Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademconcert Ongeraffineerd X Tim Tells

Zondag 04 februari 2024 van 19:30 tot 22:00

Het Maanhuis, Kerkelaan 5, 1831 BJ Koedijk, Nederland

Over dit evenement

Ademconcert Alkmaar
Ongeraffineerd X Tim Tells

We nodigen je uit op jouw eigen ademreis, begeleid door live gitaar en zang van Tim Bakker! Met meditatie, ademvisualisaties en handpan van Josien.

In verbinding met je hoofd, je lijf, je hart.
Vind helderheid en zachte kracht om dat te doen wat je te doen hebt!
Werken met wat er van binnen speelt, in je eigen spiegel kijken, vrij bewegen, buiten je comfortzone komen, emoties laten passeren. Vrij zijn met wat er is en wat er gaat.

Tijdens dit ademconcert nemen we je mee op reis. Door je licht, je donker, je vuur, je liefde, alles in jou. Door middel van lichaamswerk en verschillende ademtechnieken, begeleid door stem en muziek ga je op ontdekkingstocht in jezelf.

Wat kun je verwachten?
Elke keer is anders. Je hoeft geen ervaring hebben met ademwerk en er is alleen maar jouw eigen ervaring: jij bent kapitein op je eigen schip en vaart je eigen koers. Als jij leert hoe je je eigen koers kunt aanvoelen en kunt sturen, dan leer je je lichaam en geest omgaan met dat wat het leven voor je in petto heeft: windstille periodes, maar ook de stormen op open zee.

Zo creëer je meer veerkracht, leer je beter met stress omgaan en vind je sneller de rust weer in jezelf.

Over ons
Tim vertelt met zijn warme stem en zijn muziek een universeel en toch zo persoonlijk verhaal. Het verhaal naar binnen, van verbinden met jezelf. Hij raakt, omarmt en neemt je mee naar waar je net dat stukje overgave in wat is nog kan gebruiken. Tim studeerde af aan de Academie voor Popcultuur, schrijft eigen muziek en vertolkt dat van anderen op eigen wijze. Hij treedt nu door heel Nederland op en begeleidt mensen 1:1 op gitaar vanuit en naar ontspanning en plezier.

Josien is breed gespecialiseerd in coaching en ademwerk, ze kijkt wat passend is bij de groep en bij jou persoonlijk. Ruim 10 jaar lang begeleidt ze groepen, geeft workshops en les, begeleidt mensen 1:1 naar meer bewegingsvrijheid, zelfacceptatie en veerkracht. Ademwerk is haar magie, door middel van lichaamswerk en drukpunten weet ze feilloos haar vinger op de juiste plek te leggen.

Leuk weetje;
We kennen elkaar al 20 jaar, vonden elkaar ooit op de Havo en ontdekken twintig jaar later dat wij nog steeds een goeie match zijn qua humor, zachtheid en energie.

Info Ademconcert
Zondagavond 4 februari
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Locatie: het Maanhuis in Alkmaar/Koedijk.
Alleen toegang na inschrijving. De investering is 40 euro per persoon, of een duoticket voor 75 euro.

(Mocht je dit om wat voor reden dan ook financieel niet kunnen dragen, neem dan even contact met me op. Dan kijken we samen wat er mogelijk is).

Mocht je ziek zijn of onverhoopt niet kunnen, mag je je kaartje uiteraard doorverkopen.

De avond zelf:
Zorg dat je een paar minuutjes voor jezelf inruimt om even te landen en thee te kunnen pakken. Zo kun je ontspannen deelnemen. Tip: ongeveer 1 uur van te voren niet meer eten (of eet niet te zwaar), trek comfortabele kleding aan (in laagjes. Denk aan sokken, extra laagje) Eventueel een eigen vachtje of kleedje om op te liggen is fijn. Matjes, bolsters, kussens en dekentjes zijn (beperkt) aanwezig.

Ik hoor graag vooraf even of er (medische) dingen zijn waar ik rekening mee moet houden. Er zijn qua ademwerk een aantal contra-indicaties. Denk dan aan hartklachten, zwangerschap, wanneer je last hebt (gehad) van een psychose of actieve dissociaties door trauma of wanneer je zware medicatie slikt. Overleg even als dit geldt voor jou en je wilt toch ademwerk doen.

Heel veel liefs,
Tim en Josien

Verdere vragen?
ongeraffineerd@gmail.com
06 12 456 436

Zondag 04 februari 2024 van 19:30 tot 22:00

Het Maanhuis, Kerkelaan 5, 1831 BJ Koedijk, Nederland

Over de organisatie

“Leven met liefde & lef!”

Praktijk voor ademwerk en coaching. 1:1 coaching en groepswerk. Gevestigd in Alkmaar.

In samenwerking met

Reviews

Ria Keuch

Ademconcert Ongeraffineerd X Tim Tells

In een woord geweldig! Hele fijne ervaring met ademwerk en gitaarmuziek gecombineerd. Voor herhaling vatbaar.

Lees meer

Shabnam Daniel

Ademconcert Ongeraffineerd X Tim Tells

Hele mooie adem cirkel met hele fijne begeleiding van Josien en super mooie muziek van Tim. Voelde me ontspannen en dankbaar daarna en fijn met en dichtbij mezelf. 🙏🏼

Lees meer

Marjanne Buijs

Adem & IJsbad - dagretreat

Wat een fijne dag! Een heerlijke cacao sensatie. Verrassende adem sessie en na een zalige maaltijd een door de groep gedragen ‘duik’ in het ijsbad. Voor mij was dit een dag van ultieme zelfzorg. Gefaciliteerd door drie fijne, veilige personen. Dankjewel

Lees meer

Ademconcert Ongeraffineerd X Tim Tells

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 07 aug. om 10:00
RiseUP zomerfestival 2024
RiseUP
Festivals Live muziek Ecstatic Dance
Woensdag, 05 jun. om 19:00
IN VUUR EN VLAM! – A Kundalini Experience
Natural High
Kundalini Yoga Live muziek
Zondag, 19 mei. om 19:00
KIVA The call of the Wisdomkeepers film + UNIEK: 3 Wisdom Keepers
Esther Landa -Love in Motion-
Film Live muziek Lezing
Donderdag, 06 jun. om 20:00
Einaudi - Violin & Piano Concert in EINDHOVEN ❤
Neoklassieke Concerten Nederland
Optreden Live muziek Muziekavond
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl