Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

9th European Festival of Brotherhood

Donderdag 18 augustus 2022 om 16:00 tot zondag 21 augustus 2022 om 16:00

Land van Yemaya, Hoofdweg 166, 9695 AS Bellingwolde, Nederland

Over dit evenement

Lieve broeders, mannen, vaders, zonen,

Jullie zijn allemaal uitgenodigd, vanuit het hart, voor het 9e European Festival of Brotherhood, van 18 tot 21 Augustus dit jaar. De Reis van de Volwassen Mannelijkheid “Transformatie Editie".

Deze gathering is een viering van plezier van Man-Zijn, een feest der erkenning van ons ware Zelf, en om dat plezier en die erkenning met broeders te delen. Het is vuur, het is water, het is de grond waarop we staan, het huilen van de wolf, de brul van de leeuw. Het is het zoemen van de bij, de zachte streling van de vleugels van een vlinder op de rug van je hand. Het is zweet en modder, het is gezang en gelach. Het komt allemaal samen.

Nu meer dan ooit is het nodig dat mannen samenkomen. Om oude wonden te helen, om rust te vinden in het heden en te groeien naar het leven van onze missie in de toekomst. Deze tijd roept mannen op de ruimte van Niet-Weten te betreden, met vertrouwen, moed en de wetenschap dat het omarmen van het Nu de enige weg is naar een betere Morgen.
De wereld waarin we leven verandert snel, en deze tijd roept om mannen die opstaan: in hun volwassen mannelijkheid, in hun persoonlijk leiderschap en als voorbeeld, als rolmodel hoe we als mensheid kunnen leven en groeien op een manier die betekenis heeft, toekomstbestendig is en rechtvaardig.

Mannen helen bij mannen. Daarom komen we samen als broeders. Dus verlang je een rijker leven, dichter bij de (eigen) natuur? Verlang je te verschijnen als de man die je waarlijk bent? Wil je het plezier van dat Man-Zijn vieren en groeien door de reis aan te gaan met broeders die naast je staan? Dan is dit de plek om te zijn.

Als we naar het heden kijken, naar waar we nu mee worstelen binnen in ons, in onze gemeenschappen en in deze wereld, voelen we de behoefte om te groeien. Hoe overstijgen we de overtuiging die ons tegenhouden? Wat is het verschil tussen de man die we geweest zijn en de man die we willen zijn? Hebben we de moed om dat wat sterven moet te laten sterven, en herboren te worden in de mens die we bestemd zijn om te zijn? Als we weten waar we willen zijn in de toekomst, kunnen we beginnen met het lopen in richting in het heden.

Deze samenkomst is DE plek om te zijn. Om te groeien als man. Voor jezelf. Voor je geliefden. Voor de wereld.
Van 18 tot 21 augustus 2022 komen we samen en reizen we als broeders. Om te zijn, te groeien, terug te gaan naar onze wortels, om het plezier en het heilig vuur van de Reis van de Volwassen Mannelijkheid te vieren.
Deze 9e editie van het Festival vindt plaats op het Land van Yemaya, een spiritueel retraitecentrum in het noorden van Nederland. Op deze fantastische locatie vind je opnieuw de oude beoefeningen van onze spirituele tradities, zoals de zweethut, vuurloop, drummen, haka, houtsnijden, deelcirkels, dans, muziek en meer...
En bovenal reizen we samen op het heilige Pad van de Volwassen Mannelijkheid.
——————————————————
Visie

De vier dagen van het festival zijn een reis in zichzelf. Een reis waarop geen man achterblijft. Een reis gevuld met ceremonies, rituelen, beoefening, eten, broederschap en zo veel meer. Het is een all-in ervaring die je versterkt en erkent. Voor een prijs waar je alleen maar van kan dromen.

Dit festival wordt georganiseerd door Sitichting Firemakers. Mannen die hun tijd en energie wijden aan het creëren van veilige plekken waar mannen kunnen samenkomen. Niet om er iets aan te verdienen, maar vanuit SELFLESS SERVICE maken zij het mogelijk voor jou om deze reis te maken. De prijs houdt dus alleen de werkelijke kosten in van het festival. Om er zeker van te zijn dat ook mannen die weinig te besteden hebben mee kunnen.
Aan het eind van het festival nodigen we je uit om te voelen wat voor balans je wil creëren tussen wat je ontvangen hebt en wat je gegeven hebt. Als je een donatie doet dan zullen we die besteden aan het neerzetten van meer van deze veilige plekken en het verwelkomen van mannen die zelfs geen geld hebben voor hun eingen ticket. Want INCLUSIVITEIT is ook een van onze kernwaarden.

Om die inclusiviteit volledig te onderlijnen zijn er drie verschillende tickets:
- een budget ticket, voor mannen die weinig te besteden hebben
- een gewoon ticket, dit dekt de werkelijke kosten van het festival
- een sponsor ticket, hiermee sponsor je een budget ticket voor een man die helemaal geen ticket kan betalen
Als zelfs budget ticket te duur voor je is, neem dan contact op via email. We kunnen zeker drie mannen sponsoren. En misschien meer, afhankelijk van hoeveel sponsor tickets zijn gekocht.
Het vergt moed om hiervoor uit te komen - en we vragen je moedig te zijn: als je wel een ticket wil maar niet kan betalen, neem dan contact op met Frederik via de mail (frederik@firemakers.nl) en dan gaan we samen uitvogelen hoe we je deelname mogelijk kunnen maken.

De derde kernwaarde is INTIMITEIT BOVEN MASSA: om de verbinding tussen alle aanwezige mannen te bewaren hebben we ervoor gekozen het aantal beschikbare tickets te beperken. Wij kiezen niet voor een samenkomst waarbij niet alle deelnemers elkaar zijn tegengekomen, elkaar in de ogen hebben gekeken, een moment/een maaltijd/een oefening gedeeld hebben. Wij kiezen ervoor deze reis als groep te maken en moeite te doen zodat geen man achterblijft.
——————————————————
Praktisch

Het officiële programma van het European Festival of Brotherhood start op donderdag 18 augustus om 16.00. Je wordt uitgenodigd en aangemoedigd om niet later dan 15:00 aan te komen op het Land van Yemaya zodat je je slaapplek kan inrichten en ruimte heb voor de dingen die altijd op het laatste moment komen... om je goed voor te bereiden. Als je niet op tijd kunt zijn voor de openingsceremonie, neem dan contact op via contact@firemakers.nl zodat we je een goed welkom kunnen bieden als je aankomt. Het programma eidigt om 16.00 op zondag 21 augustus.
Als je wilt overnachten in een dorm tent, een dorm, een camper, een tweepersoons kamer of een eenpersoons kamer, vergeet dan niet het bijbehorende add-on ticket te kopen in de ticket shop.

Wat neem je mee:
Essentials:
-Slaapspullen: (lucht)matras, slaapzak, lakens, dekens, kussen (behalve als je in een dorm of kamer verblijft
-Je eigen tent of camper (behalve als je in een dorm, kamer of dorm tent verblijft)
-Handdoeken
-Zakmes
Aanbevolen:
-Muziekinstrumenten
-Krachtvoorwerpen
-Wierrook en andere heilige kruiden voor ceremonies
Locatie:
Het Festival vindt plaats op het Land van Yemaya.
Het adres is Hoofdweg 166 in Bellingwolde, Nederland

Donderdag 18 augustus 2022 om 16:00 tot zondag 21 augustus 2022 om 16:00

Land van Yemaya, Hoofdweg 166, 9695 AS Bellingwolde, Nederland

Over de organisatie

“All men living and honoring Brotherhood”

Firemakers is een stichting die zich inzet voor het leven en eren van broederschap. Op alle niveaus van de samenleving, wereldwijd.

Reviews

Dave Van der Hoef

9th European Festival of Brotherhood

Wat een mooie ervaring is dit. Echt top. Heb er geen woorden voor je moet het ervaren!

Lees meer

Prabodh Prem

9th European Festival of Brotherhood

A beautiful and deep gathering of men who are willing to take a step for their personal growth and better version of themselves. A well organized event, I recommend it warm heartedly. AHO!

Lees meer

9th European Festival of Brotherhood

Meer evenementen van Firemakers

Donderdag, 15 aug. om 16:00
11th European Festival of Brotherhood
Firemakers
Mannen Workshops Persoonlijk Leiderschap Festivals

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Donderdag, 25 apr. om 18:00
Het Leukste Play Festival
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Zondag, 19 mei. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 19 MEI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Dinsdag, 09 jul. om 14:00
Ecstatic Dance Festival Holland ✨✨ Summer Celebration 2024 ✨✨
Ecstatic Dance Festival Holland
Ecstatic Dance Live muziek Festivals
Zaterdag, 22 jun. om 12:30
Knus mini Festival
KNUS Festival
Festivals Optreden
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl