Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

­čî╗voorjaarsretreat met chocobliss­čî╗

Saturday 16 March 2024 van 13:30 tot 22:00

Noordwijkerhout, Nederland

Over dit evenement


­čî╗ Hier is ie... de voorjaarsretreat!

Een bijzonder middag en avond waarin je kan gaan onderzoeken welke gevoelens je lichter maken en een fijn gevoel geven. We zullen gaan werken met affirmaties en hart openende oefeningen.

Fijne *cacao met truffel ceremonie, allerlei makkelijk te volgen ontspannende technieken met een fijn groepje gelijkgestemden en heerlijk eten achteraf. Je krijgt de ruimte om even stil te staan bij jezelf en weer te kunnen voelen waar je leven over gaat.
* cacaomet truffels is rauwe cacao, truffels, caapi b (legale deel vd ayahuaska) en kruiden. Dit geeft een diep ontspannend effect. De chocolade met een magisch effect ­čîč


­čî║Je mag je laten onderdompelen in een dag met plantmedicijn cacao en truffels in een veilige en professionele setting. Je zult meegenomen worden op een innerlijke reis die je de inzichten zullen verschaffen om verder te raken op je individuele pad met nieuwe kijk op de dingen. De truffel en caapi b. zorgen voor meer neurologische paden. Het fijne van de cacao met truffels is dat het weinig tot geen lichamelijke ongemakken geeft, anders dan bij veel andere plantmedicijnen. De cacao met truffels heeft geen enkel vervelend effect op het lichaam. Je krijgt als het ware alle rust en gemak van een psychadelische reis ├ęn daarmee de mogelijkheid om via een andere bril naar je leven te kijken. Je zult deze dag ge├»nspireerd raken door wat je allemaal mag ervaren. Daar nemen we alle tijd voor met elkaar.


­čî║zaterdag 16 maart­čî║

13:00 - inloop, kennismaking en settelen
13:30-20u - begeleide psychedelische journey
20-21:30u - Integrale oefeningen/sharing, diner en afscheid
Locatie - Noordwijkerhout (locatie volgt na inschrijving)
gratis parkeren voor de deur


Een volle retreat dag voor jou in een warme, veilige en fijne setting. Veiligheid en zorg staan voorop en daarom is er veel persoonlijke aandacht voor jouw inbreng/intentie en proces. Dit is niet een ceremonie zoals je het normaal gewend zou zijn, op een matje met enkel muziek.
Tijdens deze ceremonie wordt er gewerkt met wat zich aandient en wordt er evt actieve begeleiding aangeboden waar gewenst. Ook is de psychedelische journey een reis waarin je d.m.v. NLP, meditatie, shamanic trance journey en hynose wordt begeleid. Alsook innerkind delen en voorouderlijke stukken door regressie technieken.


Je krijgt na inschrijving een intake via de mail toegestuurd waarmee we voor een zo goed als mogelijke voorbereiding schetsen voor jouw innerlijke reis. We gaan voor een korte periode een verbinding aan met elkaar en daarvoor is het voor mij belangrijk dat je dit zo veilig als mogelijk kunt ervaren. Na de ceremonie is er ook altijd nog vrijblijvend contact. Je reist alleen door je innerlijk, maar je hoeft het niet alleen te doen..Investering voor deze hele dag met maaltijd, voorzorg/intake en after care/integration call is nu 189 euro, waarvan je nu maar 89 euro aanbetaald.


Eerder deze dag is het mogelijk een kambo ceremonie bij te wonen. Dit geeft je reis een nog schonere ervaring en zul je tevens meer kracht en focus ervaren tot wel 8 weken na de retreat. Je kunt het zien als een kickboost en diepe reiniging. Mocht je deze ervaring erbij willen boeken dan is dat apart mogelijk voor een groepsaanbieding van 99 euro.
Zie de informatie in de link: https://hipsy.nl/event/41331-kambo-pre-zomercleanse ­čÉŞ

Overnachten is mogelijk voor 20 euro. Op de locatie kun je dit aangeven en cash bijbetalen.

De volgende dag is er een speciale dag alleen voor vrouwen die zich het maken van aqua di florida eigen willen maken. Dit is een inwijding in het maken van het beschermend bloemenwater. Is je interesse gewekt? Lees dan even verder
---->>>> https://hipsy.nl/event/40891-ritueel-aqua-di-florida-leren-maken
Mocht je de cacao & truffel ceremonie meedoen en ook de volgende dag de inwijding dan is de overnachting gratis.


Contra- indicaties:
* onder de 18 jaar
* zwanger of borstvoeding geeft
* medicatie: altijd in overleg met mij en je arts.
* hartklachten
* enige vorm van een psychosomatische aandoening (o.a. borderline, psychose, schizofrenie etc..)


Annuleren:
Hier geldt eigenlijk common sense... Je maakt een commitment, daarom is je aanbetaling van 89 euro niet refundable.


Hopelijk mag ik je ontmoeten op deze ­čî║ voorjaarsretreat met cacao & truffels ­čî║Liefs Natahli

Saturday 16 March 2024 van 13:30 tot 22:00

Noordwijkerhout, Nederland

Over de organisatie

“ÔÇťIf everything around seems dark, look again, you may be the light.ÔÇŁ "Rumi"”

Holistische praktijk op locatie. Ik geef ceremonies, leringen, inwijdingen en verbindende samenkomsten in cirkels op een relaxte en eigen-wijze

Reviews

Tamara Van den toorn

­čî║ Inwijding in aqua di florida maken ­čî║

Een geweldige rijke dag in ervaring en kennis. Als een krachtige vrouwen kring samen gekomen, gezongen en geconnect met de bloemen en kruiden om vanuit die intentie en vibratie onze eigen madre te maken. In een woord magisch, een dieper begrip op werken met spirits van planten.

Lees meer

Daphne Fuchs

­čî╗voorjaarsretreat met chocobliss­čî╗

Natahli en haar flowkeepers maken er een magische en diepgaande ceremonie van. De muziek, de geleide meditaties zorgen voor een verdieping van de chocobliss ervaring. De liefdevolle aandacht, de persoonlijke begeleiding, de aankleding, de zorg voor de deelnemers, alles is met zoveel liefde en aandacht gedaan. Deze ceremonie kan ik iedereen aanraden om te ervaren, een parel in het leven!

Lees meer

Stephanie Cornelisse

­čî║ Inwijding in aqua di florida maken ­čî║

Wat een heerlijke dag was dit!! Ondanks dat ik Nat voor de eerste keer ontmoette was het alsof ik haar al jaren kon!! Echt thuis komen in een warm bad. Ze heeft ook zo ontzettend veel kennis van de planten en hoe de ceremony in elkaar gezet was, was echt heel fijn!! Mooi met een vrouwen groep samen en heerlijke gezongen en met elkaar verbonden!! Ik voelde me enorm verbonden met mezelf en met de andere vrouwen na de ceremonie. Ik kwam ook echt terug in me Vrouwelijke yin energie.. Het was een dag om nooit te vergeten!! Nat zei neem lekker je kind mee en dit was dus zijn eerste ceremonie!! Heel heel fijn!! Nat is echt een prachtige krachtige vrouw die weet hoe ze moet facilititeren en ook gewoon lekker echt zonder maskers!! HEERLIJK

Lees meer

­čî╗voorjaarsretreat met chocobliss­čî╗

Meer evenementen van Natahli Millecam

Sunday, 26 May. om 13:00
­čŹäSunset duinwandeling & microdosing­čŹä
Natahli Millecam
Medicijnwandeling Natuur Bosbad -Shinrin Yoku
Sunday, 26 May. om 13:00
Bos en duinwandeling met microdosering ­čŹä cacao & truffels ­čŹä
Natahli Millecam
Medicijnwandeling Natuur Leven vieren
Saturday, 22 Jun. om 09:30
­čÉŞkambo pre-zomercleanse­čÉŞ
Natahli Millecam
Kambo Detox Plantmedicijn
Saturday, 22 Jun. om 14:00
­čöą zomer retreat met chocobliss & vuurceremonie ­čöą
Natahli Millecam
Innerlijke Reis Truffel Ceremonie Plantmedicijn

Dit vind je misschien ook interessant

Saturday, 08 Jun. om 12:00
Cacao en ecstatic dance met Pete en Pan in Ranst
https://www.kamboinconditional.com/
Cacao ceremonie Klankreis-Soundbath Dansmeditatie
Wednesday, 24 Apr. om 19:00
MAANKARAVAAN-Full Moon Cacao Ceremony-Couple Positive-ESTA POLYESTA
Moonfool
Ecstatic Dance Full Moon Cacao ceremonie
Thursday, 25 Apr. om 19:00
Full Moon Kundalini NRGY Awakening & CACAO
Lonneke Aerts
Kundalini Kundalini activatie Cacao ceremonie
Thursday, 09 May. om 12:00
NATURAL HIGH FESTIVAL ~ MAGIE VAN VERBINDING
Natural High
Cacao ceremonie Ecstatic Dance Tantra
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl