Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play/Freedive vakantie: Lekker leven

Monday 12 August 2024 om 17:00 tot Sunday 18 August 2024 om 11:00

chateau de La Noue le Coq, La Noue le Coq, 08250 Chevières, Frankrijk

Over dit evenement

Welkom bij de Play/Freedive Vakantie - Lekker Leven!
Een week lang op een fijne vakantie vol co-creatie met een mooie club mensen.

In Noord-Frankrijk vind je het prachtige Chateau de la Noue le Coque: ons eigen kasteel met enorm landgoed voor onszelf waar we helemaal vrij kunnen bewegen. Met een groep van ongeveer 50 bewuste en fijne mensen leven we samen en is er alle ruimte om te zwemmen, workshops te geven en te volgen, te spelen, te dansen, verbinden en genieten!

Wat kun je verwachten?
Deze week is een ideale mix van chillen, workshops, dansen en veel onderlinge verbinding. De organisatie zorgt voor een fijne basis met ochtendgatherings en collectieve activiteiten. De kern van de week is co-creatie: als deelnemer kun je allerlei activiteiten of workshops bedenken die je samen wil doen: misschien heb je dat thuis al bedacht of ontstaat dat in het moment. De organisatie stroomlijnt de ideeën en zo ontstaat er een mooi dynamisch programma, afgestemd op de groep. Het co-creatieve karakter van de vakantie levert altijd mooie dingen op!

En: We slapen en leven in een kasteel!!
Er zijn vier gebouwen met vele slaapkamers met 1- en 2-persoons bedden, met douches, ligbaden, een eigen zwembad, danszalen, een heel landgoed met een zwemmeer, bos en weidse weiden voor onszelf... kortom álles om een week alle ruimte te hebben voor rust en plezier!

Het eten zal zo veel mogelijk biologisch zijn, dat we met liefde samen voor elkaar bereiden en daarna met karmacorvee weer opruimen. Uiteraard sowieso vegetarisch en in de regel ook veganistisch. :-)

Dus heb je zin in verbinden, massage, tantraworkshops, vogels kijken, dansen, spelletjes spelen, zwemmen, kletsen, lekker genieten van gezond en ongezond eten, filosoferen over het leven of lekker helemaal niks doen? Ga met ons mee!

Ik ken de Play vakantie, wat is het verschil met deze Play/Freedive vakantie?
Leuk dat je het vraagt! Het wordt georganiseerd door een team dat vanuit Play komt en ook het concept is in grote lijnen hetzelfde. Inhoudelijk gezien ligt de nadruk iets meer op verdieping en daarom gaan we als organisatie zelf ook wat meer workshops aanbieden door de week heen. Het verschil zit hem verder nog in de doelgroep. We hanteren hier geen leeftijdsgrens, alle mensen van boven de 18 zijn welkom!

~~~~~~ Praktisch ~~~~~~

❯ WANNEER: maandag 12 augustus 16:00 t/m zondag 18 augustus uiterlijk 14:00
❯ WAAR: Chateau de la Noue le Coque bij Cheviéres, in het Noorden van Frankrijk. Ongeveer 4,5 uur rijden vanaf Utrecht
❯ VOOR WIE: Iedereen die zin heeft in een vakantie met een bewuste en speelse basis in tantra.
❯ SLAPEN: Er zijn vier gebouwen met vele slaapkamers met 1- en 2-persoons bedden. We gaan alle slaapvoorkeuren opvragen bij de deelnemers en maken dan een indeling. Het is ook heel lekker om buiten te kamperen of in je camper te slapen - dus heel leuk en fijn als je daarvoor kiest. Ook dat gaan we allemaal nog aan je vragen.
❯ ETEN Het eten zal zo veel mogelijk biologisch zijn, dat we met liefde samen voor elkaar bereiden en daarna met karmacorvee weer opruimen. Uiteraard sowieso vegetarisch en in de regel ook veganistisch. :-) Er komt nog een formulier waarop je eventuele allergieën of diëten kunt aangeven.
❯ MEER INFORMATIE over paklijsten, carpoolen, slapen etc komt in de aanloop naar de vakantie.
❯TICKETS De prijs voor deze vakantie is : €505,- Dit is voor je gehele verblijf, met alle goddelijke veganistische maaltijden, thee, sappen en snacks, zwembad en een eigen landgoed!
❯ TAAL Dit evenement wordt in het Nederlands gegeven

We vinden het fijn als deze vakantie voor zoveel mogelijk mensen tot de mogelijkheden behoort. Er zijn daarom 4 budgettickets beschikbaar voor €475,-voor mensen met een kleine portemonnee. Mail ons op info@freedivecommunity.nl met je verzoek en dan hebben we daar even contact over de mogelijkheden.

Onverhoopt je ticket verkopen?
❥ Vraag ons naar of er nog mensen op de wachtlijst staan. Mail ons op info@freedivecommunity.nl
❥ Mocht je je ticket willen annuleren dan​​ gelden de algemene voorwaarden die worden meegestuurd met het ticket. https://www.freedivecommunity.nl/algemene-voorwaarden/

★ MEER INFO
Freedive is zusterorganisatie van Play en organiseert workshops, dans-avonden, feesten, retraites, meditaties en festivals voor bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Op de website vind je meer info en foto’s van de verschillende festivals en vakanties van de Freedive community.
www.freedivecommunity.nl

PLAY organiseert workshops, dans-avonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. Op de website vind je meer info en foto’s van de verschillende festivals en vakanties van de PLAY community.
www.playcommunity.nl

Monday 12 August 2024 om 17:00 tot Sunday 18 August 2024 om 11:00

chateau de La Noue le Coq, La Noue le Coq, 08250 Chevières, Frankrijk

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

“What if I fall? Oh but my darling, what if you fly?”

Freedive creëert avontuurlijke en verdiepende plekken en events voor mensen die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling en groei.

In samenwerking met

Reviews

Paul Adriaanse

Freedive: Conscious Impact Play - dagworkshop ♡

Een heerlijke, speelse en verbonden dag!

Lees meer

Anoniem

Freedive: Juice Bar XL!

Ik heb wel eens avonden k*ter afgesloten. Freedive is een fijne community met prettige begeleiders die je meenemen in oefeningen om bewust met jezelf om te gaan en te ontdekken waar jouw behoeften en verlangens zijn en hoe die te delen. Consent en veiligheid zijn key! Een juicy avond, spannend en ontspannend!

Lees meer

Pieter

Freedive: Juice Bar XL!

Fijne workshops (leuk dat het steeds net iets anders is bij elke editie) en er wordt een mooi open space gecreëerd. Een hele fijne energie ontstaat door de hosts en de deelnemers 😄 Geeft veel plezier en is ook erg leerzaam. Tip: Deze space is niet voor iedereen geschikt, in ieder geval niet als je specifieke verwachtingen hebt.

Lees meer

1. Choose your tickets
Freedive vakantie 2024

€ 505,80
Including € 0,80 service fee
Sold out
Wachtlijst

Plaats jezelf hier en ontvang bericht als er een ticket vrijkomt!

Free
Transaction costs :
€ 0,00
Total:
€ 0,00
Play/Freedive vakantie: Lekker leven

Meer evenementen van Freedive Community

Wednesday, 07 Aug. om 17:00
Freedive: Chateau Erotique
Freedive Community
Conscious Sexuality Meerdaagse retraites Vakantie
Thursday, 05 Sep. om 19:15
Freedive: Meditative Breath Play
Freedive Community
Adem Sensualiteit Authentic Relating
Saturday, 07 Sep. om 19:15
Freedive: Juice Bar (op zaterdag!)
Freedive Community
Aanraking Conscious Sexuality Verbinding
Tuesday, 10 Sep. om 19:00
Freedive: Rope Journey
Freedive Community
Shibari Lichaamswerk Aanraking

Dit vind je misschien ook interessant

Tuesday, 30 Jul. om 16:00
Play vakantie - Zinderende Zomer (Week 2)
Play Community
Playfulness Gatherings Leven vieren
Sunday, 21 Jul. om 13:00
NATARAJ BEACH PARTY ZANDVOORT | 21 JULI
Nataraj
Vrije Dans Festivals Gatherings
Friday, 04 Oct. om 10:00
Tantra Introductieretraite: Gronding
De School voor Verwondering
Tantra Meerdaagse retraites Leven vieren
Friday, 27 Sep. om 18:00
Het Leukste Play Festival
Play Community
Festivals Leven vieren Jongeren
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl