Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Leef je verlangen - microdosing en natuurcoaching

Donderdag 26 mei 2022 van 10:00 tot 17:00

Panbos, 3735 LJ Bosch en Duin, Nederland

Over dit evenement

Wil jij verandering in je leven? Merk je dat er iets niet helemaal lekker stroomt, maar weet je niet precies wat je hieraan moet doen? Of weet je al wel wat je wil, maar durf je daar nog niet volledig ‘ja’ tegen te zeggen? Dan is dit event perfect voor jou.

We gaan een combinatie van twee krachtige manieren inzetten om helemaal terug tot je eigen kern te komen door contact te maken met je onderbewuste. Daar liggen namelijk alle antwoorden al voor wat er bij jou op dit moment nodig is. Na deze dag heb je een hele stevige basis en weet je wat jouw diepste verlangen is. Van hieruit kan verandering ingezet worden om jouw leven in te richten naar wat echt bij jou past. We gaan psilobycine (uit truffels) microdoseren en een aantal oefeningen vanuit de natuurcoaching inzetten.

Bij natuurcoaching wordt er actief gebruik gemaakt van de natuur als hulpmiddel. De natuur kan als een spiegel zijn voor onszelf en helpt ons tot de kern te komen. We gaan vertragen om dieper te kunnen voelen en gebruiken ook korte meditaties. Het meest krachtig zijn oefeningen waarbij we symboliek vanuit de natuur gebruiken bij jouw proces. Uit ervaring biedt de natuur op dat moment altijd precies wat je nodig hebt en kan je diepgaande inzichten krijgen.

Microdoseren is het nemen van een hele kleine hoeveelheid psychedelica wat zorgt voor hele lichte effecten, je gaat er niet van trippen. We gaan 1 gram truffels nemen. Dit zorgt ervoor dat je meer in het ‘nu’ kan zijn, je bent je meer bewust van je zintuigen en hebt minder afleidende gedachten. Je kunt je daardoor beter focussen op wat er belangrijk is. Ook zorgt ervoor dat je meer creativiteit kan ervaren, en dat je meer in de flow voelt. Door het te combineren met natuurcoaching sta je meer open voor de symboliek en kan je nog makkelijker contact maken met je onderbewuste.

Voor de meeste mensen is het microdoseren van truffels een hele goede ervaring, en deze dag wordt er een veilige setting gecreëerd voor als het je eerste keer is en je het spannend vind. Let er op dat je beter niet kan microdoseren als je zwanger bent of borstvoeding geeft, je lichamelijk ziek voelt of last hebt van psychiatrische problemen zoals psychoses, angsstoornis of paranoia. Ook is het niet te combineren met antidepressiva. Twijfel je of het voor jou verstandig is om mee te doen? Neem dan even contact op om dit te bespreken.

Praktische informatie:
De dag begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. We verzamelen bij parkeerplaats ‘het Panbos’ en gaan vanaf daar het bos in tussen Zeist en Bilthoven. Je kan hier gratis parkeren. Als je met ov komt kan je met de bus naar Dijnselburg Zeist, vanaf daar is het 10 minuten lopen naar de parkeerplaats.

We zullen starten met een ceremonie en gezamenlijk de microdose innemen. Daarna gaan we het bos in wandelen om de natuurcoaching oefeningen te doen. Hiernaast zijn er een paar korte meditaties en aan het einde zal er ruimte zijn voor een sharing circle. Onderweg zullen we een potluck picknick lunch doen. Neem zelf voldoende water mee voor de dag en iets lekkers voor de lunch om te delen.

De kosten voor deze dag zijn 45 euro per persoon, inclusief microdose. Er is ruimte voor maximaal 6 deelnemers zodat iedereen ook gedeeltelijk persoonlijke coaching kan krijgen.

Donderdag 26 mei 2022 van 10:00 tot 17:00

Panbos, 3735 LJ Bosch en Duin, Nederland

Over de organisatie

Ik ben natuurcoach en kan je helpen om de juiste keuzes te maken in je leven. Ik laat je hierbij contact maken met je onderbewuste voor inzichten.

Reviews

Zarrea Plaisier

Leef je verlangen - microdosing en natuurcoaching

Door haar rustige en betrokken manier van werken heeft Esther mij laten ervaren wat de kracht is van natuurcoaching en hoe ik de natuur als bron van wijsheid en kracht in kan zetten in mijn eigen proces van bewustwording. Esther gaf mij als deelnemer veel ruimte om zelf te ervaren en voelen wat zich aandient en het was mooi om dit te kunnen delen met de anderen in de groep. Doordat dit proces van transformatie ondersteund werd met microdosing, heb ik gemerkt dat ik in korte tijd veel bereikt heb en kan ik deze inzichten ook makkelijker integreren en laten 'landen'. Dank voor jouw wijsheid en voor jouw deskundigheid, Esther.

Lees meer

Eva B

Leef je verlangen - microdosing en natuurcoaching

Het was een leuke en toegankelijke dag. Esther helpt je met meer aanwezig zijn in de natuur en ermee te werken, om zo het inzicht op jezelf te vergroten.

Lees meer

Leef je verlangen - microdosing en natuurcoaching

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 15 aug. om 16:00
11th European Festival of Brotherhood
Firemakers
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Festivals
Vrijdag, 10 mei. om 15:00
KIVA | The Call of the Wisdom Keepers+ Ceremonie + wildplukwandeling
Sparkle Eye
Film Natuur
Zaterdag, 18 mei. om 19:30
Documentary KIVA | The Call of the Wisdom Keepers + 3 Wisdom Keepers
Sparkle Eye
Film Natuur
Woensdag, 29 mei. om 19:30
Documentary KIVA | The Call of the Wisdom Keepers + dialoog 2 Elders
Sparkle Eye
Film Natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl