Loading...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

SYTYCA transformatie & adem event

Saturday 08 June 2024 van 13:00 tot 17:00

Lebuinuskerk, Grote Kerkhof 38, 7411 KV Deventer, Nederland

Over dit evenement

Adem & Transformatie events op unieke locaties!

Welkom bij SYTYCA

So you think you can… ADEM transformatie events

Zoals jullie van ons gewend zijn werken we iedere keer met een uniek thema. De eerstvolgende editie zal helemaal in het teken staan van het thema “Natives”. Dat betekent dat we gaan werken met de voorouders, oude rituelen, de windrichtingen, het sjamanenrijk en met krachtdieren.

De intentie van dit event is jullie te bevrijden van oeroude imprints en samen te verbinden met de heilige wijsheid van de inheemse volkeren, zodat jullie je deze eigen kunnen maken.

Ook op veler verzoek, gaan wij ons door het land verplaatsen! Hiermee wordt ons event nog toegankelijker. We blijven het ademevent op de meest toffe en authentieke (kerkachtige) plekken laten plaatsvinden.

Er komt zelfs een SYTYCA transformatie weekend aan! Hierover later meer...

Maar voor nu…. Laten we naar onze eerstvolgende editie gaan! Mogen we trommelgeroffel alsjeblieft? Of beter gezegd.. Mogen we de drums en djembés horen…

SYTYCA komt naar Deventer!

Op zaterdagmiddag 8 juni is onze volgende editie en die vindt tot ons enthousiasme plaats op werkelijk een prachtige A-locatie, namelijk in de Lebuinuskerk in Deventer.

We gaan ons weer verbinden met Great Spirit om jullie gloeinetjes door jullie transformatieprocessen heen te begeleiden. En omdat het op een middag is, kunnen we het programma ietwat uitbreiden. Dat betekent dat we nu meer de ruimte nemen om te landen, te verbinden en te openen en dat we ook uitgebreider de tijd nemen voor het uitreizen. Waardoor we jullie nog meer met de magie van muziek kunnen verwonderen.

We gaan een nieuw Spirit Protocol creëren en een vernieuwde transformatieve ademreis in het veld zetten. We gaan er weer voor zorgen dat deze middag voor jou onvergetelijk wordt.

Ken je ons en SYTYCA nog niet?

Wij combineren transformatie, adem, verbinding en beweging waardoor jij op de meest veilige manier oude energetische ballast los kan laten en nieuwe krachtige en authentieke energie toe kan laten.

We zetten deze combinatie in om:

⤖ contact te maken met onbewuste blokkades;

⤖ spanning en stress los te laten;

⤖ je bewustzijn te vergroten;

⤖ verkrampte energie rondom beperkende overtuigingen vrij te geven en te transformeren;

⤖ de levensenergie door jou heen te laten stromen;

⤖ jouw volledige potentieel te benutten!


Het SYTYCA Team
Net zoals altijd zullen wij (Marleen, Brian en Esther) dit niet alleen doen. Wij hebben het geluk dat we telkens weer ondersteund worden door een team van professionele spaceholders. Afhankelijk van de groepsgrootte bewegen we mee met het aantal spaceholders, omdat wij het super belangrijk vinden dat iedereen veilig en diep zijn of haar proces in kan duiken. Daarom hebben we een altijd een team die jou kan supporten en dragen in jouw innerlijke proces.

Natuurlijk worden we ook weer ondersteund door live muziek. Met allerlei prachtige instrumenten worden we weer door de avond heen begeleiden.

We zullen werken met Spirit Protocollen, drums en andere instrumenten en natuurlijk met ademtechnieken, zodat jij helemaal kunt zakken in je lijf en je veilig kunt voelen om overtollige ballast los te laten.

Hoe ga je om met emoties die zich aandienen?

Los van het energetische team dat je tijdens de SYTYCA events ondersteunt, zul je de kracht ontdekken dat ook jij jezelf kunt dragen. Vaak is ons geleerd dat we weg moeten gaan van gedachten, emoties en vervelende prikkels, maar tijdens SYTYCA events word je ondersteund om zelf hier doorheen te gaan. Hoe bekrachtigend is dat? Betekent dit dat je het alleen moet doen? Nee, natuurlijk niet! Er is altijd een spaceholder in de buurt die je kan helpen door je proces heen met een hand op je schouder, een bemoedigende affirmatie of wat er dan ook in dat moment nodig is. Je mag namelijk ervaren dat je het wel zelf, maar zeker niet alleen hoeft te doen!

Je zult ook ontdekken dat je deze middag ruimte gaat maken voor nieuwe bekrachtigende energieën in je energetisch systeem, nadat je eerder oude ballast hebt losgelaten. En wie weet hoef je deze middag helemaal niks los te laten, maar mag je alleen maar nieuwe verfrissende energie toelaten… Who knows what ADEM can do!

Met elkaar creëren we een krachtig energieveld waarin wij ons laten leiden door licht en liefde. Als deelnemer ben je er helemaal voor jezelf en tegelijk maak je onderdeel uit van het grote geheel en de veilige ruimte die wij voor jou creëren.

Aan het einde van de middag ga je lichter en weer met nieuwe levensenergie en ruimte naar huis! Plus je neemt een onvergetelijke ervaring mee, ook niet geheel onbelangrijk.

So.. you think you are enthousiast na het lezen van deze info? Voor een investering vanaf 99 euro ben je er al bij! Meld je aan via (deze link).

Investering:

Early Bird 99,- euro

Normal Bird 109 euro,-

Late Bird 119 euro,-


Je neemt zelf mee:

- matje en evt schapenvacht

- kleedje(s) om onder te zitten/liggen

- (meditatie)kussen

- flesje water


Tot slot raden we je aan om comfortabele kleding (in laagjes) aan te trekken. De temperatuur tijdens onze events kan namelijk variëren, omdat we met energie werken. Maak het jezelf zo comfortabel mogelijk, want energiewerk vraagt simpelweg ook om goed voor jezelf te zorgen.

Wij zien je heel graag op 8 juni om 12:30 uur in de Lebuinuskerk in Deventer. We beginnen om 13:00. Tot dan!

Veel liefs van Marleen, Brian en Esther

Saturday 08 June 2024 van 13:00 tot 17:00

Lebuinuskerk, Grote Kerkhof 38, 7411 KV Deventer, Nederland

Over de organisatie

“TRANSFORMATIEVE TANTRA...laat je levensenergie stromen!”

Graag deel ik mijn liefde voor transformatiewerk en mijn passie voor tantra met jullie. Tantra🤍Breathwork🤍Voorouderlijkwerk🤍retreats en meer..

In samenwerking met

Magical Badass

Contact

Thuiskomen Events

Contact

Brian van Leeuwen - Transformatiewerk

SYTYCA transformatie & adem event

Meer evenementen van EsEnergy

Thursday, 27 Jun. om 19:00
Activeer je levensenergie door een helende embodiment practice
Flowmotion Energy Center
Healing Chakra's Lichaamsbewustzijn
Saturday, 20 Jul. om 09:45
Activeer je levensenergie door een helende embodiment practice
Flowmotion Energy Center
Healing Chakra's Lichaamsbewustzijn

Ook een event posten? Begin gelijk! Het is gratis.

Dit vind je misschien ook interessant

Friday, 21 Jun. om 19:00
Friday Breathwork Experience with Sapphire Brown
Breathwork Limited Edition
Ademwerk Lichaamsbewustzijn Mindfulness
Wednesday, 17 Jul. om 19:00
Cacao, ademreis & live muziek
Anouk & Yora / May & June
Ademwerk Live muziek Cacao ceremonie
Friday, 05 Jul. om 19:00
YOGA & ADEMCIRKEL
Yoga Treats
Adem Yoga Verbinding
Friday, 12 Jul. om 19:30
LEAP met Carmen op 12 juli in Bergen, Noord Holland
LEAP met Carmen
Innerlijke Reis Lichaamswerk Kundalini activatie
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl