Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Deep Dive

Deep Dive creëert ruimtes waar mensen zich veilig voelen om hun maskers af te zetten en de verborgen schat van hun authentieke zelf te ontdekken.

Volgen

0681297935

Haagweg 4, 2311 AA Leiden, Netherlands

Bezoek de website

Evenementen van Deep Dive

Er zijn momenteel geen evenementen ingepland.
“"People can only meet you, as deeply they've met themselves" Matt Kahn.”

Over de organisatie

De Deep Dive Missie (Wat?)
Deep Dive creëert ruimtes waar mensen zich veilig genoeg voelen om buiten hun comfort zone te stappen, hun maskers af durven zetten en op deze manier de verborgen schat van hun authentieke zelf te ontdekken.

De Deep Dive Visie (Waarom?)
In de huidige samenleving zijn de meeste mensen verwijderd geraakt van hun eigen natuur. Binnen die ontkoppeling hebben we de neiging om naar buiten te kijken voor de verbinding terug naar onze essentie. Daarbij raken we nog meer ontkoppeld (verdwaald). In onze visie is het essentieel om juist naar binnen te kijken om ons opnieuw te verbinden met ons ware zelf.

Deep Dive voelt een roeping om veilige ruimtes te creëren waar je met onvoorwaardelijke aanwezigheid wordt ontvangen. Door het individu te ondersteunen, hopen we een positief ripple effect te creëren binnen onze samenleving waar mensen meer authentiek met elkaar verbonden zijn. Hiermee creëer je een liefdevolle, creatieve wereld waar mensen leven vanuit het hart in plaats van vanuit het hoofd.

Lees meer

Dit zeggen anderen over
Deep Dive

  • Maartje N
    Deep Dive Workshop: Shamanic Breathwork

    Beetje gespannen ging ik naar de workshop ‘Shamanic Breathwork’ georganiseerd door Deep Dive in Leiden. Ik had een beetje ervaring met ademwerk (Wim Hof), maar de ervaring van deze dag was echt fijn. Rene, Cindy en Nick zorgden voor een veilige setting in de groep waardoor ik me rustig op mijn eigen proces kon focussen. Heel relaxed om zo professioneel en tegelijk speels meegenomen te worden op deze ademreis. Bijzonder om echt 'gezien' te worden. Ik heb veel los kunnen laten, mijn lichaam nam de leiding. Na de ademreis voelde ik me licht, vrolijk en onverwacht ‘bevrijd’. Dit ga ik zeker vaker doen. Many thanks.

    Lees meer
    03 November 2022 om 09:22

Deze organisaties vind je misschien ook interessant

Plantmedicijn Kambo Rapé
Women Circles * Kambô Ceremonies * Sacred Ceremonies
Authentic Relating
We run connection & intimacy events for those wishing for more authenticity, more openness and limitlessness in their relationships and daily life.
Mantra zingen Stembevrijding Zangcirkel
Muziek helpt uiting te geven aan jezelf en te verbinden met anderen. En te voelen: ik ben genoeg! Bij de workshops die ik geef staat dit voorop.
Sharing love for Dance to heal from within. Connecting to the wisdom of the Moon and awareness of our Feminine Life Energy✨
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl