Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Introductiedag Taoïstische Tantramassage Training Harmonie 5 elementen

Sunday 02 June 2024 van 10:00 tot 17:30

De Klomp 120, 7511 DL Enschede, Nederland

Over dit evenement

Intro/verdiepingsdag Taoïstische Tantramassage Training: Harmonie van de 5 elementen

Op zondag 2 juni 2024 van 11.00 tot 16.00 uur
Vroegboekkorting tot en met 30 april: €110,00.

Met de 5 elementen op weg naar balans in je emoties

Op deze introductiedag gaan we ons verdiepen in de 5 elementen. De relaties tot onze emoties en energieën die door ons heen stromen. Hoe vinden we balans. Hou verhouden de elementen zich tot yin en yang en yuan. We bewegen van de 5 naar 3, 2 en vinden eenheid en heelheid in het midden. We maken ook gebruik van de Yi-kracht, de Eye-Mind-Heart Power.

De 5 elementen zorgen voor beweging en maken ruimte voor interne alchemie. Zoals Tulku Lobsang me destijds zei: Door het werken met de elementen creëren we hele fijne chemie in ons wezen. Het reguleren van de elementen legt de basis voor de balans en de zuiverheid en verbinding tussen onze organen die deze elementen vertegenwoordigen. Daarom is het belangrijk dat je gaat werken met de Hemelse Kringloop om balans te krijgen in de 5 elementen, je emoties, organen. Dan pas kan de grofstoffelijke energie naar fijnstoffelijke energie transformeren langs de Du Mai en de Ren Mai, de Hemelse Cirkel. Je begint dan te werken vanuit een warme energetische buik, zonder blokkades en obstakels en een warm hart en een stevige rugdekking vanuit je Nieren.

Wat gaan we doen:

- Uitgebreide uitleg van de werking van de 5 elementenleer en de Helende Geluiden (Healing Sounds). En hoe gebruik je deze in jouw massages! Je hoort het deze dag.
- Qigongoefeningen om organen lekker warm en wakker te laten worden en te laten stromen en harmoniseren. Interne Alchemie!
- Een mooie qigongvorm, de Harmonie van de 5 elementen die mij al vaak heerlijk in balans heeft gebracht en je overal en altijd kan doen. Vanaf een minuut of 5 tot hoe lang je wilt.
- Helende geluiden meditatie.
- Een heerlijke uitgebreide 5 elementen massage in de middag waarin we al het geleerde vertalen naar een massage die je in de Taoïstische Tantramassage kan gebruiken maar ook in iedere andere massage. Je ontvangt een massage en je geeft een massage.
Voor thuis

Videomateriaal en een hand-out met meer informatie.
Deze dag kun je doen als je de 3-daagse training wilt gaan doen. Je komt goed beslagen ten ijs zodat je de rest van de technieken ten volle in kan nemen in 3 zondagen. Verder kun je kennismaken met mijn manier van werken en genieten van een voorproefje.

Als je al de 3-daagse Taoïstische Tantramassage Training gedaan hebt voel je dan uitgenodigd nog eens je kennis aan te scherpen en te verdiepen, maar vooral nog eens te voelen en ervaren. (Meld je dan niet aan via de website maar stuur even een mail. Je krijgt dan korting en daarvoor stuur ik je een factuur)

Doe mee op 2 juni voor €125,00 en als stel voor €240,00

Pakketprijs introductiedag/verdiepingsdag op 15 september samen met de 3-daagse die start op 27 oktober: €445,00 i.p.v. €500,00 (dan betaal je wel het totaalbedrag ineens)

Procedure aanmelden:

Je bent aangemeld als je jouw gegevens hebt ingevuld op ons online formulier en via de link het aangegeven bedrag hebt overgemaakt als (aan)betaling.

Praktische informatie:

Wat breng je mee: Omslagdoek, 1 grote handdoek en 1 kleine handdoek, dekentje en warme sokken/slippers. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. Een flesje water.

Wij zorgen voor de massageolie. Bij de prijs is een vegetarische soep inbegrepen. Zelf nog iets meenemen voor de lunch is fijn.

De Taoïstische Tantra massage is een liefdevolle, hartsverbindende en energerende massage gebaseerd op Taoïstische technieken. Als je verdieping wilt in jouw tantra massages en je bekend bent met de Kashmierse of Tibetaanse Tantra massage of een andere massage is deze training wellicht voor jou. Je kunt aan deze training meedoen met een mooie korting als je aanmeldt samen met deze dag voor een mooie pakketprijs.

Of je deze massage wilt gebruiken in je praktijk of gewoon voor thuis om meer skills te krijgen en meer verdieping wilt ervaren maakt niet uit. Je bent van harte welkom om deze liefdevolle verbindende massage, maar ook dynamische massage te leren waarbij de levensenergie mag gaan stromen ter vitalisering en harmonisering van jezelf en de ander. In love with life, zinderend juiciness creëren en leven in je dagelijkse bestaan waarbij beperkende blokkades losgelaten mogen worden.

In 3 dagen op de zondag bied ik je verschillende oefeningen, technieken en meditaties aan zodat je na de derde dag een complete lichaamsmassage kunt geven.

Voorwaarden deelname:

Om deel te nemen aan deze cursus stellen wij als voorwaarde dat je tantra (massage)ervaring hebt, comfortabel bent met bloot en dat je vrij bent van psychische problemen die belemmerend kunnen werken voor jezelf en de groep.

Na aanmelding krijg je van ons een korte vragenlijst, waarin je onder andere je motivatie kunt aangeven om deel te nemen. Bij twijfel over geschiktheid aan deze training zullen wij contact met je opnemen.

We streven naar evenwicht tussen mannen en vrouwen. Mogelijk kom je na aanmelding op een wachtlijst tot er voldoende aanmeldingen zijn van het andere geslacht.

Procedure aanmelden:

Je bent aangemeld als je jouw gegevens hebt ingevuld op ons online formulier en via de link het aangegeven bedrag hebt overgemaakt als (aan)betaling. Zodra we jouw betaling ontvangen hebben sturen we jou ons intakeformulier. Na ontvangst van je intakeformulier is je plaats gereserveerd.

Sunday 02 June 2024 van 10:00 tot 17:30

De Klomp 120, 7511 DL Enschede, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Tantra wil dat je levendig bent, net zo levendig als de bomen...........”

Trinity Tantra biedt tantra massages en workshops op gebied van bewustwording, verbinding, liefdevolle aanraking, en speciale workshops voor vrouwen

1. Choose your tickets
Deelname vrouw

€ 125,80
Including € 0,80 service fee
Deelname man

€ 125,80
Including € 0,80 service fee
Deelname stel

€ 240,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Introductiedag Taoïstische Tantramassage Training Harmonie 5 elementen

Meer evenementen van Trinity Tantra

Thursday, 30 May. om 19:30
Ademcirkel 30 mei 2024 in Enschede
Trinity Tantra
Adem Healing Ademwerk
Tuesday, 25 Jun. om 19:00
Meerhanden tantramassage avond voor vrouwen
Trinity Tantra
Tantra Massage Vrouwen workshops
Thursday, 04 Jul. om 19:30
Ademcirkel 4 juli 2024 in Enschede
Trinity Tantra
Adem Healing Ademwerk
Sunday, 21 Jul. om 10:00
Ademen en Tantramassagedag
Trinity Tantra
Massage Adem Tantra

Dit vind je misschien ook interessant

Wednesday, 25 Sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Sunday, 02 Jun. om 10:30
4 Pillars - inner dance of the polarities
Sadhaka
Tantra Lichaamswerk Energiewerk
Thursday, 06 Jun. om 19:00
PLAY! Eindhoven - Cuddle jam (alle leeftijden)
PLAY! Eindhoven
Verbinding Knuffelworkshops Tantra
Wednesday, 12 Jun. om 11:00
Tantra Festival - Tantric Joy Festival Amsterdam 2024
Growing Loving Relations
Tantra Festivals Spirituele ontwikkeling
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl