Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Trinity Tantra

Trinity Tantra biedt tantra massages en workshops op gebied van bewustwording, verbinding, liefdevolle aanraking, en speciale workshops voor vrouwen

Volgen

06-22100356

Trinity Tantra, De Klomp 120-102, 7511 DJ Enschede, Nederland

Bezoek de website

Evenementen van Trinity Tantra

Tuesday, 04 Jul. om 19:30
Tao Tantrische Belevenisavond voor vrouwen
Trinity Tantra
Tantra Vrouwen workshops Gezondheid
Tuesday, 18 Jul. om 19:15
Jouw moment van ademen in de Ademcirkel Enschede
Trinity Tantra
Adem Ademwerk Energiewerk
Sunday, 17 Sep. om 10:30
Kashmierse Tantramassagedag voor Vrouwen
Trinity Tantra
Tantra Vrouwen workshops Massage
Tuesday, 31 Oct. om 19:00
Kashmierse Tantramassage Avond voor vrouwen
Trinity Tantra
Massage Vrouwen workshops Tantra
Sunday, 05 Nov. om 10:00
TaoïstischeTantramassagetraining 3-daagse
Trinity Tantra
Massage Tantra
Tuesday, 12 Dec. om 19:00
Meerhanden tantramassage avond voor vrouwen
Trinity Tantra
Tantra Massage Vrouwen workshops
“Tantra wil dat je levendig bent, net zo levendig als de bomen...........”

Over de organisatie

Bij Trinity Tantra kun je terecht voor een verbindende massage. Verbinding van geest, lichaam, emoties en ziel. Ervaren van eenheid, zijn in het moment en doelloos genieten van alles wat er is. Groeien in bewustzijn. Een hartsverbinding door aanraking, bewuste ademhaling en aanwezig zijn. Een tantramassage bij Trinity Tantra biedt een intense, warme en liefdevolle reis met een fantastische bestemming: thuis komen bij jezelf.

Ook biedt Trinity Tantra workshops aan met name voor vrouwen. Tantra(massage)avonden en -dagen. Binnenkort komen hier workshops bij gericht op seksuele Qigong voor vrouwen zodat vrouwen zich hun ware aard weer ten volle kunnen leven in zachtheid, compassie maar met een passie die geworteld is in de seksuele organen.

De Taoïstische Tantramassagetraining biedt een taoïstische visie en handreikingen voor de tantramassage. Je ontvangt tools en technieken om jezelf en de ander te verlevendigen, harmoniseren en vitaliseren door gebruik te maken van de seksuele energie en de verspreiding ervan in je lichaam.

De massages die ik geef zijn de Kasjmierse massage, de Tibetaanse Tantra massage en de Taoïstische Tantra massage. Verder kun je bij mij terecht voor Ademsessies, body de-armouring en Lichaamsgericht energetisch werk en Qigong en dan met name binnen Trinity Tantra de Healing Tao, Helende liefde.

In een massagesessie besteed ik aandacht aan contact maken, in je lijf komen, gronding en je ademhaling. Juist in het contact dat er gemaakt wordt kunnen er zich diepe processen in jou voltrekken en kun je je makkelijker overgeven aan de massage. Mijn massages zijn meer dan oppervlakkige ontspanningservaringen, hoewel ze ook ‘gewoon’ magisch en heerlijk kunnen aanvoelen.

Mijn massages zijn niet therapeutisch van aard. De ervaring leert echter dat de aard van de massages uitnodigen tot thuiskomen in je zelf. Je gaat je zelf leren voelen en ervaren op een wijze die uitnodigt tot nieuwe inzichten. Zonder de waardeoordelen van alledag kan een bewustzijnsgroei niet uitblijven en kunnen langdurige en hardnekkige emotionele en fysieke problemen in jou of je relatie met partner of anderen opgelost worden.

Groeien in bewustzijn en je vrijer en fijner voelen in je leven ligt binnen handbereik. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom om bij mij massagesessies te boeken.
Naast de massages, of als onderdeel van de massages boek je bij mij sessies waarin ik de-armouring technieken gebruik om blokkades en trauma in het lichaam op te laten lossen. Zowel voor het lichaam als voor het bekken. Voor meer informatie bezoek de pagina Body de-armouring.

Ook geef ik ondersteuning als de wens bestaat een zgn. vallei-orgasme te beleven. Om deze Multi-orgastische staat te leren bereiken kan ik ademtechnieken en qigong oefeningen aanbieden die de (seksuele) energie laten stromen. Dit geeft uiteraard ook meer orgastische ervaringen tijdens het liefdesspel, maar is met name bedoeld om de vitaliteit en levensenergie te vergroten zodat je langer en gezonder en energieker kunt leven. Ook ben je hierdoor niet langer van een partner afhankelijk voor een vol en orgastisch leven waarin je je creativiteit zult voelen stromen. Kijk hiervoor op de pagina Helende liefde.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Trinity Tantra

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Wie de connectie met zichzelf herstelt, kan meer vanuit zijn/ haar hart gaan leven en ook het wonder van het leven weer ervaren.
Natuur Systemisch werk
Systemisch en innerlijk kind werk in de natuur. Dagretraites / workshops / wandelingen / opstellingen / jouw helende reis.
Vrouwen Cirkels Sharing Circle
Vrouwencirkels, ceremonies, 1-op-1 sessies
Mini retraite in de natuur Bosbad -Shinrin Yoku
Wij creëren graag bewuste momenten, momenten waarin alles even mag zijn. Angelique is Shinrin-Yoko gids en Jinte Lichaamswerker en dansdocente.
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl