Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Freedive: Conscious Impact Play - dagworkshop ♡

Sunday 23 June 2024 van 10:45 tot 17:30

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

Sensueel-kinky verkenning met impact
In deze deep dive duiken we in een wondere kant van sensuele verbinding: de liefdevolle pets! Speciaal voor de curieuze, enthousiaste en bewuste samen-speler en -genieter, die in vol contact met Zelf en leuke wakkere anderen fijne hardere sensaties en pijn wil verkennen.

Speels grenzen-onderzoek op basis van consent
Het onderwerp spanking zal waarschijnlijk nogal wat losmaken in je... En misschien voel je er zelfs 'Jaa!', 'Leuk!' en 'Dat wil ik' bij? Heb je daarnaast ook al enige ervaring met steeds bewuster (her-)ver-binden met je gehele Zelf, anderen, en consent-gerichte spaces? Dan nodigen we je graag uit om je impactvolle verlangens mee te komen verkennen in deze dag-workshop! Verwacht lekker veel gelach, creativiteit en speelsheid, en ook wat passende diepe ernst voor extra fijn- en veiligheid.

Onderzoek je mee, speels, openhartig, sensueel en samen?
♡ Wat wel en niet prettig en lekker is? En hoe dat voor ieder anders is?
♡ Waar onze grenzen liggen? En hoe wij die borgen en communiceren?
♡ Hoe je er nog meer plezier uit kunt halen?

★ PROGRAMMA
♡ 'Conscious Kink & Consent', 'Before & After Care' en 'Show & tell', waarin we meer leren over deze sensualiteiten met tips, tricks, do's en don'ts;
♡ 'The Sweet Spot' en '4 element sensations', waarin we ontdekken hoe, tot waar, hoe hard en waarmee we dit willen spelen;
♡ 'Where's the Treasure', een simpel en heel grappig rollenspel waarin we spelen met behoeften vragen en grenzen aangeven;
♡ De Open play space, om fijn verder te spelen en verkennen;
♡ Een potluck lunch, waarvoor we allemaal vegan/vegetarisch fijns en lekkers inleggen en ook zo het fijne en veilige groeps-gevoel vergroten (uitgezonderd natuurlijk als vlees echt móet voor je dieet).


★ GOED OM TE WETEN:
↠ De safe(r) space creëren we samen! We nodigen elkaar uit om onszelf te zijn, te oefenen, en onszelf te dragen in al wat er is en zal zijn: verlangens, ontdekking, speelsheid, genot, juiciness, emoties en grenzen;

↠ Gezonde Impact Play is in basis een sensuele expressie en spel. Met overgave en macht in het spotlicht, maar ook onze menselijke kwetsbaarheid en het oefenen met respectvolle ver-binding. 'Fijne pijn' betekent voor ieder wat anders, dus wees s.v.p. open om dit samen te onderzoeken en leren van elkaar;

↠ We zullen dit spelen in fijne strakke kleding of ondergoed, met een ‘Broekjes aan’-beleid; en vragen je ook om fris en neutraal geurend schoon te zijn. Deze workshop is expliciet non-s⭒ksueel. (Anders dan in eventueel bijkomend verlangen.);

↠ Expliciete, enthousiaste consent en heldere "Nee's" staan voorop; net als respectvolle acceptatie hiervan. Bij twijfel en "misschien" encoeuragen we je te kiezen voor "nee". Eer de twijfel / het nog niet weten / het oefenen met je "nee's"; en ontdek mee hoe veel fijner een volle "Jaaa" voelt;

↠ We raden deze workshop af als je weinig ervaring hebt met deze vormen van bewuste omgang met jezelf, elkaar, tantrische / s.kspositieve spaces en/of als je weet dat je snel emoties zoals intense afwijzing voelt;

↠ Tot slot: neem je je eigen impact toys mee voor de 'Show Ꮛ tell'? Of die ook geschikt zijn voor de open space ligt aan wat het is. Speeltjes zoals zwepen of stevige floggers zijn dat sowieso niet. (Te weinig ruimte en onveilig voor beginners.) Ook dingen als bijv. pinwheels, electro toys, scherpe dingen, etc. blijven beter thuis. Touw is een misschien. Stuur je ons een bericht als je twijfelt?

★ BEGELEIDING:
Dit event wordt met veel plezier en attentie begeleid door Robert en Araceli, twee hoog-bewuste en speelse conscious connection / tantric kinksters. Zij verzorgen de workshop en creëren een comfortabel veld waarin veel mogelijk en welkom is. Begripvol, liefdevol, compassievol, inclusief en normaliserend, en tegelijk ook heerlijk ludiek, los en creatief!

♡ Over Robert
Ik oefen kink nu 20+ jaar en de scene werd beter toen er leuke workshops werden gegeven, dus daar draag ik graag aan bij! Met workshops zoals deze, of bijvoorbeeld de 'Conscious Impact Play' (soms ook wel 'Playfight like a Pirate' genoemd), en ook andere leuke dingen. Daarbij maakt consent en goed met elkaar kunnen overleggen de kink nóg leuker!

♡ Over Araceli
Ik ben o.a. een levens-genietende sensualist en ludiek holistisch-spirituele begeleider voor next level ‘♡-ver-lichters’ die bezig zijn met nog heler, liefdevoller en (h)eerlijker verbonden raken met zelf en omgeving vanuit ‘Wondervol'. Dol op bewuste, openhartige, bezielde en win-win-gerichte zelf- en samen-spel, avontuur en onderzoek vol hartvolle authenticiteit, diepe verlangens, zintuigen en sensaties.

★ PRAKTISCH
Door: Robert en Araceli
Voor: Speelse, bewuste, sensuele gevorderde zelf-groeiers van 20+
Kosten: €85 (ook eventueel beschikbaar in support ticket of budget ticket op basis van fair use, voor als je oprecht minder te besteden hebt)
Taal: Nederlands, maar als er veel Engelstalige mensen aanwezig zijn kan het zijn dat het begeleide gedeelte in het Engels wordt gegeven.

Planning:
10.30 - Inloop
11.05 - Workshop start
13.30 - Potluck lunch
14.30 - Play space
17.00 - Closing circle Ꮛ na chill space
17.45 - Einde

Locatie: Kanaalweg 84A, Utrecht, gratis parkeren kan rechts naast het gebouw:
https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2W
De cursus wordt gegeven op de PLAY locatie aan de Kanaalweg 84A in Utrecht. Een kwartier lopen vanaf station Utrecht Centraal en je kunt gratis parkeren naast het gebouw: https://goo.gl/maps/kRggcVAyKz9wDL2WA

De parkeerplaats is afgesloten met een slagboom. Als je aan komt rijden zijn er twee opties:
1) Bel bij de slagboom aan. Er gaat binnen dan een bel en dan kunnen we voor je open doen (Let op: het kan soms even duren en alleen tijdens de inloop van de workshop!)
Horen we de bel niet?
2) Laat dan de Play-telefoon overgaan (06-28998587). We nemen niet op, maar zullen wel de slagboom open doen :-)
Na afloop bij het wegrijden gaat de slagboom automatisch open.

★ OVER DE ORGANISATIE
Over Wondervol
Zelf ·verlichtende speels ·avontuurlijke zelf·groei, compassievol·wijze ♡·omgang en c♡eurieus gevorderd (♡·)begrip en ·herstel. Echte Araceli kern·waarden, ·krachten en ·strevens die bewust meerlagig in de events worden verweven; op liefst zo licht·♡·ig en door·werkende manier als kan. Onderdelen van een groter levens·spel: om zo voluit positief (on)aangepast en realistisch·wondervol in het leven komen te staan als kan, met lekker veel zelf·verzorgde glimmers en ruimte er bij.

C♡eurieus naar meer? https://hipsy.nl/wondervol

Over Freedive
Freedive (onderdeel van Play! Community) organiseert events voor alle leeftijden om jezelf beter te leren kennen en de verbinding te vergroten met jezelf en de ander. We duiken samen in het diepe via dans, tantra, intimiteit, lichaamswerk, meditatie, conscious kink en nog veel meer. Freedive staat voor speelsheid, verbinding, ontdekking en daagt je liefdevol uit. Leuk als je met ons deze ontdekkingstocht aan wilt gaan!
Freedive events zijn natural high: zonder alcohol of drugs.

Voor andere toffe events: https://www.freedivecommunity.nl/

Over de organisatie

“What if I fall? Oh but my darling, what if you fly?”

Freedive creëert avontuurlijke en verdiepende plekken en events voor mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en groei.

In samenwerking met

Reviews

Paul Adriaanse

Freedive: Conscious Impact Play - dagworkshop ♡

Een heerlijke, speelse en verbonden dag!

Lees meer

Anoniem

Freedive: Juice Bar XL!

Ik heb wel eens avonden k*ter afgesloten. Freedive is een fijne community met prettige begeleiders die je meenemen in oefeningen om bewust met jezelf om te gaan en te ontdekken waar jouw behoeften en verlangens zijn en hoe die te delen. Consent en veiligheid zijn key! Een juicy avond, spannend en ontspannend!

Lees meer

Pieter

Freedive: Juice Bar XL!

Fijne workshops (leuk dat het steeds net iets anders is bij elke editie) en er wordt een mooi open space gecreëerd. Een hele fijne energie ontstaat door de hosts en de deelnemers 😄 Geeft veel plezier en is ook erg leerzaam. Tip: Deze space is niet voor iedereen geschikt, in ieder geval niet als je specifieke verwachtingen hebt.

Lees meer

Freedive: Conscious Impact Play - dagworkshop ♡

Meer evenementen van Freedive Community

Wednesday, 07 Aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Monday, 12 Aug. om 17:00
Play/Freedive vakantie: Lekker leven
Freedive Community
Vakantie Gatherings Leven vieren
Thursday, 05 Sep. om 19:15
Freedive: Meditative Breath Play
Freedive Community
Adem Sensualiteit Authentic Relating
Saturday, 07 Sep. om 19:15
Freedive: Juice Bar (op zaterdag!)
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 07 Dec. om 14:45
Sensual Play Party: Shibarifest
Healing Movements
Tantra Conscious Sexuality 1-Dags retraite
Sunday, 25 Aug. om 14:00
'Kinky Sundays' - Sensual Adventuring
Be Touched Community
Conscious Sexuality Playfulness Sensualiteit
Tuesday, 16 Jul. om 18:55
Authentic Relating Night
Authentic Relating Club Rotterdam
Authentic Relating Playfulness Verbinding
Saturday, 27 Jul. om 10:30
A Touch of Ecstasy
Embodied Eros
Lichaamswerk Conscious Sexuality Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl