Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Gratis online uurtje Zin in Yin! Ontspanning en opladen :)

Woensdag 14 februari 2024 van 20:00 tot 21:00

Online

Over dit evenement

Heb je zin in je even lekker onderdompelen in de yin-energie? De rust en ontspanning toelaten, die dat kan brengen? Je lichaam en systeem opladen, zodat je daarna met hernieuwde energie weer verder kunt?

Dit is een gratis proefles, voor de cursus die vanaf volgende week begint!
Doe je mee, met een uurtje zachtheid en liefde voor jou? :)
Meld je dan aan! Geheel vrijblijvend.

Na aanmelding krijg je een bevestigingsmail met alle info, van Hipsy. Heb je deze niet gehad? Check dan je spamfolder! Soms komen mijn mails daarin terecht.

Hieronder informatie over de voorjaars-cursus:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Welkom bij de Zin in Yin - voorjaar! Een voorjaar vol liefde voor jou en je lijf.

Verlang jij naar:
- Diepe rust en ontspanning
- Ontspanning en 'recharging' van je zenuwstelsel
- Loslaten van piekeren - meer in het NU aanwezig zijn
- Jouw lichaam precies datgene geven wat het nodig heeft
- Verdieping van je zelfliefde en verbinding met jezelf

Dan ben je aan het juiste adres!

Vind je het op dit moment soms wat lastig om echt de tijd te nemen voor jezelf? Is er een verlangen naar meer ontspanning, maar weet je niet goed hoe je dit kunt creëren? Voelt je zenuwstelsel wat overprikkeld? En zit je meer in je hoofd dan je zou willen?

Kom dan mee op reis! Om de ruimte te nemen, elke week, om even alle aandacht te geven aan jóu. Een moment van zelfzorg. En hoe fijn is het om dat samen te doen, in een gedragen bedding. Ik neem je graag mee. In 14 lessen, steeds dieper in ontspanning. Deze regelmaat zorgt ervoor dat je écht de tijd krijgt om de oefeningen te integreren. En ook om zelfzorg een vaste gewoonte in je leven te maken!

Wat kan het je brengen:
- Ontspanning in je lijf en in je denken
- Meer ruimte voor vreugde in het hier-en-nu
- Met meer rust en evenwichtigheid in het leven staan
- Genieten van je lijf
- Momenten van inkeer en even heel dicht bij jóu zijn

Benieuwd? Wil je meedoen? Meld je dan aan!
Geen ervaring met yoga vereist (mag wel - voor ieder niveau zit er wel wat in).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

WAAR IS YIN YOGA ALLEMAAL GOED VOOR?

- Fysiek heeft yin yoga een positieve werking op het bindweefsel (fascia), de ligamenten (verbindingen tussen de botten), de pezen, gewrichten, organen en spieren. Dit zorgt voor een algeheel verbeterd welzijn in het hele lichaam, een betere doorstroming (o.a. van de gewrichtsvloeistoffen), en daarmee een betere gezondheid.
- Verder heeft yin yoga een positief effect op de hormoonbalans wat weer zorgt voor een beter emotioneel evenwicht, helpt het om emoties los te laten die ons lichaam opslaat in de diepere weefsels, zorgt het voor vermindering van stress, meer helderheid en rust, en kan het helpen tegen migraines.

In de lessen besteden we specifiek aandacht aan:
- De verschillende meridianen, en de thematieken die daarmee verbonden zijn: de organen, de emotionele aspecten etc.
- De Psoas. Dit is een spier die je vooral kunt voelen bij je onderrug. Veel mensen hebben last van hun onderrug en vaak heeft dit te maken met veel spanning bij de psoas. De psoas wordt ook wel de spier van de ziel genoemd; veel (generationeel) trauma zit hier opgeslagen in de vorm van spanning. Zeker ook bij vrouwen. Deze spanning ontladen kan dus zorgen voor veel minder stress, meer ademruimte, meer ontspanning en kunnen zakken in het lichaam.
- Ontspanning van het zenuwstelsel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

PRAKTISCH:

De lessen zijn online.
Kun je er een keertje niet bij zijn? Geen probleem, je krijgt de opnames!

Data: 14 lessen, 21 februari - 22 mei. De les is 20-21 uur op de woensdagavond. 14 februari is een proefles waar je ook aan mee kunt doen als je je hiervoor opgeeft.

Investering: 14 lessen voor €220 (en vanaf 17 februari €250).
Mocht je toch liever de helft meedoen (7 lessen), dan betaal je €133. Stuur me hiervoor even een berichtje :)

Wat krijg je hiervoor:
- 14 live online lessen van een uur
- Alle lessen terug te bekijken via de online cursusomgeving.
- De mogelijkheid om altijd naar me uit te reiken met vragen over de lessen.

Ik hoop je in de lessen te mogen verwelkomen :)

P.s. check na aanmelding evt. je spamfolder - soms komen mijn mails daarin terecht. Zet me dan bij je veilige afzenders!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wat zeggen andere deelnemers?

"Ik heb de lessen ervaren als heel fijn, rustgevend en verbindend, verwarmend en verzachtend, precies, wat ik nodig heb. Het bracht me een moment voor mijzelf uit de stress van de week. Ik vind het ook fijn dat het midden in de week is. Ik vond je begeleiding heel fijn, rustgevend, je geeft vaak interessante informatie tussendoor en helpt door je aanwijzingen en begeleiding te verbinding aan te gaan."
- Jaël

"Het allermooiste vond ik de gevoelens van vrede, innerlijke rust, volledige ontspanning. Voor mij was het typerend dat ik begon te gapen zodra je begon met praten. Volledig ontspannen en overgeven lukt mij niet altijd en in dit geval wel. Ik vond de manier van lesgeven erg prettig. De uitleg over waarom we bepaalde houdingen doen, en hoe dat samenhangt met de chakra's en emoties. Daarnaast voel je goed aan wat er nodig is ("kom weer terug" als ik bijv. afdwaalde in een lastigere pose)."
- Maxime

"De diepe ontspanning die ik elke keer mag voelen is heel magisch. Soms sta ik onwijs aan en voordat we beginnen en daarna is het gewoon rust. Vind ik supermooi."
- Maria

“Eva geeft hele mooie hart gedragen yogalessen! Ik vind haar een natural. Heel dicht bij haarzelf, heel persoonlijk en echt. Ik vind het iedere keer weer een mooie reis. Dankbaar ❤”
- Laura

"Wat ik aan jouw aanpak zo fijn vind is de subtiliteit, de zachtheid en respect voor je systeem en lichaam. Ik ervaar na afloop mijn subtiele, zachte kracht en energie. Ik ervaar eenheid met het universum en alles om mij heen.
De combinatie van de oefeningen en bewegingen en jouw begeleidende woorden en energie, maken dat dat de les aansluit op wat ik op dat moment nodig heb.
Ik voel dat jij/ de hele sessie is afgestemd op wat er op dat moment speelt bij de deelnemers en in het universum.."
- Marijke

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Over Eva: Ik heb een passie voor het lichaam en voor voelen, voor datgene bevrijden wat verborgen ligt, en de vreugde van het leven door mij heen te laten stromen! Met meer dan 10 jaar yoga ervaring, cursussen in lichaamswerk, tantra, opstellingen en coaching, en opleidingen in Lichaamsgerichte Energetische Therapie, Mindfulness- en compassiecoaching, en Essentiecoaching, kun je gerust zeggen dat ik er geen genoeg van kan krijgen. Yoga voelt voor mij als een anker, een manier waarop ik telkens weer terug kan komen bij mezelf en de essentie. Ik neem je daar graag in mee.

Over de organisatie

“I Am”

Yoga for embodied living. Yoga, breathwork and meditation to help you live from the core of who you are, to connect to your authenticity and to shine!

Reviews

Rita Hartjes

De ander helpen door niets te doen - Training voor hulpverleners

Langzaam ben ik van een burn- out aan het herstellen. Door de training kwam ik op “nieuwe lagen” uit bij mezelf. Hierdoor heb ik nu de verbinding met mezelf weer terug kunnen vinden. Ik ben Eva hier erg dankbaar voor. Zij wist een warme liefdevolle veilige sfeer te creeeren.🙏🏻❤️

Lees meer

Carina

De ander helpen door niets te doen - Training voor hulpverleners

Een waardevolle training! Eva biedt precies dat wat er nodig is in het moment. De oefeningen gaven veel inzicht en kennis. Door de veilige bedding die Eva geeft ga je voorbij de comfortzone, waardoor je kunt groeien als hulpverlener en als mens! Dank!

Lees meer

Jeannette Eisses

Gratis online masterclass - De ander helpen door niets te doen

Vooral open en oprecht. En duidelijk. Alsof je weer even 'bij de les betrokken' werd. Maar ook bevestigend in hoe ik (onzeker) werk. De sfeer online als groep was door Eva goed.

Lees meer

Gratis online uurtje Zin in Yin! Ontspanning en opladen :)

Dit vind je misschien ook interessant

Dinsdag, 30 apr. om 19:00
Beltane yoga & meditation in concert
Namasté Soof
Ligconcert Yoga Meditatie
Vrijdag, 24 mei. om 19:00
Womb Wellness Yoga - Volle Maan -
Omikami Yoga
Vrouwen workshops Lichaamsbewustzijn Yoga
Woensdag, 01 mei. om 17:30
Bend & Breathe
Ramon Kinkel Breathwork
Yoga Ademwerk Adem
Donderdag, 02 mei. om 14:00
Upstream Lente Gathering
Stichting Upstream Gathering
Mantra zingen Natuur Yoga
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl