeld met mijzelf, de vrouwen om mij heen. Het was zo intens en mooi. Dit is zo een aanrader als je meer in contact wil komen met je hart en ziel. Gun jezelf een dag bij Josien of doe een langere ademtraject bij haar. Ik zeg het je, deze vrouw is amazing ❤️

Lees meer
27 September 2022 om 13:25
Noemi Piersma
ONE DAY EMBODIMENT RETREAT

Magisch. Een groep vrouwen, allemaal zo anders, toch zo verbonden onder de vleugels en begeleiding van Josien. Haar kennis en kracht wakkert iets aan in iedere vrouw die bij deze dag aanwezig mocht zijn. Je voelt ruimte, kracht, kwetsbaarheid, vrouwelijkheid, erkenning en dat allemaal in een korte tijd. Het is zo waardevol om in je kracht te gaan staan met elkaar, dank je wel Josien dat jij dit mogelijk maakt.

Lees meer
26 September 2022 om 11:32
Madeleine Muller
Body & Breathwork // Ongeraffineerd

Wat een fijne en open sfeer creëert Josien. Iedereen voelde zich veilig om alle emoties te tonen (of eerder: eruit te gooien!). Het was prachtig en ik gun iedereen het om dit mee te maken en te voelen!

Lees meer
16 September 2022 om 10:21
Alex B
Adem & IJsbadworkshop

Ik wilde al een tijdje een ijsbad proberen, dus dit was een uitgelezen kans: een bijzondere ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is. Hieraan vooraf hebben we met Josien wat ademhalingsoefeningen gedaan en dit was voor mij echt een openbaring. Al met al een heel leerzame dag. Echt een aanrader!

Lees meer
08 August 2022 om 22:29
Niels Buijtendijk
Adem & IJsbadworkshop

Het enthousiasme van Joosine is heerlijk aanstekelijk. Ze laat je op een professionele en fijne manier kennis maken met je lichaam. Dingen die je eigenlijk niet voor mogelijk houd. Zo'n ijsbad is met de training en coaching van Joosine een koud kunstje. Zeker een aanrader!

Lees meer
08 August 2022 om 10:44

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Mantra zingen Klankschalen
In je Kern organiseert evenementen met als doel ontspanning voor lichaam, geest en ziel. Zoals mantra cirkels, soundhealing sessies en klankreizen.
Plantmedicijn Truffel ceremonie
Vanuit de diepte opgeklommen naar het licht, door de drek en de pijn is de glimlach niet verdwenen en in liefde zal ik goddelijk zijn
Ecstatic Dance
Ecstatic dance evenementen in Leiden. Zowel binnen als buiten. Overgegeven aan het ritme van de muziek. Geen woorden, Geen schoenen.
Mantra zingen Live muziek Muziekavond
IVS brengt mensen in contact met Vedanta, de oude spirituele wijsheid uit India, met als doel Zelfbevrijding dmv Satsang, mantra zang en meditatie.
Made with ♥ Copyright 2022 hipsy.nl