Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Vrouwencirkel op het strand

Friday 21 June 2024 van 19:00 tot 22:00

's-Gravenzande, Nederland

Over dit evenement

Hee lieve vrouw!

Samen de zomer vieren op het strand met een groep vrouwen? YES! Ik kijk ernaar uit om jou te verwelkomen op 21 juni, de start van de zomer, op het strand voor een heerlijke vrouwencirkel met meditatie, yoga, sharing & sound. Belooft een heerlijke zomerse dag te worden. Neem je matje mee en een flesje water en we kunnen beginnen!

Ik heb besloten de ticketprijs van de cirkel blijvend op 35 euro te houden omdat ik wil dat mijn events & ceremonies toegankelijk zijn voor iedereen.

In mijn werk staat er een aantal pijlers centraal: verbinding, vertrouwen, veiligheid, compassie, aanwezig zijn en naar binnen keren. Ik faciliteer innerlijke reizen voor bewustwording en het verkrijgen van inzichten. Graag werk ik met de energie die op dat moment aanwezig is en hou ik rekening met jullie behoeften, wensen en verlangen. Daarom weet ik van tevoren nooit 100% zeker wat we gaan doen. Het wordt hoe dan ook fijn, verzachtend, verhelderend en rustgevend.

De exacte locatie krijg je ongeveer een week van tevoren toegestuurd. Het zal op maximaal 30 minuten rijden (m.u.v. file) van Rotterdam en Den Haag liggen.

Friday 21 June 2024 van 19:00 tot 22:00

's-Gravenzande, Nederland

Over de organisatie

“If there were no mud, there would be no lotus flower. ”

House of Happiness is een online én real life community waar je welkom bent voor o.a. yoga, breathwork en lichaamsgerichte trajecten.

Reviews

Beau

Heart Wide Open - uniek event met Live pianomuziek

Een prachtige middag in een geweldige fijne veilige ruimte. Jeanine nam me mee in een reis van inspiratie, intuïtie en ontspanning. De combinatie van verbinden met elkaar, de tijd en ruimte voor jezelf, de cacoa, de yoga en de live muziek maakte het een fijne ervaring. Ik heb me ontspannen, gehoord en geliefd gevoeld.

Lees meer

Anoniem

Heart Wide Open - uniek event met Live pianomuziek

Een prachtige en magische dag ✨ Jeanine weet heel goed een fijne, rustgevende en vertrouwde sfeer te creëren. De hele ceremonie was nog mooier dan ik verwacht had. En ik moet toegeven dat ik het bedrag persoonlijk best hoog vond - maar tijdens en na het event besefte ik dat ik dit een onbetaalbare ervaring vind, dus elk geldbedrag waard is! 🌸

Lees meer

Marjolein Leenen

Yoga Dag Retreat

Heerlijke ontspannen en warme middag samen met andere 8 vrouwen gehad tijdens deze fijne retreat, met fijne afwisseling met korte en energieke verrassende actieve yoga, veel verschillende ook voor mij weer nieuwe ademhalingsoefeningen, yin yoga en yoga nidra. Jeanine is een inspirerende, lieve, ontwapenende en wijze vrouw, waar ik elke keer veel van leer en ik haar dankbaar voor ben. Bedankt en tot de volgende keer xx Marjolein

Lees meer

Vrouwencirkel op het strand

Meer evenementen van House of Happiness

Sunday, 14 Jul. om 19:00
Vrouwencirkel op het strand
House of Happiness
Vrouwencirkels Yoga Sharing Circle
Friday, 26 Jul. om 19:00
Vrouwencirkel op het strand
House of Happiness
Vrouwencirkels Yoga Sharing Circle
Saturday, 31 Aug. om 09:00
Stilte Ochtend met yin yoga
House of Happiness
Stilteretraite Yoga Meditatie

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 11 Jul. om 09:00
Summer Morning Retreat • Millinger Theetuin
Sol & Salie
1-Dags retraite Yoga Reiki
Sunday, 20 Oct. om 12:30
I am Light
Holy Joy
Yoga Kundalini Kundalini activatie
Saturday, 14 Sep. om 13:00
The Kundalini Experience, movement to empower
Yogapepper
Kundalini activatie Kundalini Yoga
Wednesday, 10 Jul. om 19:00
Vrouwencirkel: In je eigen kracht staan, ondanks je verleden
NaturesBalance
Vrouwencirkels Zelfliefde Sharing Circle
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl