Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Krachtcirkels voor vrouwen - serie van 4 (jan 2024)

Wednesday 10 January 2024 om 19:00 tot Wednesday 31 January 2024 om 21:30

Hello I'm Local, Spaarnwouderstraat 74, 2011 AE Haarlem, Nederland

Over dit evenement

Wat als jij in jouw kracht staat? Daar waar je deze eigenlijk al kent, maar ook daar waar deze een beetje verstopt zit? Wat als alles in jou mee mag doen? En jij voluit jezelf kan zijn? Wij nodigen jou uit om in jouw kracht te stappen.

In deze serie van vier krachtcirkels staan vier aspecten van kracht centraal staan. De kracht van jouw lijf. De kracht van adem. Van intentie. En van kwetsbaarheid.

De avonden staan in het teken van jouw kracht. Dat jij mag zijn precies daar waar jij bent. En dat je vanuit daar contact kan maken. Wij weten hoe immens krachtig het is als alles in jou (en in ons) mee mag doen. Hoe meer jij deze kracht leert kennen, hoe meer jij er voor jezelf kan zijn. Er voor anderen kan zijn. En voor jezelf kan laten zorgen. Meer van jou is meer vóór jou.

De avonden worden begeleid door Tara en Linda. Tara is al vele jaren bezig met lichaamsbewustzijn en bewustzijnswerk. Ze is werkzaam als fysiotherapeut en heeft haar eigen bedrijf gericht op ademwerk. Linda brengt haar kennis en ervaring mee vanuit o.a. de tantra, familiesystemen en ademwerk. Ze werkt als contact- en intimiteitscoach.

Wanneer: woensdag van 19.00 - 21.30 uur
Data: 10 jan, 17 jan, 24 jan, 31 jan
Waar: Hello I'm Local in Haarlem

Wat bieden we jou?
- 4 avonden in het knusse theater van Hello I'm Local met thee en chocolade: ontspannen en opladen met zachtheid en kracht.
- De uitnodiging én aanmoediging om verschillende aspecten van jezelf en jouw kracht te leren kennen.
- Een flinke dosis zelfliefde en (lichaams)bewustzijn, de tools en durf om opener en eerlijker te communiceren, en steeds meer van jezelf te kunnen (laten) zien.
- Onze liefdevolle support en een warm welkom naar alles in jou wat (nog niet) mee wil doen.
_______________________

Reviews:

"Als ik terugdenk aan de krachtcirkels verschijnt er een grote glimlach op mijn gezicht! 😊Het waren 4 ontzettend mooie avonden met bijzondere thema’s en mooie vrouwen! Gezien en gehoord worden precies zoals je bent, liefdevolle verbinding, herkenning en een veilige ruimte waar alles er mag zijn! ☀️🌙Ik ben dankbaar voor deze mooie ervaring!❤️"

“ Prachtige avonden, heel warm, zorgvuldig en krachtig! ;) begeleid door Tara & Linda. Een van de mooiste cadeau's die ik mezelf gegeven heb. Deze avonden hebben mij op diverse lagen een diepere en meer liefdevolle verbinding met mezelf en met anderen opgeleverd. De groep was fantastisch en ja, ik voel me krachtiger!!”

“ Wat hebben Linda en Tara ontzettend mooie, verbindende en verdiepende avonden neergezet. Het voelde veilig, warm en inderdaad ook erg krachtig! Superdankbaar voor de mooie avonden en verbindingen met de andere deelnemers. <3”

“De krachtcirckels zijn hele fijne avonden om in verbinding te komen met jezelf en anderen. Tara en Linda creëren een veilige en liefdevolle sfeer. Plezier, diepte en verbinding ❤️”

Vragen? Of wil je liever eerst even bellen? Stuur een berichtje met je telefoonnummer en we spreken je snel.

Wednesday 10 January 2024 om 19:00 tot Wednesday 31 January 2024 om 21:30

Hello I'm Local, Spaarnwouderstraat 74, 2011 AE Haarlem, Nederland

Over de organisatie

“Ruimte in jouw adem, lichaam en leven”

Verbonden Ademwerk | Ademsessies | Ademcirkels | Ademworkshops | Groepen | Retreats

In samenwerking met

Reviews

Anoniem

Dit Gaat Over Jou: drie (vrij)dagen voor vrouwen

Ik kijk met heel veel warme gevoelens terug op de drie dagen die ik met Linda, Tara en de andere deelnemende vrouwen heb doorgebracht. Linda en Tara weten een hele warme en vertrouwde sfeer te creëren, waardoor je je gelijk heel welkom en thuis voelt. De groep was ook erg fijn, en na 3 vrijdagen samen voelde iedereen erg vertrouwd en dichtbij. In deze veilige omgeving durfde ik (soms pijnlijke) onderwerpen bij mezelf te onderzoeken. Ik heb tijdens de sessies meerdere belangrijke inzichten opgedaan, maar ook echt nieuwe waarheden kunnen internaliseren, die ik nu in het dagelijks leven meeneem. Enorm waardevol. Een aanrader dus :)

Lees meer

Charlotte

Ademcirkel • Verbonden Ademwerk met Tara

Was opnieuw een mooie helende ervaring door de liefdevolle en deskundige begeleiding van Tara. Die precies weet wat je nodig hebt tijdens de sessie. We waren met z'n vijven waardoor er voor iedereen voldoende persoonlijke aandacht was. De verbinding met de andere deelnemers maakt de ademcirkel extra bijzonder.

Lees meer

Eveline

Dit Gaat Over Jou: drie (vrij)dagen voor vrouwen

Hele krachtige, liefdevolle en waardevolle dagen gehad met een mooie groep vrouwen. Tijdens deze dagen zijn opdrachten voorbijgekomen die inzichten geven en die je direct kan toepassen in het dagelijks leven. Voor mij sluiten de thema's goed aan. Ik herken nu beter wat er in mij gebeurd. Een absolute aanrader!

Lees meer

Krachtcirkels voor vrouwen - serie van 4 (jan 2024)

Meer evenementen van ADEM MET TARA

Saturday, 27 Jul. om 09:30
Adem & Moederzijn - Samen de tijd voor jezelf (Ruby & Tara)
ADEM MET TARA
Ademcirkel Ademwerk Moederschap
Wednesday, 07 Aug. om 19:00
Hello Breathwork Circle - Summer Edition
ADEM MET TARA
Ademwerk Ademcirkel Adem
Wednesday, 21 Aug. om 19:00
Hello Breathwork Circle - Summer Edition
ADEM MET TARA
Ademwerk Ademcirkel Adem
Wednesday, 04 Sep. om 19:00
Hello Breathwork Circle - Summer Edition
ADEM MET TARA
Ademwerk Ademcirkel Adem

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 31 Aug. om 14:00
Vlierhof Ecstatic Dance Outdoor | dj Martyn Zij
Vlierhof Community
Ecstatic Dance Ademwerk
Monday, 23 Sep. om 09:30
Adem Opleiding - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Wednesday, 24 Jul. om 16:00
INBODIMENT// - Summer Celebration!
INBODIMENT//
Festivals Ecstatic Dance Persoonlijke Ontwikkeling
Wednesday, 17 Jul. om 19:00
Cacao, ademreis & live muziek
Anouk & Yora
Ademwerk Live muziek Cacao ceremonie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl