Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

De reis naar jezelf, sjamanistische editie

Zaterdag 16 september 2023 van 19:00 tot 22:00

Gaia center, Bergwegplantsoen 10z, 3037 SK Rotterdam, Nederland

Over dit evenement

Een avond om je te verbinden met jezelf en met je voorouders. Het wordt een avond om je weer te verbinden met de grond onder je voeten en met het bloed dat door je aderen stroomt.

Met een sharing circle, meditatie, een reis met de drum, beweging en stemexpressie.

Vanuit zachtheid en liefde zal ik je op deze mooie avond begeleiden. We zijn met een intieme groep van maximaal zes deelnemers. Momenteel is er nog plek voor drie.

---

Onze voorouders hebben paden gebaand voor ons. Wij zijn die paden aan het dichten. Met nog meer regels, nog meer 'hoe het zou moeten', nog meer restricties, nog meer doen, nog meer gebouwen. Het wordt tijd dat we die paden weer gaan openen. Zodat de vrijheid erdoorheen kan stromen. Zodat de vrijheid weer door ONS heen kan stromen.

Soms besef je niet hoeveel je met je meedraagt. Je beseft het dan pas wanneer je het loslaat. 'Mennn, droeg ik dat al die tijd met me mee?'

Wees welkom. Daarom. Om die ballast achter je te laten. Op te laten lossen in de ether. Op 16 september. Van 19.00-22.00 uur bij Gaia Center in Rotterdam Noord.

---

'Je bent er als ik je nodig heb maar je geeft mij ook de ruimte om mijn spirituele ervaring niet te verstoren.' - schreef een deelnemer over de vorige editie.

De mooiste reis die je ooit zult maken, is de reis naar jeZelf.

Misschien ben je in je leven op een punt aangekomen dat het voelt of er iets mist, een bepaalde connectie, grond onder je voeten, je wortels. En dan begin je jezelf vragen te stellen: Waar kom ik vandaan? Wie waren mijn voorouders? Wat heeft de grond waarop ik leef meegemaakt? Welke schatten aan kennis en wijsheden zijn nog verborgen?

Met 'De reis naar jezelf' nodig ik je uit om zowel op innerlijke reis te gaan als op Sharing Adventure, oftewel: verhalen delen met anderen en luisteren naar de verhalen van de ander. Het is een avond waarop we gaan ervaren en gaan beleven, gaan geven en gaan delen, zullen ontvangen en zullen nemen.

Zaterdag 16 september 2023 van 19:00 tot 22:00

Gaia center, Bergwegplantsoen 10z, 3037 SK Rotterdam, Nederland

Over de organisatie

“If there were no mud, there would be no lotus flower. ”

House of Happiness is een online én real life community waar je welkom bent voor o.a. yoga, breathwork en lichaamsgerichte trajecten.

Reviews

Beau

Heart Wide Open - uniek event met Live pianomuziek

Een prachtige middag in een geweldige fijne veilige ruimte. Jeanine nam me mee in een reis van inspiratie, intuïtie en ontspanning. De combinatie van verbinden met elkaar, de tijd en ruimte voor jezelf, de cacoa, de yoga en de live muziek maakte het een fijne ervaring. Ik heb me ontspannen, gehoord en geliefd gevoeld.

Lees meer

Anoniem

Heart Wide Open - uniek event met Live pianomuziek

Een prachtige en magische dag ✨ Jeanine weet heel goed een fijne, rustgevende en vertrouwde sfeer te creëren. De hele ceremonie was nog mooier dan ik verwacht had. En ik moet toegeven dat ik het bedrag persoonlijk best hoog vond - maar tijdens en na het event besefte ik dat ik dit een onbetaalbare ervaring vind, dus elk geldbedrag waard is! 🌸

Lees meer

Marjolein Leenen

Yoga Dag Retreat

Heerlijke ontspannen en warme middag samen met andere 8 vrouwen gehad tijdens deze fijne retreat, met fijne afwisseling met korte en energieke verrassende actieve yoga, veel verschillende ook voor mij weer nieuwe ademhalingsoefeningen, yin yoga en yoga nidra. Jeanine is een inspirerende, lieve, ontwapenende en wijze vrouw, waar ik elke keer veel van leer en ik haar dankbaar voor ben. Bedankt en tot de volgende keer xx Marjolein

Lees meer

De reis naar jezelf, sjamanistische editie

Meer evenementen van House of Happiness

Vrijdag, 21 jun. om 19:00
Vrouwencirkel op het strand
House of Happiness
Vrouwencirkels Yoga Sharing Circle
Zaterdag, 31 aug. om 12:00
Dag Retreat voor vrouwen met lunch en vuurcirkel
House of Happiness
1-Dags retraite Vrouwen workshops Verbinding

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 14 jun. om 19:00
Handpan Meditatieconcert
Ralf Silvius
Handpan Ligconcert Meditatie
Zondag, 19 mei. om 14:00
Yoga Nidra & Sound Healing
Yogazolder Oker
Soundhealing Yoga Meditatie
Vrijdag, 15 nov. om 15:00
Uria Tsur :: Vocal Freedom Weekend Amsterdam
HeartFire.nl
Stembevrijding Kirtan Stemexpressie
Vrijdag, 24 mei. om 19:00
SHARE THE LOVE Vrouwencirkel * Seksualiteit
SHARE THE LOVE
Vrouwencirkels Sharing Circle Liefde
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl