Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Deep Dive Workshop: Shamanic Breathwork

Sunday 30 October 2022 van 11:00 tot 16:30

De Lindewei, Jacob Catslaan 12, 2332 AW Leiden, Nederland

Over dit evenement

โญ๐——๐—ฒ๐—ฒ๐—ฝ ๐——๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ: ๐—ฆ๐—ต๐—ฎ๐—บ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฐ ๐—•๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ต๐˜„๐—ผ๐—ฟ๐—ธโญ
Op zondag 30 oktober, 2022 nemen we je graag mee op een bijzondere reis naar binnen. Een reis waarin we het leven via de adem in het lichaam gaan ontvangen door middel van Shamanic Breathwork, een vorm van verbonden ademhaling. Door de breathwork oefeningen kom je in contact met jezelf. Dit kan leiden tot zeer waardevolle persoonlijke reiniging, genezing en inzichten.

De workshop begint met verbindingsoefeningen en beweging zodat jij in je lichaam kan landen en verbinding kan maken met jezelf. Vervolgens zullen wij je begeleiden tijdens de Shamanic Breathwork sessie van ongeveer een uur. Shamanic Breathwork is een krachtige tool voor zelfonderzoek, genezing en inzichten en kan resulteren tot diepe transformatie. Met de ogen gesloten en liggend op een mat, gebruikt elke persoon zijn eigen adem en de muziek om in een andere staat van bewustzijn binnen te gaan. Deze toestand activeert het natuurlijke innerlijke genezingsproces van de psyche van het individu en brengt hem of haar een bepaalde reeks interne ervaringen. De combinatie van muziek, de versnelde en verbonden adem en de veilige setting maken deze ervaring erg krachtig.

Psychiater Dr. Stanislav Grof en zijn vrouw Christina ontwikkelden deze methode in de jaren '70. Het is gebaseerd op 50 jaar therapeutisch werken met uitgebreide staten van bewustzijn, moderne psychologie en bewustzijnsonderzoek, en de studie van oude wijsheidstradities.

Als team staan wij echt voor de Deep Dive. Om dit mogelijk te maken is het essentieel om een veilige en onvoorwaardelijke space te creรซren waarin jij precies zo kan zijn zoals je bent. Tijdens de ademsessie kunnen veel emoties opgewekt en losgelaten worden. Je wordt begeleid tijdens de breathwork workshop en daarin mag jij zijn zoals je bent. Wij nodigen je uit om ruimte te geven aan wat is en alles te laten zijn zoals het is. Aan het eind van de dag ga je vredig en ontspannen weer naar huis, wellicht met nieuwe inzichten.

Je hoeft geen ervaring te hebben om deel te nemen. Ademwerk is eenvoudig en effectief. Tijdens de reis zijn wij aanwezig om je te ondersteunen waar nodig.

โœผ๐—Ÿ๐—ฒ๐˜ ๐—ผ๐—ฝ: ๐—˜๐—ฟ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜€๐—น๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐˜๐˜€ ๐Ÿญ๐Ÿฒ ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ถ๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ.โœผ

๐——๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—บ:
Zondag 30 oktober, 2022

๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—บ๐—ฎ:
11.00 - 11.15: Inloop
11.15 - 16.30: Workshop
16.30 - 17.00: Afronding & einde

๐—ช๐—ผ๐—ฟ๐—ธ๐˜€๐—ต๐—ผ๐—ฝ
Tijdens deze workshop gaan we vanuit een zachte en veilige bedding aan de slag met onze thematieken.

โœผIs er iets waar je al een tijdje tegenaan loopt?
โœผMisschien iets wat je triggert in je dagelijks leven?
โœผEen gedachte, gevoel of herinnering die steeds bij je terugkomt?

Om een veilige ruimte te creรซren, sluiten we de deuren om 11.15u en het is niet meer mogelijk om naar binnen te komen.

--- โœผ --- โœผ --- โœผ --- โœผ --- โœผ --- โœผ --- โœผ ---โœผ --- โœผ ---

๐—Ÿ๐—ผ๐—ฐ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
De Lindewei
Jacob Catslaan 12
2332 AW, Leiden

๐—ž๐—ผ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—ป
โœผNormal ticket: 65,-
โœผAbundance ticket: 80,- Voor degenen die wat meer te besteden hebben.
โœผDuo-ticket: 110,- (55 p.p.) Neem iemand mee en ontvang 10 euro korting per persoon.

Onze budget tickets zijn bedoeld voor mensen met een lager inkomen. Deze tickets zijn beperkt beschikbaar.
โœผBudget ticket: 50,-

๐—ฅ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
Zodra je hebt betaald krijg je binnen een paar dagen van ons een registratie formulier. Als deze is ingevuld is je registratie compleet.

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต:
โœผ Wij zorgen voor thee en snacks. Neem iets lichts mee om te eten voor de lunch-break.
โœผ Zorg goed voor jezelf. Draag gemakkelijk zittende kleding.
โœผ Er zijn zitkussen, matjes en dekentjes aanwezig. Neem als je wil, je favorite deken en matje mee.
โœผ Als je niet goed op een zitkussentje kan zitten, neem graag hiervoor contact met ons op. Dan zoeken wij samen een oplossing.

๐—ฃ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป
Gratis op zaterdag en zondag en op weekdagen na 19.30 uur.

๐—ฉ๐—ฟ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป?
Je kunt ons een e-mail sturen naar ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ@๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฝ๐—ฑ๐—ถ๐˜ƒ๐—ฒ.๐—ป๐˜‚

๐—”๐—ป๐—ป๐˜‚๐—น๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป
Annuleren kan tot 48 uur voor aanvang. Graag een email sturen naar info@deepdive.nl. Je krijgt dan de betaalde ticketbedrag terug, zonder de servicekosten van Hipsy.

--- โœผ --- โœผ --- โœผ --- โœผ --- โœผ --- โœผ --- โœผ ---โœผ --- โœผ ---

๐—ช๐—ถ๐—ฒ ๐˜‡๐—ถ๐—ท๐—ป ๐˜„๐—ฒ?
Wij (Renรฉ, Nick & Cindy) hebben alle drie in verschillende sharing-, mannen- en community circles gezeten. Door deze circles en talloze andere ervaringen hebben wij veel ontdekt en losgelaten. Daarnaast beschikken wij ook over de praktische vaardigheden in het begeleiden van mensen. Van daaruit is het verlangen ontstaan om andere mensen te ondersteunen in het contact maken met hun authentieke zelf. Wij hebben elk onze eigen kwaliteiten waardoor wij elkaar aanvullen en ondersteunen met onze unieke kennis en ervaring. Door onze energieรซn te bundelen versterken wij elkaar ten gunste van de groep/het veld/de sfeer.

โœผ ๐™๐™š๐™ฃ๐™šฬ is onze stille kracht, zijn energie is warm en aandachtig, hij kan als geen ander de veilige bedding waarborgen en draagt graag zorg voor de ander om zichzelf te laten horen. Daarnaast heeft hij samen met Nick 4 jaar in een mannencirkel gezeten waar hij een erg belangrijke sleutel was voor de berging van onze veilige setting.

โœผ ๐™‰๐™ž๐™˜๐™  heeft zichzelf via verschillende methodes ontwikkeld op het spirituele pad en kan deze methodieken met gemak inzetten om jouw een stapje verder te helpen op je pad. Daarnaast is hij erg scherp en zal hij een spiegel zijn voor alles wat zich aandient.

โœผ ๐˜พ๐™ž๐™ฃ๐™™๐™ฎ kan erg goed invoelen op de individu en benoemen wat zich aandient bij de ander. Zij luistert haarscherp naar wat er (niet) gezegd wordt, kan glashelder kijken naar de ander en voelt wat vaak voor de ander nog in de schaduw ligt. Zij bewaakt ook van nature het veld waarin de groep zich in begeeft en draagt deze energetische ruimte zonder oordeel en met liefde en compassie.

--- โœผ --- โœผ --- โœผ --- โœผ --- โœผ --- โœผ --- โœผ ---โœผ --- โœผ ---

Meer informatie over ons kun je vinden op onze website: https://deepdive.nu/

Sunday 30 October 2022 van 11:00 tot 16:30

De Lindewei, Jacob Catslaan 12, 2332 AW Leiden, Nederland

Over de organisatie

“"People can only meet you, as deeply they've met themselves" Matt Kahn.”

Deep Dive creรซert ruimtes waar mensen zich veilig voelen om hun maskers af te zetten en de verborgen schat van hun authentieke zelf te ontdekken.

Reviews

Maartje N

Deep Dive Workshop: Shamanic Breathwork

Beetje gespannen ging ik naar de workshop โ€˜Shamanic Breathworkโ€™ georganiseerd door Deep Dive in Leiden. Ik had een beetje ervaring met ademwerk (Wim Hof), maar de ervaring van deze dag was echt fijn. Rene, Cindy en Nick zorgden voor een veilige setting in de groep waardoor ik me rustig op mijn eigen proces kon focussen. Heel relaxed om zo professioneel en tegelijk speels meegenomen te worden op deze ademreis. Bijzonder om echt 'gezien' te worden. Ik heb veel los kunnen laten, mijn lichaam nam de leiding. Na de ademreis voelde ik me licht, vrolijk en onverwacht โ€˜bevrijdโ€™. Dit ga ik zeker vaker doen. Many thanks.

Lees meer

Deep Dive Workshop: Shamanic Breathwork

Dit vind je misschien ook interessant

Thursday, 14 Mar. om 19:30
PLAY! Zwolle AdemAvond (uitverkocht, wachtlijst)
Play Zwolle
Adem Ademwerk Ademcirkel
Sunday, 10 Mar. om 16:30
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Sunday, 24 Mar. om 09:30
Dag van de Verbinding
Studio Stil
Systemisch werk Sjamanisme Ademwerk
Thursday, 02 May. om 10:00
Truffel Spirit Workshop & hetย nieuwe Ademwerkย ยฎ
Anouk Bindels - Hart & Brein
Truffel Ceremonie Ademwerk Meerdaagse retraites
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl