Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwencirkel

Vrijdag 27 oktober 2023 van 19:00 tot 21:30

Jachtlaan 15, 3721 CA Bilthoven, Nederland

Over dit evenement

Lieve Vrouw, voel je welkom om vanavond aan te sluiten bij weer een bijzondere Vrouwencirkel. 🤍

Tijdens een vrouwencirkel komen we samen als vrouwen om onszelf onder te dompelen in de feminine energie. De energie van zachtheid, creativiteit, sensualiteit, liefde & flow. Om uiteindelijk de balans te leren zien en ervaren in je eigen feminine en masculine energie. Want het een kan niet zonder het ander. Zoals Yin & Yang en Licht & Donker.

THEMA VAN DE AVOND:
"Tussen de muren van jouw grenzen, ligt de speeltuin van je vrijheid"

Wat is een Vrouwencirkel?
Een avond waar je samenkomt met andere vrouwen en verbindt met elkaar en jezelf.
Aan het begin van de avond begeleiden we je naar ontspanning dmv meditatie en ademwerk. Zo kun jij alle hectiek en spanning van de dag los laten om helemaal aan te komen in het hier en nu. Vervolgens werken we met het thema van de avond en openen daarna de sharing circle waarbij we ruimte geven aan wat er op dat moment bij jou of een ander speelt.

Wat kan een Vrouwencirkel je brengen?
Het brengt je dichter bij wie je werkelijk bent. Je voelt op een diep niveau verbinding met de ander en daarmee met jezelf. Je vindt herkenning in de verhalen van andere vrouwen waardoor je ervaart dat je niet de enige bent die tegen bepaalde dingen aanloopt in het leven. We bespreken taboes, zijn een luisterend oor voor de ander en eren ons lichaam en onze ziel. Dit alles doen we in een fijne en veilige ruimte.
Na een vrouwencirkel sta je dichter bij jezelf. We hopen dat je daardoor in het dagelijks leven steviger in je schoenen staat en beter kan luisteren naar wat goed voor je is.

Je hoeft geen ervaring te hebben met een vrouwencirkel om er bij te zijn. Elke vrouw is welkom en niets is verplicht tijdens de avond. Je bent welkom precies zoals je bent. 😊

Tot dan lieve vrouw!

💜 Kelly & Celine

Vrijdag 27 oktober 2023 van 19:00 tot 21:30

Jachtlaan 15, 3721 CA Bilthoven, Nederland

Over de organisatie

“As within, so without”

Vrouwencirkels, Familieopstellingen en retreats.

In samenwerking met

Reviews

Danique De Rooij

Vrouwencirkel

Hoi Kelly en Celine, ontzettend bedankt voor de fijne vrouwencirkel gisteren! Ik vond het van te voren erg spannend, maar voelde mij bij binnenkomst vrijwel direct rustig en veilig door jullie woorden en energie. Hopelijk tot een volgende keer.

Lees meer

Charida

Vrouwencirkel

Gisteren deelgenomen aan mijn eerste vrouwencirkel! Wauw, wat een verbinding was er deze avond. Ik raad het iedereen aan om dit een keer te doen. Het voelde vertrouwd en er was een veilige setting gecreëerd. Heel bijzonder

Lees meer

Eline Klein Kranenburg

Vrouwencirkel

Dit was een eerste kennismaking met de de Vrouwencircel en ik kijk nu al uit naar de volgende. Het voelde zo fijn en bijzonder om met een grote groep (jonge) vrouwen samen te zijn, te ademen, mediteren en zingen. Iets waarvan ik achteraf merkte hoe graag ik dat al langere tijd verlangde. Waar ik toen ik jonger was graag "een van de jongens" was voel ik de afgelopen jaren juist meer de behoefte om met vrouwen samen te zijn, alleen wist niet goed hoe. Deze manier van samenzijn voelt goed, ontspannen en gemakkelijk. Fijn om te zien dat er zo veel vrouwen zijn die hier behoefte toe voelen en daar antwoord aan geven. Ik ben dankbaar dat Kelly en Celine dit samenkomen faciliteren op zo'n warme en welkome manier. Op naar meer samenzijn in 2023! Liefs, Eline

Lees meer

Vrouwencirkel

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 23 mei. om 19:00
Ademceremonie | adem & live muziek
De reis naar binnen | Caroline Thijs
Ligconcert Live muziek Ademwerk
Woensdag, 01 mei. om 17:30
Bend & Breathe
Ramon Kinkel Breathwork
Yoga Ademwerk Adem
Zaterdag, 11 mei. om 14:00
Mini Lente Retreat
Praktijk Statera
1-Dags retraite Ademwerk Yoga
Donderdag, 02 mei. om 10:00
SpringFlower Gathering
Wilde Bloem - Overgangsrituelen
Gatherings Vrouwencirkels Moeder-dochter
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl