Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

🍄Sunset duinwandeling & microdosing🍄

Zondag 26 mei 2024 van 13:00 tot 20:30

Johanna's Hof, Johannisweg 3, 1901 NX Castricum, Nederland

Over dit evenement

De eerste bos en duinwandeling met microdosering naar keuze!
🍄 Truffels met cacao of San pedro 🌵

Ervaar de natuur met nieuwe ogen en laat je inspireren door de elementen.

🌵San Pedro is een cactus die mescaline bevat, een psychoactieve stof die bekend staat om zijn psychotherapeutische kwaliteiten. Mescaline is traditioneel ook als antidepressiva gebruikt en verder om klachten van hoofdpijn, koorts, een zonnesteek en artritis te verlichten.
Mescaline bindt zich aan serotoninereceptoren in de hersenen en staat daarnaast bekend om zijn binding met dopaminereceptoren.

🍄 Truffels en cacao

☀️We zullen op deze voorzomerse dag een kleine dosis innemen van de San Pedro, waardoor je zintuigen meer zullen gaan openstaan, zodat je meer in je lichaam kunt zakken en op een dieper nivo contact met jezelf kunt gaan maken. Het idee achter microdoseren is echter niet om te trippen, maar om een verbeterde stemming, verhoogde energie en extra creativiteit te ervaren.

Ook het in de natuur zijn! en met elkaar genieten van de elementen, het licht, de natuur terwijl je een lichtelijk geopend bewustzijn ervaart. Deze ervaring op een mooie dag vlak voor de zomer geeft ZIN in de zomer!

Er is de hele dag begeleiding aanwezig die je vrij laat om te stromen en tegelijk een veilige setting zult bieden terwijl jijzelf kunt opgaan in de natuur, met elkaar in gesprek of gewoon even met jezelf kunt genieten...

🙋🏻‍♀️ We ontmoeten elkaar bij Johanna's hof in Castricum en zullen gezamelijk een lange wandeling maken richting de zee (Je dient wel zelf naar de locatie te komen). Het is een begeleidde microreis met tussentijds stilstaan bij de prachtig rustgevende omgeving, de duinen. Er zullen dus momenten zijn dat we rusten, de natuur opzoeken, ons openen en ademen en er zijn actievere momenten van samen-zijn en interactie.

Aan het eind zijn er wat snacks en zullen we in rust nog de ervaring samen integereren.. en verder landden na de bos en duin reis.

👣
Kom dichterbij jezelf door in de natuur te zijn en je te openen. Na de wandeling voel je je geland/gegrond, ontspannen, zacht en meer één met jezelf.. Vredig!

Ik begeleid de reis op een veilige luchtige en openhartige manier met overgave aan het proces, wat zich evt. wilt aandienen en altijd in een relaxte setting.
✍🏼
Je ontvangt na inschrijving alle informatie en enkele richtlijnen voor een lichte aanpassing op je dieet op de dag van de wandeling. Je komt nuchter aan dwz zonder medicatie, supplementen of gegeten te hebben.
Je mag wel gewoon drinken en kunt eigen snacks voor later meenemen.
😢
Je kunt helaas niet meedoen in onderstaande gevallen:
- als je onder de 18 jaar bent
- verslaving aan drugs of alcohol
- neiging tot- of het hebben van psychische problemen
- als je zwanger bent

De wandelreis duurt een hele dag van 14:00 - 20:30u..
Waarin jij meegenomen wordt en jezelf helemaal kunt overgeven aan deze bijzondere ervaring in de natuur met een leuke groep gelijkgestemden en met een ervaring rijker met de zonsondergang weer opweg naar huis.

Deze dag is inclusief:
- San Pedro microdosering
- duinkaart voor de hele dag
- 2 personen die begeleiding bieden, een veilige setting & spaceholding
- snacks

Je loopt mee voor 77 euro. Daarvan betaal je nu maar 47 euro aan!! en de resterende 30 euro kan op de dag zelf via tikkie of cash afgerekend worden.
(bij afzeggen tot 7 dagen van tevoren 50% refundable bij geldige reden---common sense based---...)


Let's take a long walk ... 👣

Zondag 26 mei 2024 van 13:00 tot 20:30

Johanna's Hof, Johannisweg 3, 1901 NX Castricum, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

““If everything around seems dark, look again, you may be the light.” "Rumi"”

Holistische praktijk op locatie. Ik geef ceremonies, leringen, inwijdingen en verbindende samenkomsten in cirkels op een relaxte en eigen-wijze

Reviews

Tamara Van den toorn

🌺 Inwijding in aqua di florida maken 🌺

Een geweldige rijke dag in ervaring en kennis. Als een krachtige vrouwen kring samen gekomen, gezongen en geconnect met de bloemen en kruiden om vanuit die intentie en vibratie onze eigen madre te maken. In een woord magisch, een dieper begrip op werken met spirits van planten.

Lees meer

Daphne Fuchs

🌻voorjaarsretreat met chocobliss🌻

Natahli en haar flowkeepers maken er een magische en diepgaande ceremonie van. De muziek, de geleide meditaties zorgen voor een verdieping van de chocobliss ervaring. De liefdevolle aandacht, de persoonlijke begeleiding, de aankleding, de zorg voor de deelnemers, alles is met zoveel liefde en aandacht gedaan. Deze ceremonie kan ik iedereen aanraden om te ervaren, een parel in het leven!

Lees meer

Stephanie Cornelisse

🌺 Inwijding in aqua di florida maken 🌺

Wat een heerlijke dag was dit!! Ondanks dat ik Nat voor de eerste keer ontmoette was het alsof ik haar al jaren kon!! Echt thuis komen in een warm bad. Ze heeft ook zo ontzettend veel kennis van de planten en hoe de ceremony in elkaar gezet was, was echt heel fijn!! Mooi met een vrouwen groep samen en heerlijke gezongen en met elkaar verbonden!! Ik voelde me enorm verbonden met mezelf en met de andere vrouwen na de ceremonie. Ik kwam ook echt terug in me Vrouwelijke yin energie.. Het was een dag om nooit te vergeten!! Nat zei neem lekker je kind mee en dit was dus zijn eerste ceremonie!! Heel heel fijn!! Nat is echt een prachtige krachtige vrouw die weet hoe ze moet facilititeren en ook gewoon lekker echt zonder maskers!! HEERLIJK

Lees meer

1. Kies je tickets
🌵Duinwandeling met microdosing San Pedro🌵

Een hele dag in de natuur met jezelf, de wind, de bomen en de aarde in een groep gelijkgestemden. Onder veilige omstandigheden in de vrije natuur kunnen genieten van de microdosering San pedro...

€ 47,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
🍄Sunset duinwandeling & microdosing🍄

Meer evenementen van Natahli Millecam

Zondag, 26 mei. om 14:30
Bos en duinwandeling met microdosering 🍄 cacao & truffels 🍄
Natahli Millecam
Medicijnwandeling Natuur Leven vieren
Zaterdag, 22 jun. om 09:30
🐸kambo pre-zomercleanse🐸
Natahli Millecam
Kambo Detox Plantmedicijn
Zaterdag, 22 jun. om 14:00
🔥 zomer retreat met chocobliss & vuurceremonie 🔥
Natahli Millecam
Innerlijke Reis Truffel Ceremonie Plantmedicijn
Zondag, 23 jun. om 10:00
🕊Ceremonial space, gidsen & krachtdieren 🕊
Natahli Millecam
Plantmedicijn Bewustzijnsontwikkeling Energiewerk

Dit vind je misschien ook interessant

Woensdag, 29 mei. om 19:30
Documentary KIVA | The Call of the Wisdom Keepers + dialoog 2 Elders
Sparkle Eye
Film Natuur
Zaterdag, 11 mei. om 14:00
Ode aan de natuur/ Schrijfslentering
Schrijfnatuur
Creativiteit Natuur Schrijven
Vrijdag, 10 mei. om 15:00
KIVA | The Call of the Wisdom Keepers+ Ceremonie + wildplukwandeling
Sparkle Eye
Film Natuur
Zaterdag, 08 jun. om 20:00
Vrouwen Drum Cirkel
BloteVoetenPark Brunssum
Vrouwen workshops Drumcirkel Natuur
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl