Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Avondretreat met yoga, adem & food

Vrijdag 31 mei 2024 van 16:30 tot 20:00

The STUDIIO, Hoofdweg 71E, 1175 KM Lijnden, Netherlands

Over dit evenement

Het zit in onze natuur als mens om ons te blijven ontwikkelen en te streven naar een diepere betekenis in ons bestaan. Vaak lopen we dan vast op het punt dat we bewust zijn van niet-meer-werkend gedrag, maar nog niet bekwaam genoeg zijn om te ervaren wat wél werkt. Dit kan een uitdagende reis zijn waarin we om ons heen grijpen maar weinig hebben om aan vast te houden.

Je zintuigen en adem kunnen hele waardevolle tools zijn in dit proces. Om van controle te verzachten in overgave. Dit is waar antwoorden en inzichten zich laten zien en jouw volgende stap zich kan ontvouwen.

Tijdens dit Avondretreat nodigen wij, Emma en Mireille, je uit om met een Kundalini Yoga kriya, de Verbonden adem en een zintuig-prikkelende Food ervaring te openen, verzachten en verbinden met jezelf en de ander.

KUNDALINI YOGA / kriya
Kundalini Yoga wordt ook wel de yoga van bewustzijn genoemd. Een les begint met een korte opening en afstemming, gevolgd door een kriya (reeks dynamische oefeningen met een bepaald thema/effect), meditatie en ontspanning. Deze vorm van yoga biedt handvatten om blokkades op te lossen en innerlijke draagkracht te creëren, zodat de kundalini energie moeiteloos kan stromen vanaf het laagste punt van je lichaam naar de kruin van je hoofd.

VERBONDEN ADEM
Met de verbonden adem ga je op innerlijke ontdekking met de kracht van je eigen adem. Met je adem breng je je aandacht naar dat wat in jou leeft en je tegenhoudt om je over te geven aan het ritme van het leven. Het activeert het zelfhelende vermogen om los te laten wat niet meer dient en meer ruimte te voelen voor jezelf; jouw essentie, waarheid en leven.

FOOD ERVARING (sit down shared dinner)
Het gebruiken van je zintuigen is een van de simpelste en meest onderschatte manieren om je in het hier en nu te brengen. Door een bewust moment te nemen om te proeven, voelen, ruiken en zien beweeg je van je hoofd naar lichaam, naar hart.

Samen eten en delen schept verbinding. Het is een uitnodiging om jezelf en de ander te voeden en vieren. Op alle lagen.

PRAKTISCH
Vrijdag 31 mei
16:30 - 20:00
8 deelnemers
€ 155,-
En € 145,- voor leden van The STUDIIO of Emma’s community

LIEFDEVOLLE NOTES
· Heb je wensen op het gebied van dieet of allergie laat het ons vooraf weten.
· Een aantal dagen voorafgaand aan de ceremonie ontvang je een voorbereidende mail met extra informatie.

CONTRA-INDICATIES ADEM
Hart- en vaatziektes, anti-depressiva, hoge bloeddruk, hartfalen, epilepsie, glaucoom, hyperventilatie, zware astma, intense paniekaanvallen of psychose, laat het ons weten als je hier graag meer over wilt weten. Ben je zwanger? Neem dan vooraf even contact met ons op ivm het aanpassen van de ademtechniek en de food ervaring.

BEGELEID DOOR EMMA
Na jarenlang in de high-end hospitality industry te hebben gewerkt, besloot Emma in 2019 een andere weg in te slaan. Ondanks het ogenschijnlijk perfecte leven dat ze leidde, voelde ze zich vanbinnen leeg en uitgeput. Ten einde raad vond ze haar toevlucht op de yogamat, waar zij een diep transformerende ervaring had. Dit leidde tot een reis van (zelf)ontdekking en heling, die resulteerde in de geboorte van In Liefde. Dé plek waar zij haar passies voor gastvrijheid, (holistische) gezondheid en bewustzijnswerk laat samensmelten. Het is haar missie om levens te verrijken door het faciliteren van betekenisvolle ontmoetingen (met onszelf én de ander) en zintuiglijke (eet)ervaringen. Hierbij maakt zij gebruik van beweging, contemplatie/meditatie, rituelen én samen eten.

BEGELEID DOOR MIREILLE
Mireille is initiatiefneemster van The STUDIIO en is op een krachtige missie om de wereld weer te vertragen voor meer bewustzijn en diepe verbinding. “Tijdens mijn leven hebben meerdere intense gebeurtenissen mij uitgenodigd om telkens weer opnieuw te verbinden met mezelf en mijn relatie met de wereld om me heen. Vanuit ervaring sprekende merk ik dat die reis oneindig is en eigenlijk zonder eindbestemming. De reis wordt wel steeds ontspannender en moeitelozer door me echt over te geven aan dat wat het leven vraagt. Een continue gevoel van beschikbaar zijn.” Mireille biedt in groep of 1:1 een lichte, veilige en geaarde energie waarin je de ruimte voelt om met speelse, toegankelijke tools zoals yoga, adem, meditatie, lichaam- en energiewerk je eigen diepere essentie en waarheid te voelen, (her)ontdekken en ervaren.

Heb je vragen? Neem contact op via info@inliefdeleven.com of pause@thestudiio.nl.

We kijken enorm uit je tijdens deze bijzondere Avondretreat te verwelkomen!

Liefs Emma en Mireille

Vrijdag 31 mei 2024 van 16:30 tot 20:00

The STUDIIO, Hoofdweg 71E, 1175 KM Lijnden, Netherlands

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Waar gastvrijheid, (holistische) gezondheid en bewustzijnswerk samensmelten. Betekenisvolle ontmoetingen en zintuigprikkelende (eet)ervaringen.

In Liefde

1. Kies je tickets
Ticket Avondretreat Bijna uitverkocht

€ 155,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Avondretreat met yoga, adem & food

Dit vind je misschien ook interessant

Zaterdag, 11 mei. om 14:00
Mini Lente Retreat
Praktijk Statera
1-Dags retraite Ademwerk Yoga
Donderdag, 09 mei. om 19:00
Ademcirkel Verbonden Ademen - met Niels en Anika
Niels en Anika
Adem Ademwerk Ademcirkel
Zaterdag, 01 jun. om 12:00
IJsbad & Adem workshop Ouderkerk a/d IJssel
Air Academy
Adem
Zaterdag, 08 jun. om 13:00
SYTYCA transformatie & adem event
EsEnergy
Adem Lichaamswerk Ademwerk
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl