Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

SpringFlower Gathering

Thursday 02 May 2024 om 10:00 tot Saturday 04 May 2024 om 17:00

De Banken, Dasselaarweg 45, 3896 LT Zeewolde, Netherlands

Over dit evenement

SpringFlower is een lente gathering voor moeders & dochters, grootmoeders, meisjes en meiden, kortom vrouwen van alle leeftijden waarmee we een Tribe vormen en in 3 dagen een transformerende reis langs een Rite of Passage maken. Je valt samen met jouw authentieke unieke plek door onderdeel te zijn van de Tribe waarmee we elkaar ontmoeten in ceremonie, sharings, inspiratie- en creatiesessies. Er is mogelijkheid tot healing en verwensessies en een fantastische celebration avond met alle muzikanten. Er is speciaal een Jonge Pioniers Plein waar de jongeren elkaar vinden en bekrachtigen.

Je kunt er voor kiezen om een dag eerder aan te komen op woensdag 1 mei en het Beltane Feest met ons te vieren waarmee we een stevige bedding voor de gathering neerzetten.
Tevens kun je er voor kiezen om alleen op 1 mei Beltane met ons te vieren en dus niet naar de gathering te komen.. tickets hiervoor vind je in de ticketshop..

Uitgebreide informatie vind je op www.spring-flower.nl

Thursday 02 May 2024 om 10:00 tot Saturday 04 May 2024 om 17:00

De Banken, Dasselaarweg 45, 3896 LT Zeewolde, Netherlands

Over de organisatie

“Verwilderend & Verwonderend tot Bloei komen door Rites of Passage”

Wilde Bloem organiseert Rite of Passage evenementen voor moeders & dochters waaronder SpringFlower en speciale weekenden en trainingen

Reviews

Esther Van der Meer

SpringFlower Gathering

Kan nauwelijk de woorden vinden maar in 1 woord WOW! Heb intens genoten en gevoeld, diep ontroerd . Het samenzijn met vrouwen, het samen dragen, de ontspanning die ontstond de speelsheid het plezier. Het was leven, echt leven niets bijzonders in alle eenvoud. Mooie ontmoetingen , heerlijk eten. Er is iets heel essentieels in mij aangewakkerd en aangeraakt en de dagen hebben mij enorme helderheid en bevestiging gebracht m.b.t. waarvoor ik hier ben op deze mooie Aarde. Dankjullie mooie mensen !

Lees meer

Iris

SpringFlower Gathering

Wat een heerlijk festival! Een verzameling vol mooie vrouwen die samen het leven vieren. Ik heb samen met mijn dochter vier dagen lang genoten. De uitdagingen waar we tegenaan liepen werden met liefde begroet door mijn sisters en ik heb me in een bedding van liefde kunnen onderdompelen. Het was prachtig hoe door de kwetsbaarheid van iedere deelneemster ook haar kracht werd gezien.

Lees meer

R. Wiersma

SpringFlower Gathering

Het was een prachtig festival, intens en hartverwarmend. Confrontatie aangaan in een veilige omgeving, steun hebben aan elkaar, beseffen dat je er niet alleen voor staat en hoe alleen ik me wel gevoeld heb. Een minpuntje was voor mij het gevoel van schaarste, waar ik last van kreeg doordat er beperkt te eten was. Ik dacht ik trakteer mezelf op all inclusive, aan die luxe wilde ik mijn spaarcentjes wel uitgeven, maar dat werd een hele andere ervaring dan ik op gehoopt had. Als ik dat van tevoren geweten had, had ik liever zelf voor mijn eigen eten gezorgd. Sommige rituelen duurden ook een beetje lang, bij het zoveelste kennismakingsrondje bij elke workshop had ik zoiets van: Kunnen we niet gewoon lekker gaan beginnen ipv eerst ons een voor een voorstellen en vertellen waarom we hebben gekozen voor deze workshop. Maar bovenal heb ik prachtige mensen ontmoet, waar ik ook contact mee hoop te onderhouden! En de workshop hebben me ook veel goeds gebracht! Volgend jaar weer?

Lees meer

SpringFlower Gathering

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 01 Sep. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 1 SEPTEMBER
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Tuesday, 30 Jul. om 16:00
Play vakantie - Zinderende Zomer (Week 2)
Play Community
Playfulness Gatherings Leven vieren
Monday, 12 Aug. om 17:00
Play/Freedive vakantie: Lekker leven
Freedive Community
Vakantie Gatherings Leven vieren
Sunday, 04 Aug. om 13:00
Conscious Community Day - spiritual connection with cacao in nature
ArcanA
Samen eten Community-building Gatherings
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl