Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Freedive: Meditative Breath Play

Thursday 05 September 2024 van 19:15 tot 22:30

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Sensueel-kinky spelen met knuffels, adem en overgave
In deze workshop duiken we een andere wondere kant in van sensuele verbinding: die van samen ademen in (ont)spanning. Speciaal voor de curieuze, enthousiaste en bewuste samen-speler en -genieter, die in vol contact met Zelve(n) fijne bijzondere edgy sensaties wil verkennen!

Ontspannen met hulp van fijne spanning
Meditative Breath Play is een tantrisch-kinky be-leving waarin we als gelegenheidskoppels spelen met de bijzondere (ont)spannende effecten van anders ademhalen, in combinatie met knuffels en machtspel. In relaxte, bewuste en inspirerende oefeningen en ontmoetingen, waarin we samen met allerlei leukerds op zoek gaan naar onze sweet spots in de overgave aan elkaar en ons lichaam.

Onderzoek je mee, speels, openhartig, sensueel en samen?
♡ Hoe je lijf voelt, je adem en de bijzondere rust én kick die door je lichaam heen gaat?
♡ De sterkere, diepere band die je met jezelf en je gelegenheids-partners vormt?
♡ Wat wel en niet prettig en lekker voelt in het samen sturen van adem?
♡ Waar je grenzen liggen? En je die kunt borgen en communiceren?
♡ Hoe je er nog meer chille plezier uit kunt halen?

Deze workshop is voor jou als je hier vrolijk en nieuwsgierig van wordt, én al genoeg fijne ervaring hebt in samenwerken vanuit consent, energetisch ademen en het samen dragen van een safe(r) space. In basis wisselen onze gelegenheids-partners per oefening, maar als je heel graag alles doet met je vaste partner kan dat ook.

★ PROGRAMMA
♡ Een lekker rustige en meditatieve opbouw met o.a heerlijke Zelf-gronding en ont-moeting van elkaar
♡ Tips, tricks, do's en don'ts in 'Conscious Kink & Consent' en 'Before & After Care';
♡ 'De Super Power Mega Turbo Knuffel', waarin we met een rollenspel van ontvanger en gever uitgebreid knuffelend en rustig beginnen, en spelen met gesynchroniseerd ademen en elkaar vast(er)houden;
♡ 'The Sweet Spot'; waarin we op zoek gaan naar de ideale plek tussen spanning en ontspanning in ademsturing;
♡ 'Free Play', met ruimte om verder je eigen stijl te ontdekken en uit te proberen;
♡ 'After Hugs', waarin we fijn na-chillen en -zorgen voor elkaar.

★ GOED OM TE WETEN:
↠ Als je nu al blij uitkijkt naar dit samenspel met controle dan hebben we je er graag bij! Voel je hier geen enthousiaste 'Ja!' bij dan raden we deze workshop af. Net als wanneer je weinig ervaring hebt met heel bewust en diep verbinden met je Zelf, je adem en elkaar in bewust, tantrische / s.kspositieve spaces. Of als je weet dat je snel emoties zoals intense afwijzing voelt, en/of als je zwanger bent of sterk wordt uitgedaagd in je gezondheid. (Bijv. (C)PTSS, trauma, hartkwalen, epilepsie, nieraandoening, ernstige astma etc.)

↠ Tijdens de avond maak je grote kans op het voelen van knusse spanning, blijdschap, een beetje euforie, een sterke band met je (gelegenheids)partners en een heerlijke (tantrische) kick, waarbij er veel energie door je lijf gaat. En achteraf een mellow gevoel dat een beetje vergelijkbaar is met als je naar de sauna bent geweest.

↠ Een safe(r) space en samenspel creëren we samen! Ook deze bijzondere zelf- expressies en sensuele samen-ver-kenningen verrijkt in voldoening, (na)pret en diepere verbondenheid als we dit bewust nieuwsgierig en speels beoefenen met wijs-compassievol respect voor zelf en ander. Met ruimte om echter onszelf te kunnen zijn en ontmoeten in al wat er is en zal zijn: emoties, verlangens, grenzen, genot, juiciness...;

↠ We zullen dit spelen in fijn zittende kleding; en vragen je ook om fris en neutraal geurend schoon te zijn. We houden deze workshop expliciet non-s⭒ksueel. (Anders dan in eventueel bijkomend verlangen.);

↠ Expliciete, enthousiaste consent en heldere "Nee's" staan voorop; net als respectvolle acceptatie hiervan. Bij twijfel en "misschien" encoeuragen we je te kiezen voor "nee". Eer de twijfel / het nog niet weten / het oefenen met je "nee's"; en ontdek mee hoe veel fijner een volle "Jaaa" voelt;


★ BEGELEIDING:
Dit event wordt met veel plezier en attentie begeleid door Robert en Araceli, twee hoog-bewuste en speelse conscious connection / tantric kinksters. Zij verzorgen de workshop en creëren een comfortabel veld waarin veel mogelijk en welkom is. Begripvol, liefdevol, compassievol, inclusief en normaliserend, en tegelijk ook heerlijk ludiek, los en creatief!

♡ Over Robert
Ik oefen kink nu 20+ jaar en de scene werd beter toen er leuke workshops werden gegeven, dus daar draag ik graag aan bij! Met workshops zoals deze, of bijvoorbeeld de 'Conscious Impact Play' (soms ook wel 'Playfight like a Pirate' genoemd), en ook andere leuke dingen. Daarbij maakt consent en goed met elkaar kunnen overleggen de kink nóg leuker!

♡ Over Araceli
Ik ben o.a. een levens-genietende sensualist en ludiek holistisch-spirituele begeleider voor next level ‘♡-ver-lichters’ die bezig zijn met nog heler, liefdevoller en (h)eerlijker verbonden raken met zelf en omgeving vanuit ‘Wondervol'. Dol op bewuste, openhartige, bezielde en win-win-gerichte zelf- en samen-spel, avontuur en onderzoek vol hartvolle authenticiteit, diepe verlangens, zintuigen en sensaties.

Over Wondervol
Zelf ·verlichtende speels ·avontuurlijke zelf·groei, compassievol·wijze ♡·omgang en c♡eurieus gevorderd (♡·)begrip en ·herstel. Echte Araceli kern·waarden, ·krachten en ·strevens die bewust meerlagig in de events worden verweven; op liefst zo licht·♡·ig en door·werkende manier als kan. Onderdelen van een groter levens·spel: om zo voluit positief (on)aangepast en realistisch·wondervol in het leven komen te staan als kan, met lekker veel zelf·verzorgde glimmers en ruimte er bij.

C♡eurieus naar meer? https://hipsy.nl/wondervol

★ PRAKTISCH
Door: Robert en Araceli
Voor: Speelse, bewuste, sensuele gevorderde zelf-groeiers van 20+
Kosten: €29
Taal: Nederlands, maar als er veel Engelstalige mensen aanwezig zijn kan het zijn dat het begeleide gedeelte in het Engels wordt gegeven.

Planning:
19.00 - Inloop
19.35 - Workshop
22.00 - Closing circle Ꮛ na chill space
22.30 - Einde

Locatie: Kanaalweg 84A, Utrecht, gratis parkeren kan rechts naast het gebouw:
https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2W

De parkeerplaats is afgesloten met een slagboom. Als je aan komt rijden zijn er twee opties:
1) Bel bij de slagboom aan. Er gaat binnen dan een bel en dan kunnen we voor je open doen (Let op: het kan soms even duren en alleen tijdens de inloop van de workshop!)
Horen we de bel niet?
2) Laat dan de Play-telefoon overgaan (06-28998587). We nemen niet op, maar zullen wel de slagboom open doen :-)
Na afloop bij het wegrijden gaat de slagboom automatisch open.

★ OVER DE ORGANISATIE FREEDIVE

Freedive (onderdeel van Play! Community) organiseert events voor alle leeftijden om jezelf beter te leren kennen en de verbinding te vergroten met jezelf en de ander. We duiken samen in het diepe via dans, tantra, intimiteit, lichaamswerk, meditatie, conscious kink en nog veel meer. Freedive staat voor speelsheid, verbinding, ontdekking en daagt je liefdevol uit. Leuk als je met ons deze ontdekkingstocht aan wilt gaan!
Freedive events zijn natural high: zonder alcohol of drugs.

Voor andere toffe events: https://www.freedivecommunity.nl/

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“What if I fall? Oh but my darling, what if you fly?”

Freedive creëert avontuurlijke en verdiepende plekken en events voor mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en groei.

In samenwerking met

Reviews

Paul Adriaanse

Freedive: Conscious Impact Play - dagworkshop ♡

Een heerlijke, speelse en verbonden dag!

Lees meer

Anoniem

Freedive: Juice Bar XL!

Ik heb wel eens avonden k*ter afgesloten. Freedive is een fijne community met prettige begeleiders die je meenemen in oefeningen om bewust met jezelf om te gaan en te ontdekken waar jouw behoeften en verlangens zijn en hoe die te delen. Consent en veiligheid zijn key! Een juicy avond, spannend en ontspannend!

Lees meer

Pieter

Freedive: Juice Bar XL!

Fijne workshops (leuk dat het steeds net iets anders is bij elke editie) en er wordt een mooi open space gecreëerd. Een hele fijne energie ontstaat door de hosts en de deelnemers 😄 Geeft veel plezier en is ook erg leerzaam. Tip: Deze space is niet voor iedereen geschikt, in ieder geval niet als je specifieke verwachtingen hebt.

Lees meer

1. Choose your tickets
Regulier ticket

€ 29,80
Including € 0,80 service fee
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Freedive: Meditative Breath Play

Meer evenementen van Freedive Community

Wednesday, 07 Aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Monday, 12 Aug. om 17:00
Play/Freedive vakantie: Lekker leven
Freedive Community
Vakantie Gatherings Leven vieren
Saturday, 07 Sep. om 19:15
Freedive: Juice Bar (op zaterdag!)
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Tuesday, 10 Sep. om 19:00
Freedive: Rope Journey
Freedive Community
Shibari Lichaamswerk Aanraking

Dit vind je misschien ook interessant

Sunday, 25 Aug. om 14:00
'Kinky Sundays' - Sensual Adventuring
Be Touched Community
Conscious Sexuality Playfulness Sensualiteit
Friday, 13 Sep. om 09:30
TRAINING - LIFE IS NOW (Elke vrijdagochtend - 11 weken)
Ademwerk
Lichaamswerk Adem Ademwerk
Thursday, 25 Jul. om 19:00
Slow Sex Practice—Learn to slow the F down
Slow Sex Movement
Conscious Sexuality Authentic Relating Grenzen
Tuesday, 16 Jul. om 18:55
Authentic Relating Night
Authentic Relating Club Rotterdam
Authentic Relating Playfulness Verbinding
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl