Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play Utrecht: Pakjesavond!

Maandag 05 december 2022 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Sinterklaas heeft zich lekker voorbereid voor a.s. maandag! De avond is (helaas) vol, we wensen jullie allen een fijn Sinterklaasweekend <3

____________________________
Weet je nog, dat je vroeger niet kon slapen van de spanning? Dat je je schoen had gezet en daar de volgende ochtend in plaats van een wortel ineens pepernoten aantrof? Of HET CADEAUTJE van je verlanglijst. Oh die lieve Sint toch. Of waren het toch de pieten die zo door de schoorsteen waren gekomen?

En dan die avond zelf: daar zit je dan, met je ouders, je opa en oma, je kleine broertje. Hoe laat komt ie nou! Weer naar de voordeur om de straat af te speuren of je al iets ziet. En dan net als je vader naar de WC is wordt er ineens hard op de deur geklopt. Je sprint naar de deur en dan staat die ENORME zak met cadeautjes daar. Je rent naar buiten om nog wegrennende pieten te spotten, maar de vogel is gevlogen. Gelukkig is het tijd om de cadeautjes open te maken.
En soms, heel soms, heb je geluk dat er naast die zak cadeautjes een lieve Sint staat, die je nog even vertelt hoe braaf je bent geweest dit jaar. Wat een mooie tijd is het toch!

Dus! 


Op 5 december is het Pakjesavond bij Play! Hoe leuk is het om samen met de community Sinterklaas te vieren? Nou, heel leuk! Weer terug in je kindertijd, samen met de mensen uit de community, die je al dan niet kent. Om even ongegeneerd te genieten. We komen samen op de Playground waar we uiteraard zullen zorgen voor een goeie pak pepernoten. We gaan met elkaar in ieder geval een leuk en goed-voor-de-wereld-cadeauspel doen en daarnaast hebben we nog een mooie verrassing!

Voorbereiding:
- Ticket kopen (dan weten wij wie er komt! :-))
- Mail je sinterklaas verlanglijstje naar simone@playcommunity.nl
- Neem een ingepakt goed-voor-de-wereld-cadeau mee: iets moois dat je in je huis hebt, wat je aan een ander gunt of wat jou nu genoeg gediend heeft en iemand anders van mag gaan genieten.
- Meer snacks = meer beter, mocht je van je chocoladeletter af willen, neem het mee!

Praktische info

Door: Simone van Oorspronk en Roos Griffioen
Voor: 20'ers en 30'ers die zin hebben om samen Sinterklaas te vieren!
Voor dit event is het nodig om alvast via Hipsy een ticket te kopen/je plek te reserveren. Ook fijn als je je even aanmeldt op Facebook. LINK

Kosten: €17,- , Of één strip van je PLAY strippenkaart.
Inloop: 19:00
Workshop: 19:30-22:00
Chill-space: 22:00-22:30
Locatie: Kanaalweg 84A, Utrecht. Parkeren kan gratis naast de deur!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Over Simone
Simone organiseert en faciliteert events bij Play Utrecht. Haar innerlijk kind is helemaal in haar sas met deze pakjesavond - zo leuk om dit met een groep mensen te doen.

Over Roos
Roos staat bekend om haar levendigheid en speelsheid. Ze houdt van beweging en actie. Een potje volleybal, een stoelendans of een klein feestje ontstaat zó rondom haar.
Daarnaast heeft ze een therapeutische achtergrond en begeleid cliënten vanuit verschillende psychotherapeutische stromingen zoals NLP, transactionele analyse en systemisch werk. Ze heeft daarnaast veel tantra en lichaamsgericht werk gedaan waarbij ze haar cliënten intuïtief begeleid. De combinatie tussen speelsheid en diepgang is precies de plek waar ze van houdt en meeneemt in haar workshops.

Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.
PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

Reviews

Janna

Play Heart: Daten met een vleugje tantra (Women Edition 🖤)

Van tevoren was ik wat gespannen, maar tijdens het event lukte het goed om te ontspannen. Dit kwam door de setting en door de lieve dames die het event hosten. Bedankt voor deze mooie ervaring!

Lees meer

Inge

Play Utrecht: Core Energetica

Mooie en waardevolle introductie in wat lichaamswerk voor je kan doen!

Lees meer

Lars Van Dijk

Play Utrecht: Core Energetica

Fijne open ervaring waarin je echt werd uitgenodigd om naar binnen te gaan en te kijken waar jij behoefte aan hebt. Te luisteren naar je lichaam en er op te vertrouwen en dat het het je geeft wat je nodig hebt. Op zowel fysiek, mentaal als spiritueel vlak. 🙏

Lees meer

Play Utrecht: Pakjesavond!

Meer evenementen van Play Utrecht

Maandag, 06 mei. om 19:15
Play Utrecht: Fijn Mantra's Zingen!
Play Utrecht
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Dinsdag, 07 mei. om 19:15
Play Utrecht: Knuffelcafé!
Play Utrecht
Knuffelworkshops Aanraking Verbinding
Woensdag, 08 mei. om 09:15
Play/Freedive Utrecht: Chakra Yoga
Play Utrecht
Yoga Lichaamsbewustzijn Chakra's
Woensdag, 08 mei. om 19:15
Play Utrecht - Vrouwencirkel
Play Utrecht
Vrouwencirkels Leven vieren Authentic Relating

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 17 mei. om 18:00
Play: Het Avontuurlijke Eiland Festival
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Zondag, 19 mei. om 14:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 19 MEI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Woensdag, 12 jun. om 15:00
10 Years of Ecstatic Dance Utrecht Festival
Ecstatic Dance Utrecht
Gatherings Ecstatic Dance Festivals
Woensdag, 14 aug. om 11:00
Big Family Gathering - Lichaamsbewust Festival
Big Family Gathering
Gatherings Festivals Ouder-kind
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl