Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

10th European Festival of Brotherhood

Thursday 17 August 2023 om 16:00 tot Sunday 20 August 2023 om 16:00

Land van Yemaya, Hoofdweg 166, 9695 AS Bellingwolde, Nederland

Over dit evenement

Lieve broeders, mannen, vaders, zonen,

Jullie zijn allemaal uitgenodigd, vanuit het hart, voor het 10e European Festival of Brotherhood, van 17 tot 20 Augustus 2023. De Reis van de Volwassen Mannelijkheid “Divinity Edition".

Deze gathering is een viering van plezier van Man-Zijn, een feest der erkenning van ons ware Zelf, en om dat plezier en die erkenning met broeders te delen. Het is vuur, het is water, het is de grond waarop we staan, het huilen van de wolf, de brul van de leeuw. Het is het zoemen van de bij, de zachte streling van de vleugels van een vlinder op de rug van je hand. Het is zweet en modder, het is gezang en gelach. Het komt allemaal samen.

Nu meer dan ooit is het nodig dat mannen samenkomen. Om oude wonden te helen, om rust te vinden in het heden en te groeien naar het leven van onze missie in de toekomst. Deze tijd roept mannen op de ruimte van Niet-Weten te betreden, met vertrouwen, moed en de wetenschap dat het omarmen van het Nu de enige weg is naar een betere Morgen.
De wereld waarin we leven verandert snel, en deze tijd roept om mannen die opstaan: in hun volwassen mannelijkheid, in hun persoonlijk leiderschap en als voorbeeld, als rolmodel hoe we als mensheid kunnen leven en groeien op een manier die betekenis heeft, toekomstbestendig is en rechtvaardig.

Mannen helen bij mannen. Daarom komen we samen als broeders. Dus verlang je een rijker leven, dichter bij de (eigen) natuur? Verlang je te verschijnen als de man die je waarlijk bent? Wil je het plezier van dat Man-Zijn vieren en groeien door de reis aan te gaan met broeders die naast je staan? Dan is dit de plek om te zijn.

Als we naar het heden kijken, naar waar we nu mee worstelen binnen in ons, in onze gemeenschappen en in deze wereld, voelen we de behoefte om te groeien. Hoe overstijgen we de overtuiging die ons tegenhouden? Wat is het verschil tussen de man die we geweest zijn en de man die we willen zijn? Hebben we de moed om dat wat sterven moet te laten sterven, en herboren te worden in de mens die we bestemd zijn om te zijn? Als we weten waar we willen zijn in de toekomst, kunnen we beginnen met het lopen in richting in het heden.

Deze samenkomst is DE plek om te zijn. Om te groeien als man. Voor jezelf. Voor je geliefden. Voor de wereld.
Van 17 tot 20 augustus 2023 komen we samen en reizen we als broeders. Om te zijn, te groeien, terug te gaan naar onze wortels, om het plezier en het heilig vuur van de Reis van de Volwassen Mannelijkheid te vieren.
Deze 10e editie van het Festival vindt plaats op het Land van Yemaya, een spiritueel retraitecentrum in het noorden van Nederland. Op deze fantastische locatie vind je opnieuw de oude beoefeningen van onze spirituele tradities, zoals de zweethut, vuurloop, drummen, haka, houtsnijden, deelcirkels, dans, muziek en meer...
En bovenal reizen we samen op het heilige Pad van de Volwassen Mannelijkheid.
——————————————————
Visie

De vier dagen van het festival zijn een reis in zichzelf. Een reis waarop geen man achterblijft. Een reis gevuld met ceremonies, rituelen, beoefening, eten, broederschap en zo veel meer. Het is een all-in ervaring die je versterkt en erkent. Voor een prijs waar je alleen maar van kan dromen.

Dit festival wordt georganiseerd door Sitichting Firemakers. Mannen die hun tijd en energie wijden aan het creëren van veilige plekken waar mannen kunnen samenkomen. Niet om er iets aan te verdienen, maar vanuit SELFLESS SERVICE maken zij het mogelijk voor jou om deze reis te maken. De prijs houdt dus alleen de werkelijke kosten in van het festival. Om er zeker van te zijn dat ook mannen die weinig te besteden hebben mee kunnen.
Aan het eind van het festival nodigen we je uit om te voelen wat voor balans je wil creëren tussen wat je ontvangen hebt en wat je gegeven hebt. Als je een donatie doet dan zullen we die besteden aan het neerzetten van meer van deze veilige plekken en het verwelkomen van mannen die zelfs geen geld hebben voor hun eingen ticket. Want INCLUSIVITEIT is ook een van onze kernwaarden.

Om die inclusiviteit volledig te onderlijnen zijn er drie verschillende tickets:
- een budget ticket, voor mannen die weinig te besteden hebben
- een gewoon ticket, dit dekt de werkelijke kosten van het festival
- een sponsor ticket, hiermee sponsor je een budget ticket voor een man die helemaal geen ticket kan betalen
Als zelfs budget ticket te duur voor je is, neem dan contact op via email. We kunnen zeker drie mannen sponsoren. En misschien meer, afhankelijk van hoeveel sponsor tickets zijn gekocht.
Het vergt moed om hiervoor uit te komen - en we vragen je moedig te zijn: als je wel een ticket wil maar niet kan betalen, neem dan contact op met Frederik via de mail (frederik@firemakers.nl) en dan gaan we samen uitvogelen hoe we je deelname mogelijk kunnen maken.

De derde kernwaarde is INTIMITEIT BOVEN MASSA: om de verbinding tussen alle aanwezige mannen te bewaren hebben we ervoor gekozen het aantal beschikbare tickets te beperken. Wij kiezen niet voor een samenkomst waarbij niet alle deelnemers elkaar zijn tegengekomen, elkaar in de ogen hebben gekeken, een moment/een maaltijd/een oefening gedeeld hebben. Wij kiezen ervoor deze reis als groep te maken en moeite te doen zodat geen man achterblijft.
——————————————————
Praktisch

Het officiële programma van het European Festival of Brotherhood start op donderdag 17 augustus om 16.00. Je wordt uitgenodigd en aangemoedigd om niet later dan 15:00 aan te komen op het Land van Yemaya zodat je je slaapplek kan inrichten en ruimte heb voor de dingen die altijd op het laatste moment komen... om je goed voor te bereiden. Als je niet op tijd kunt zijn voor de openingsceremonie, neem dan contact op via contact@firemakers.nl zodat we je een goed welkom kunnen bieden als je aankomt. Het programma eindigt om 16.00 op zondag 20 augustus.
Als je wilt overnachten in een dorm tent, een dorm, een camper, een tweepersoons kamer of een eenpersoons kamer, vergeet dan niet het bijbehorende add-on ticket te kopen in de ticket shop.

Wat neem je mee:
Essentials:
-Slaapspullen: (lucht)matras, slaapzak, lakens, dekens, kussen (behalve als je in een dorm of kamer verblijft
-Je eigen tent of camper (behalve als je in een dorm, kamer of dorm tent verblijft)
-Handdoeken
-Zakmes
Aanbevolen:
-Muziekinstrumenten
-Krachtvoorwerpen
-Wierrook en andere heilige kruiden voor ceremonies
Locatie:
Het Festival vindt plaats op het Land van Yemaya.
Het adres is Hoofdweg 166 in Bellingwolde, Nederland

Thursday 17 August 2023 om 16:00 tot Sunday 20 August 2023 om 16:00

Land van Yemaya, Hoofdweg 166, 9695 AS Bellingwolde, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“All men living and honoring Brotherhood”

Firemakers is een stichting die zich inzet voor het leven en eren van broederschap. Op alle niveaus van de samenleving, wereldwijd.

Reviews

Dave Van der Hoef

9th European Festival of Brotherhood

Wat een mooie ervaring is dit. Echt top. Heb er geen woorden voor je moet het ervaren!

Lees meer

Prabodh Prem

9th European Festival of Brotherhood

A beautiful and deep gathering of men who are willing to take a step for their personal growth and better version of themselves. A well organized event, I recommend it warm heartedly. AHO!

Lees meer

1. Choose your tickets
Sponsor Ticket - 10th European Festival of Brotherhood

This ticket includes: sponsoring a brother without financial means to join the festival as well, participation in the festival for yourself, meals and a campsite. The price of this ticket is cost-based. There will be opportunity to make a donation in order to restore the balance. For a dorm (tent), your camper, a double room or a single room, please buy the appropriate extra below.

€ 389,00
Including service fee
Regular Ticket - 10th European Festival of Brotherhood

This ticket includes: participation in the festival, meals and a place to put up your tent. The price of this ticket is cost-based. There will be opportunity to make a donation in order to restore the balance. If you rather sleep in either a dorm tent, your own camper, a dorm, a double room or a single room, please buy the appropriate extra below.

€ 244,00
Including service fee
Budget Ticket - 10th European Festival of Brotherhood

This ticket is for men who have little money to spend. If you have a regular income, we invite you to buy a regular ticket. Included: participation in the festival, meals and a campsite. The price of this ticket is cost-based. There will be opportunity to make a donation to restore the balance. For a dorm (tent), your camper, a double room or a single room, buy the appropriate extra below.

€ 145,00
Including service fee
Extra - Dorm tent

You will sleep in a tent provided by the organisation, so you don't have to bring a tent yourself

€ 30,00
Including service fee
Extra - Camper

You'll have spot to park your camper, including electricity

€ 40,00
Including service fee
Extra - Dorm room

You will sleep in a dorm (either 4 beds or 8 beds), sheets, blankets and pillowcases will be provided by the organisation.

€ 80,00
Including service fee
Extra - Double room

You'll have a single bed in a double room, including sheets, blankets and pillow.

€ 110,00
Including service fee
Extra - Single room Almost sold out

You'll have a single bed in a single room, including sheets, blankets and pillow.

€ 140,00
Including service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
10th European Festival of Brotherhood

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 18 May. om 09:00
Kamp Wildeman
Mannenhart
Mannen workshops Festivals Mannencirkels
Wednesday, 09 Aug. om 10:00
Rise•UP festival
Rise•UP
Festivals Verbinding Gatherings
Wednesday, 05 Jul. om 15:00
Conscious Camping Summerfestival 2023
Ecstatic Dance Gathering Ottermeer
Festivals Ecstatic Dance
Tuesday, 11 Jul. om 16:00
Ecstatic Dance Festival Holland Summer 2023 with Nessi Gomes
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Festivals Live muziek
Made with ♥ Copyright 2023 hipsy.nl