Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play Heart: Daten met een vleugje tantra (Women Edition 🖤)

Wednesday 17 April 2024 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Daten met een vleugje tanta

Ken je dat? De zoveelste date waarbij je een drankje doet en steeds weer vragen krijgt over je werk, je hobby’s, waar je woont? Dat de woorden bijna automatisch lijken te komen, als een plaat die je al zo vaak hebt afgespeeld. En dat terwijl er zoveel dingen in je leven zijn die veel echter en waardevoller zijn om te delen met een ander. Wat als die persoon je nou eens echt mag zien? Dat je wordt uitgenodigd om zowel je speelse levenslust te uiten als de spannende stukjes die in je zitten?

Misschien ben je al eens bij een lichaamsgerichte workshop of een tantra-workshop geweest waar je hebt ervaren dat je ook op hele andere manieren kan connecten. Hoe fijn zou het zijn om vanuit die wijze met iemand te daten?

Dus: wees welkom bij “Daten met een vleugje tantra”! op deze avond combineren we oefeningen vanuit de tantra terwijl je ondertussen aan het daten bent!


Wat is tantra dan eigenlijk?
Je kunt tantra op veel verschillende manieren beschrijven en insteken. Bij onze workshop zien we tantra als een manier om aanwezig te zijn in het huidige moment, jezelf te voelen, je hoofd en je lichaam met elkaar te verbinden en je bewustzijn te vergroten. Vanuit deze staat van zijn kun je in contact met een ander makkelijker echt verbinding maken, door alle laagjes heen, en vanuit daar communiceren en elkaar ontmoeten. Tantra omvat eigenlijk alle aspecten van het leven: zowel de diepte als de kwetsbaarheid als de levendigheid en de speelsheid. We gaan ons in deze workshop precies daar begeven!

Wat kun je deze avond verwachten?
* Zowel 1 op 1 ontmoetingen als activiteiten met de gehele groep.
* Speelse, verbonden, tantrische, stille en grappige ontmoetingen.
* Het doel van deze avond is op andere wijze te verbinden. Let op: je gaat niet iedereen 1 op 1 ontmoeten en er zal achteraf geen matching zijn. We nodigen je uit om aan het eind van de avond de stoute schonen aan te trekken en een manier te vinden om contactgegevens uit te wisselen voor een mogelijk vervolg.
* De kleren blijven aan, en uiteraard is afstemming en consent een onderdeel van deze avond.


Voor wie is deze avond bedoeld?
Alle vrouwen die de intentie hebben om andere vrouwen te ontmoeten om mee te daten/te relateren.

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

PRAKTISCH

Door: Simone van Oorspronk en Roos Griffioen
Voor: vrouwen in de leetijd van 20-39

Tijden:
- Inloop vanaf 19.00 uur
(Fijn als je om 19.15 uur aanwezig bent, zodat we op tijd met de workshop kunnen starten; de deuren sluiten om 19.30 uur dus later aansluiten is helaas niet mogelijk)
- Workshop van 19.30 tot 22.00 uur
- Chill space van 22.00 tot 22.30 uur

Locatie:
De cursus wordt gegeven op de PLAY locatie aan de Kanaalweg 84A in Utrecht.
Een kwartier lopen vanaf station Utrecht Centraal en je kunt gratis parkeren kan naast het gebouw: https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2WA

De parkeerplaats is afgesloten met een slagboom. Als je aan komt rijden zijn er twee opties:
1) Bel bij de slagboom aan. Er gaat binnen dan een bel en dan kunnen we voor je open doen (Let op: het kan soms even duren en alleen tijdens de inloop van de workshop!) Horen we de bel niet?
2) Laat dan de Play-telefoon overgaan (06-28998587). We nemen niet op, maar zullen wel de slagboom open doen :-)
Na afloop bij het wegrijden gaat de slagboom automatisch open.

Tickets:
Je kunt een kaartje kopen via Hipsy of (als er nog plek is) aan de deur.
Kosten: €19,- (inclusief onbeperkt thee, water en wat lekkers). Of één strip van je PLAY strippenkaart. Ook bij een strippenkaartreservering rekenen we je op je komst en gelden dezelfde annuleringsvoorwaarden.

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Over Play Heart:
De events van PLAY Heart zijn onderdeel van PLAY Utrecht en zoals je verwacht: gericht op de liefde. Voor speelse, zoekende, diepgang verlangende twintigers en dertigers. Liefde en relaties zijn toch wel een van de grotere thema’s in het leven. Misschien ken je extatische momenten, misschien ken je de pijn van een gebroken hart, ken je jezelf hierin van binnen en buiten of is juist nog veel te ontdekken. Dat spelen en ontdekken doen we graag samen! Deze events richten zich steeds op een ander onderdeel ervan, met wisselende facilitators die hun steentje bijdragen. Simone is kartrekker en co-host.

Over Simone:
Simone gaat enorm aan op de liefde, en heeft jarenlang het bedrijf Wingman Dating gerund, waar ze daten vanuit een speelse en verbindende insteek aanvliegt. Het pad van tantra, persoonlijke ontwikkeling en yoga heeft haar, met name op het liefdesvlak, heel veel gebracht. De sprookjesverhalen over de liefde zijn wellicht verleden tijd, maar er is veel bewustwording, openheid en ontdekken voor in de plaats gekomen. Praten over de liefde of mensen voor je neus zien flirten is het allerleukst. Doe je mee?

Over Roos:
Roos staat bekend om haar levendigheid en speelsheid. Ze houdt van beweging en actie. Een potje volleybal, een stoelendans of een klein feestje ontstaat zó rondom haar. Daarnaast heeft ze een therapeutische achtergrond en begeleid cliënten vanuit verschillende psychotherapeutische stromingen zoals NLP, transactionele analyse en systemisch werk. Met daarbij veel tantra en lichaamsgericht werk waarbij ze haar cliënten intuïtief begeleid. De combinatie tussen speelsheid en diepgang is precies de plek waar ze van houdt en meeneemt in haar workshops.

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dansavonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.

PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/Wednesday 17 April 2024 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

In samenwerking met

Roos Griffioen

Contact

Reviews

Gilius Kreiken

Het Play-Koor!

Fantastisch! Breath in, sing out. Wat een heerlijke levendige manier om meer zelfexpressie te ervaren. En wat een kneitergoeie begeleider is Tom. Kan het niet groot genoeg aanraden!

Lees meer

Gilius Kreiken

Play Utrecht: Knuffelcafé!

Heel fijn! De begeleiding was heel gedragen en kundig, programma was mooi en de open space was heerlijk! Wmb mag de open space langer zijn. Liefs!

Lees meer

Daniël Van der Waals

Play Utrecht: Knuffelcafé!

Erg ontspannende avond met leuke mensen.

Lees meer

Play Heart: Daten met een vleugje tantra (Women Edition 🖤)

Meer evenementen van Play Utrecht

Monday, 20 May. om 19:15
Play Utrecht - Meer dansen = Meer beter!
Play Utrecht
Vrije Dans Dansmeditatie Ecstatic Dance
Monday, 27 May. om 19:15
Play Utrecht: Authentic Connection in a climate crisis
Play Utrecht
Verbinding Authentic Relating Natuur
Thursday, 30 May. om 19:15
Play Utrecht: Contact Improvisatie
Play Utrecht
Contact Improvisatie Verbinding Movement
Monday, 03 Jun. om 19:15
Play Utrecht: Fijn Mantra's Zingen op Bart-Jan's verjaardag!
Play Utrecht
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 27 Jun. om 19:15
Freedive: Daten met een vleugje Tantra (40-55)
Freedive Community
Relaties Playfulness Authentic Relating
Sunday, 08 Sep. om 10:00
MOEDer in je eentje EVENT - Vrijheid ervaren door OVERGAVE -
Kim Hartveld - Freeflow en Authenticity -
Festivals Vrouwen workshops Verbinding
Thursday, 23 May. om 19:00
discover ∞ connection & intimacy ∞
B-conscious
Tantra Persoonlijk Leiderschap Verbinding
Tuesday, 28 May. om 19:30
Tender Tantric Dance
Tender Hearts
Tantric Dance De stem van binnenuit Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl