Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

💃Hieros Gamos Festival🕺

Woensdag 19 juni 2024 om 10:00 tot zondag 23 juni 2024 om 17:00

De Banken, Dasselaarweg 45, 3896 LT Zeewolde, Nederland

Over dit evenement

WELKOM BIJ HET HIEROS GAMOS FESTIVAL

Kom je mee ontdekken, spelen, voelen en ervaren?

Hoe kun je in verbinding vrij (jezelf) zijn? Hoe kun je de ander in zijn/haar waarde laten als degene andere denkbeelden, gevoelens en overtuigingen heeft? Hoe kan je zorgdragen voor je eigen grenzen en ruimte in contact met een ander? Hoe kan je kwetsbaar zijn en juist daardoor je kracht ervaren?

Het Hieros Gamos Festival is een uitnodiging aan jou om meer van jezelf te leren ontdekken. Oprecht, eerlijk en vol met leven. We gaan de mannelijke en vrouwelijke polariteiten in onszelf en met elkaar onderzoeken. Laten we het leven vieren. Laat de moeder en de vader in jou tot leven komen, zodat je jezelf kan geven wat je nodig hebt, of dat je weer kan uitreiken om te ontvangen. Geven en ontvangen in balans.

Laten we er samen een mooie ontdekkingstocht van maken.
Je bent van harte welkom!


OVER HET HIEROS GAMOS FESTIVAL
Hieros Gamos betekent in de Grieks Mythologie “het heilige huwelijk”.

Het Hieros Gamos Festival is een vijfdaagse gathering dat in eerste instantie gaat over verbinden met jezelf, om van daaruit te verbinden met een ander. Het is een uniek concept omdat zowel het verdiepen en ontdekken in het ‘man zijn’ alsook in het ‘vrouw zijn’ samenkomen op één festival terrein.

Het festival is voor koppels, vrienden, vriendinnen en singles. ​Voor iedereen die dieper contact willen maken met de polariteiten in zichzelf, willen groeien in authenticiteit, intimiteit, zelfzorg en het aangaan van verbinding vanuit vrijheid.

Om een ander waarachtig te kunnen liefhebben, is het belangrijk dat je jezelf hebt leren kennen, met je mooie en minder mooie kanten. Dat je onderzoekt wat je grenzen en verlangens zijn, wat jouw pad is, en daar voor durft te kiezen, al dan niet met knikkende knieën.

Voel je een 'ja'? Kom dan samen met ons het Hieros Gamos ontdekken!

Op woensdag komen we samen op het festivalterrein en na de openingsceremonie creëren we een mannen- en een vrouwenveld. Tijdens de twee dagen die daarop volgen vinden er gescheiden activiteiten, workshops en ceremonies plaats. We slapen ook twee nachten apart. Dit zorgt voor een krachtige dynamiek en basis.

Na twee dagen apart, komen we vrijdagavond weer samen. De rest van het festival volgen er gezamenlijke activiteiten, workshops en ceremonies en gaan we het Hieros Gamos samen vieren. Want het leven mag gevierd worden!

🥕MAALTIJDEN 🥦
Op Hipsy boek je jouw maaltijd ticket voor €175,-

Er wordt drie keer per dag met liefde gekookt door Remko en zijn team. De catering bestaat uit ter plekke vers bereide, vegetarische en (grotendeels) biologische maaltijden, welke buffet-stijl worden geserveerd. Het betreft 13 maaltijden, startend met lunch op woensdag t/m de lunch op zondag.

Er is voldoende water en thee beschikbaar tijdens het festival, waar je altijd je eigen drinkfles kunt bijvullen 💦

Heb je dieetwensen? Geef dit minimaal twee weken vóór het festival door aan de catering. Je kunt hiervoor contact opnemen met onze kok Remko via remkovandijk75@gmail.com.

VAN HARTE WELKOM
Je kan het Hieros Gamos festival ervaren als deelnemer, maar ook als medewerker:
- Workshopgever of een andere activiteit aanbieden
- Vrijwilliger
- Hoeder van een sharing cirkel

Wil je vrijwilliger zijn? Stuur dan een mail naar: vrijwilligers@hierosgamos.nl
Wil je hoeder zijn? Stuur dan een mail naar: hoeders@hierosgamos.nl
Wil je bijdragen aan het programma (workshop of activiteit) stuur dan een mail naar: programma@hierosgamos.nl

Het programma met o.a workshops wordt de komende tijd bekend gemaakt. We vullen de website regelmatig aan en we versturen nieuwsbrieven waarin we nieuwe workshops en nieuws aankondigen. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en houd de website in de gaten houden voor updates.

Inschrijven voor de nieuwsbrief doe je via deze link: http://eepurl.com/iECjho 📬

Alle info die je nodig hebt om deel te kunnen nemen aan het festival vind je op de website: www.hierosgamos.nl

We zien je graag verschijnen op Hieros Gamos om samen het leven te vieren! ✨


Woensdag 19 juni 2024 om 10:00 tot zondag 23 juni 2024 om 17:00

De Banken, Dasselaarweg 45, 3896 LT Zeewolde, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“Vrijheid in verbinding. Ik ben ik en jij bent jij. Samen vieren we het leven.”

Met het organiseren van HG activiteiten dragen we bij aan een volwassen samenleving waarin mannen en vrouwen in vrijheid&verbinding met elkaar leven.

1. Kies je tickets
Early Bird Ticket

Toegang en deelname aan het festival. Overnachting in eigen tent. 🥦 Let op! Vergeet niet je maaltijd ticket te boeken. Beschikbaar tot 15 april en Op = Op!

€ 330,00
Inclusief servicekosten
Niet beschikbaar
Entree Ticket

Toegang en deelname aan het festival. Overnachting in eigen tent. 🥦 Let op! Vergeet niet je maaltijd ticket te boeken.

€ 400,00
Inclusief servicekosten
Duo Ticket

Voor twee personen: toegang, deelname en kamperen in eigen tent(en). BELANGRIJK: Noteer ook voor de tweede persoon alle gegevens in het desbetreffende vak (naam, e-mailadres, geslacht). Let op: Dit ticket is exclusief maaltijden. Boek beide een maaltijd ticket in de ticketshop.

€ 660,00
Inclusief servicekosten
Maaltijd Ticket

Boek dit ticket om heerlijk mee te kunnen eten gedurende het hele festival. Er wordt drie keer per dag met liefde gekookt door Remko en zijn team. Het betreft 13 ter plekke vers bereide, vegetarische en (grotendeels) biologische maaltijden, startend met lunch op woensdag t/m de lunch op zondag. Geef je dieetwensen minimaal twee weken vóór het festival door via: remkovandijk75@gmail.com.

€ 175,00
Inclusief servicekosten
Camper Ticket

Reservering camperplek. Als je met een camper(busje) komt, is het belangrijk dat je voor 10.00 uur aanwezig bent, om je een plekje te kunnen geven. Onze voorkeur gaat uit naar camperbusjes en kortere campers. Is de camper langer dan 6 meter? Laat ons dat dan vooraf even weten. Een partytent of luifel is wegens de beperkte ruimte niet mogelijk.

€ 30,00
Inclusief servicekosten
Uitverkocht
Elektra Ticket

Met dit ticket boek je toegang tot stroom voor bij jouw slaapplek. Neem hiervoor je eigen CCE (blauwe aansluiting) kabel mee van minimaal 20m. Let op: neem geen waterkokers of andere apparatuur mee die veel stroom vragen. We willen stroomuitval voorkomen.

€ 20,00
Inclusief servicekosten
Reservering Slaapplek Grote Tent

Zowel op het mannen als op het vrouwen kampeerveld is er de mogelijkheid om gezamenlijk te slapen in een grote tent. In deze tenten is plek voor ongeveer 12 personen. Neem daarvoor een matras of luchtbed mee en een grondzeil voor onder je eigen matras. Deze plek is voor jou gereserveerd gedurende het hele festival.

€ 50,00
Inclusief servicekosten
Donatie Ticket

Met deze donatie steun je het festival om de steeds hogere kosten te dragen. Zo kunnen we onder andere de (ticket)prijzen toegankelijk houden. Meer info over donaties vind je op de website onder 'praktisch' bij 'veelgestelde vragen'.

Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
💃Hieros Gamos Festival🕺

Dit vind je misschien ook interessant

Zondag, 07 jul. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY DEN HAAG | 7 JULI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Zondag, 21 jul. om 13:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 21 JULI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Zondag, 09 jun. om 13:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 9 JUNI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Woensdag, 07 aug. om 10:00
RiseUP zomerfestival 2024
RiseUP
Festivals Live muziek Ecstatic Dance
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl