Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.
Gepubliceerd op maandag 12 augustus 2024

Golden Circles Festival: Tips voor Verbinding en Persoonlijke Groei

Ontdek de Kracht van Verbinding

Op 7 en 8 september 2024 vindt het Golden Circles Festival plaats bij De Verwondering in Terwolde. Dit tweedaagse evenement biedt een unieke mix van spiritualiteit, bewustwording en plezier met activiteiten zoals cacao ceremonies, ademsessies, soundhealing, yoga, drumcirkels en meer. Het festival heeft als doel mensen te verwonderen, het collectieve bewustzijn te verhogen en vooral samen te verbinden, samen te genieten en plezier maken.

Maar zelfs als je niet naar het festival kunt komen, zijn er eenvoudige stappen die je kunt nemen om meer verbondenheid en persoonlijke groei in je leven te integreren. Hieronder delen we enkele tips die je kunnen helpen om vandaag nog te beginnen.

1. Oefen Mindfulness in je dagelijkse routine

Mindfulness is een krachtige tool om meer in het moment te leven en bewust te worden van je gedachten en gevoelens. Probeer elke dag een paar minuten de tijd te nemen om stil te zitten, je ademhaling te volgen en je bewust te worden van je omgeving. Dit kan helpen om stress te verminderen en een gevoel van kalmte te bevorderen. Een eenvoudige oefening is om je te concentreren op vijf dingen die je kunt zien, vier dingen die je kunt voelen, drie dingen die je kunt horen, twee dingen die je kunt ruiken, en één ding dat je kunt proeven.

2. Creëer ruimte voor creativiteit

Creatieve expressie is niet alleen leuk, maar ook therapeutisch. Of het nu gaat om schilderen, schrijven, dansen of muziek maken, het vinden van een creatieve uitlaatklep kan helpen om je emoties te verwerken en je zelfexpressie te bevorderen. Plan tijd in je week om iets creatiefs te doen, zelfs als het maar een paar minuten per dag is. Dit kan je helpen om uit je dagelijkse routine te stappen en nieuwe perspectieven te ontdekken.

3. Verdiep je relaties

Een belangrijke focus van het Golden Circles Festival is het bevorderen van verbindingen tussen mensen. Je kunt deze verbindingen versterken door actief naar anderen te luisteren en echte gesprekken aan te gaan. Probeer bijvoorbeeld bij je volgende ontmoeting met vrienden of familie dieper in te gaan op wat hen bezighoudt, in plaats van oppervlakkige onderwerpen te bespreken. Dit kan leiden tot meer betekenisvolle en vervullende relaties.

4. Duurzame levensstijl keuzes

Duurzaamheid is een belangrijk thema op het festival, maar je kunt ook thuis beginnen met kleine veranderingen. Denk aan het verminderen van je plasticgebruik, het kiezen van lokaal geproduceerd voedsel of het beperken van je energieverbruik. Deze stappen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar kunnen ook een gevoel van voldoening en verantwoordelijkheid geven.

5. Ontwikkel jezelf door leren en reflectie

Een leven lang leren is een waardevolle benadering voor persoonlijke groei. Of het nu gaat om het lezen van boeken, het volgen van online cursussen, of het bijwonen van workshops zoals die op het Golden Circles Festival, investeren in je eigen ontwikkeling is altijd de moeite waard. Neem de tijd om na te denken over wat je hebt geleerd en hoe je deze kennis in je dagelijks leven kunt toepassen.

Beleef het zelf bij het Golden Circles Festival

Voor wie deze onderwerpen verder wil verkennen, biedt het Golden Circles Festival een ideale gelegenheid voor verdieping en verbinding.

Op 7 en 8 september biedt het festival op diverse podia zowel bekende namen als verborgen juweeltjes op het gebied van innerlijke groei en bewustwording waaronder Binkie, Marjolein Berendsen, Ohm Punctuur, Piet jan Blauw, Sandra Akkermans en De Poldersjamaan. Naast de diverse workshops, ceremonies en soundhealings kun je genieten van marktkraampjes, muziek en heerlijk eten en drinken. Golden Circles festival is daarmee een fantastisch weekend om te verbinden met jezelf, de ander en de natuur om zo opnieuw met verwondering te kijken naar de wereld in en om ons heen.

Bezoek de festivalpagina op Hipsy om meer te weten te komen over het programma en hoe je kunt deelnemen. Laat je inspireren en ontdek nieuwe manieren om verbinding en groei in je leven te brengen.

Geschreven door Hans Bijloo

Golden Circles

Golden Circles, het bewustzijnscentrum waar persoonlijke groei en spiritualiteit hand in hand gaan.

Bekijk profiel
Woensdag, 25 sep. om 15:00
🛕 Our Temple 🛕 25-29 Sep '24 (by Denise, Femke & Lexmy)
Partners in Magic
Tantra Tempel Festivals
Zondag, 29 sep. om 19:00
Ecstatic Dance Festival Cyprus
Ecstatic Dance Festival
Festivals Meerdaagse retraites Ecstatic Dance
Donderdag, 12 sep. om 16:00
Yoga Retreat in oud klooster "de Weyst"
Dutch Love Revolution
Festivals Meerdaagse retraites Yoga
Vrijdag, 27 sep. om 18:00
Het Leukste Play Festival
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl