Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Ademen en Tantramassagedag

Zondag 21 juli 2024 van 10:00 tot 17:30

Hart van Mira, De Klomp 120-102, 7511 DJ Enschede, Nederland

Over dit evenement

Trinity Tantra Ademen en Tantramassagedag
op zondag 21 juli 2024 van 10.30 tot 17.30 uur

Op deze zondag gaan we ons heerlijk helemaal vrij ademen van alles wat ons belemmert en wat we niet meer nodig hebben. Daarvoor in de plaats ademen we levensenergie, prana, voeding voor je hele wezen in. We laten ons lichaam vibreren en tintelen en bewegen. Emoties, gevoelens en gedachten worden gezuiverd en in balans gebracht. Heerlijk….. En dan… Gaan we heerlijk met elkaar masseren. In het moment kijken we wat er nodig is. Wil je samen met iemand masseren, of misschien meerdere handen voelen? Dat kan al naar gelang de wensen en de beweging in de groep. Ik zal een korte demonstratie geven met ideeën wat er allemaal mogelijk is in massage. Het komt niet aan op techniek, maar op liefdevolle aandacht, aanwezigheid en verbinding.

Waarom deze combinatie? Nou, sinds een paar jaar merk ik dat in mijn indivuduele sessies kleine wondertjes gebeuren in de tantramassage sessies. De energie is dan al gelijk heel hoog als je begint met masseren. De gewoonte om dieper te ademen blijft bestaan in de sessie wat ook weer een veel diepere sensaties en ervaringen uitnodigen. Voila, de ademdag bij Trinity Tantra is eindelijk geboren!

Ademhaling lijkt zo vanzelfsprekend, maar als je ooit een keer een verbonden ademsessie of ademcirkel (of beide) hebt ervaren weet je dat er zoveel meer fijns kan zijn in je beleving dan je dacht. Je bent welkom als je al een ervaren ademfanaat bent, maar ook als je voor de eerste keer verbonden ademt ben je van harte welkom.

Woorden die ik na de tijd vaak hoor zijn bv. innerlijke rust, diepgaande sensaties, verhelderende inzichten, ontspannen, opgeschoond, ruimte ervaren, blijheid, opluchting. Dat tijdens de sessies emoties als woede, schaamte, schuld en verdriet worden gevoeld en geuit kan een uitdaging zijn, maar wordt gevolgd door dat nieuwe herwonnen stukje vrijheid wat ervaren mag worden en meegenomen en de dagen en weken die gaan volgen. Zo heel erg de moeite waard!

En dan komt nog de massage! Soms zeg ik, eerst het bitter en dan het zoet, maar ook daar is niets in te voorspellen. Zeker is dat je deze dag zult ervaren als een groot cadeau aan jezelf. Een cadeau dat je tegelijkertijd ook die ander geeft. Een middag vol liefdevolle aanraking, koestering, zinnelijkheid en heerlijk genieten met gelijkgestemde zielen.

Wat gaan we doen:

Meditatie en dansen
Een uitwisseling van verlangens en weerstanden in de groep. Wat is jouw thema en intentie vandaag?
Bewust verbonden ademen in tweetallen. Je ondersteunt een ander in zijn proces en wordt ondersteund in jouw proces.
Heerlijk tantrisch masseren naar eigen inzicht. Meerhanden, Kashmierse tantra massage, of je eigen invulling. Een dag waar je je verlangen (maar zeker ook je weerstand) mag benoemen en leven. In tantra brengen we alles in het licht.
Doe mee op 21 juli voor €125,00 en als stel voor €240,00

Procedure aanmelden:

Je bent aangemeld als je jouw gegevens hebt ingevuld op het online formulier en via de link het aangegeven bedrag hebt overgemaakt.

Praktische informatie:

Wat breng je mee: Omslagdoek, 1 grote handdoek en 1 kleine handdoek, dekentje en warme sokken/slippers , evt. een dun kussentje voor je hoofd, evt. je eigen dekentje, er zijn wel dekens extra aanwezig. Draag comfortabele kleding waarin je makkelijk kunt bewegen. Dames, liefst geen bh, Een flesje water.

Wij zorgen voor de massageolie. Bij de prijs is een vegetarische soep inbegrepen. Zelf nog iets meenemen voor de lunch is fijn.

Voorwaarden deelname:

Geen speciale voorwaarden, deze dag is geschikt voor iedereen! Ervaring of geen ervaring, je bent welkom. Wel is het fijn als je ok bent met bloot in de ruimte en dat ook respecteert bij andere deelnemers. Er worden geen seksuele handelingen verricht.
Als je hartklachten, -aandoeningen, een drugsverleden (-heden) of psychiatrische klachten hebt, kan een privé-sessie nodig zijn voordat je aan een groepssessie kunt deelnemen. Neem bij twijfel even contact op met mij.

Zondag 21 juli 2024 van 10:00 tot 17:30

Hart van Mira, De Klomp 120-102, 7511 DJ Enschede, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Tantra wil dat je levendig bent, net zo levendig als de bomen...........”

Trinity Tantra biedt tantra massages en workshops op gebied van bewustwording, verbinding, liefdevolle aanraking, en speciale workshops voor vrouwen

1. Kies je tickets
deelname vrouw

€ 125,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
deelname man

€ 125,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Deelname stel

€ 240,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Ademen en Tantramassagedag

Meer evenementen van Trinity Tantra

Dinsdag, 21 mei. om 19:00
Kashmierse Tantramassage Avond voor vrouwen
Trinity Tantra
Massage Vrouwen workshops Tantra
Donderdag, 30 mei. om 19:30
Ademcirkel 30 mei 2024 in Enschede
Trinity Tantra
Adem Healing Ademwerk
Zondag, 02 jun. om 10:00
Introductiedag Taoïstische Tantramassage Training Harmonie 5 elementen
Trinity Tantra
Tantra Taoïsme
Dinsdag, 25 jun. om 19:00
Meerhanden tantramassage avond voor vrouwen
Trinity Tantra
Tantra Massage Vrouwen workshops

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 25 sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Zaterdag, 20 jul. om 14:00
Red Play Party (Temple) Summer Edition! / Sensual Tantric Consent
Exploring Deeper
Tempel Conscious Sexuality Tantra
Maandag, 13 mei. om 19:00
Play Utrecht - Verbonden ademen
Play Utrecht
Adem Lichaamswerk Healing
Vrijdag, 24 mei. om 19:00
Introduction to Tantra workshop - Saying yes to life
Supertijn Superfijn
Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl