Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Eva Helena - Heartfelt Alive

Yoga for embodied living. Yoga, breathwork and meditation to help you live from the core of who you are, to connect to your authenticity and to shine!

Volgen

Over deze organisatie

Over Eva: ik heb meer dan 10 jaar yoga ervaring, ook al meerdere jaren (online) les gegeven en ben daarnaast in opleiding tot Lichaamsgericht Energetisch Therapeut. Na een stop van bijna een jaar niet lesgeven en de ruimte nemen voor andere dingen, ben ik nu weer begonnen. Met nieuwe inspiratie en nog meer verzachting voor mezelf. Yoga voelt voor mij als een anker, voor zowel mijn lichaam als geest, een manier waarop ik telkens weer terug kan komen bij mezelf. Ik neem je daar graag in mee.

Lees meer
“I Am”

Evenementen van Eva Helena - Heartfelt Alive

Wednesday, 22 Mar. om 07:30
Yoga met Eva - maanflow
Eva Helena - Heartfelt Alive
Yoga Meditatie Adem

Dit zeggen anderen over
Eva Helena - Heartfelt Alive

Petra Van Vliet
Yoga met Eva - maanflow

Wat een heerlijke yoga sessie!
Eva bouwt het heel zorgvuldig op en combineert adem met chanten en yoga, een perfecte combi om tot pure ontspanning te komen. Echt een aanrader!

Lees meer
16 February 2023 om 10:16

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Het rituelencentrum ontwerpt ceremonies en rituelen. Coby is de grondlegster van het centrum en samen met Dansklooster organiseert ze ceremonies.
Klankschalen
Klankschaalmeditaties/concerten en yoga & klankschalen
Concert Live muziek
PeaceConcerts organizes concerts at special locations, with musicians who mainly focus on mystical, devotional, meditative and artistic music.
Meditatie
Workshops die je helpen met je intuïtie te verbinden, erop te vertrouwen en ernaar te handelen. Aardend& Speels& Ontspannend en Verdiepend.
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl