Laden...
of
Heb je nog geen account?
Maak een nieuwe aan.

Play Utrecht: Authentic Connection in a climate crisis

Maandag 27 mei 2024 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Over dit evenement

★★★ Authentic Connection in a Climate Crisis ★★★

Ken je dat? Dat je enerzijds geraakt wordt door de klimaatcrisis en een steeds somberder wordend toekomstperspectief, maar dat je ook niet zo goed weet wat je met zo’n groots thema moet?

Wij vinden dat heel begrijpelijk. De klimaatcrisis is ontzettend belangrijk, maar tegelijkertijd ook dodelijk vermoeiend, verdrietig en frustrerend. We vinden dat we het gesprek aan moeten gaan, maar zijn ook bang om de sfeer in dee groep te verpesten. En als we dan toch eens onze moed bij elkaar rapen, dan eindigen we veel te vaak in een dodelijk vermoeiende welles-nietes discussie waar niemand wat mee op lijkt te schieten. Doomscrollen op onze telefoon blijkt ook niet echt te helpen, maar tegelijkertijd voelt het ook niet helemaal lekker om onze kop dan maar in het zand steken.

Voor alle mensen die zich in dit soort dilemma’s herkennen, organiseren wij deze workshop. Een plek om op te laden, samen met een groep likeminded mensen. We nemen de tijd om te delen over de uitdagingen die we op dit pad tegenkomen, tips uit te wisselen, en elkaar te inspireren tot het vinden van onze unieke missie in dit verhaal. We gaan daarbij alle kanten op, van speelse oefeningen (ja er mag ook gelachen worden tijdens een klimaatcrisis!), tot klimaatrituelen en alles er tussenin. De basis bij dit alles is “The Work that Reconnects” methode van eco-filosofe Joanna Macy waarin psychologie, spiritualiteit en systeemdenken worden gecombineerd.

Naast een (hopelijk) mooie verbindende avond, waarin je samen met likeminded mensen weer even op kunt laden, zullen we je praktische tools mee geven die je in de toekomst kunnen helpen om de beweging te maken van klimaatrouw, -frustratie of -boosheid naar verbinding, authentiek contact en daarmee impact!

(During this workshop we will switch in our guidance between English and Dutch, but we always invite you to share and give input in a language that feels natural to you)


★★★ Over de Facilitators ★★★
Stephen is afgestudeerd als ritueel ontwerper aan de Universiteit van Humanistiek en gecertificeerd KlimaatCoach bij KlimaatGesprekken. Daarnaast volgde hij de afgelopen jaren een breed scala aan opleidingen in onderwerpen varierend van klimaatpsychologie, yoga filosofie, en tantra tot bushcraft en leven in de wilde natuur. In het dagelijks leven is hij daarnaast werkzaam als Duurzaamheidsstrateeg bij een grote verzekeraar, waarbij zijn missie is om een transitie in te zetten naar een financiele industrie opererend binnen de planetaire grenzen. Je kunt meer lezen over Stephen op zijn Instagram pagina @stephenverheul

Tom has been a climate activist with Extinction Rebellion since 2019. He combines his activism with working as a Climate Career Coach and Regenerative Workshop facilitator. He holds spaces that support people to feel empowered and connected to create a more sustainable world. You can learn more about Tom on his website.

Tom is sinds 2019 actief als klimaatactivist bij Extinction Rebellion. Hij combineert zijn activisme met zijn werk als Climate Career Coach en Regenerative Workshop facilitator. In zijn werk creëert hij omstandigheden waar mensen zich gesteund voelen en gestimuleerd worden om een gevoel van empowerment en verbonden te ontwikkelen van waaruit ze stappen kunnen zetten om een duurzamere wereld te creëren. Je kunt meer over Tom lezen op zijn website https://www.tommarshall.life .

⭒ ⭒ ⭒ ⭒ ⭒

Over PLAY:
PLAY organiseert workshops, dansavonden, feesten, meditaties en festivals voor (jong) bewust Nederland: mensen die willen voelen dat ze leven. Onze events zijn natural high: zonder alcohol of drugs. Be real, come as you are. PLAY zit in Utrecht, Zwolle, Eindhoven en Nijmegen.
PLAY agenda: http://www.playcommunity.nl/

Maandag 27 mei 2024 van 19:15 tot 22:00

Kanaalweg 84A, 3533 HG Utrecht, Nederland

Reserveer je spots!

Koop je tickets direct via Hipsy. Na betaling is je deelname definitief en ontvang je je tickets per e-mail.

Over de organisatie

Play Utrecht organiseert workshops, cursussen en reeksen op het gebied van meditatie, dans, lichaamswerk, ademwerk, tantra, masage en nog veel meer.

Reviews

Janna

Play Heart: Daten met een vleugje tantra (Women Edition 🖤)

Van tevoren was ik wat gespannen, maar tijdens het event lukte het goed om te ontspannen. Dit kwam door de setting en door de lieve dames die het event hosten. Bedankt voor deze mooie ervaring!

Lees meer

Inge

Play Utrecht: Core Energetica

Mooie en waardevolle introductie in wat lichaamswerk voor je kan doen!

Lees meer

Lars Van Dijk

Play Utrecht: Core Energetica

Fijne open ervaring waarin je echt werd uitgenodigd om naar binnen te gaan en te kijken waar jij behoefte aan hebt. Te luisteren naar je lichaam en er op te vertrouwen en dat het het je geeft wat je nodig hebt. Op zowel fysiek, mentaal als spiritueel vlak. 🙏

Lees meer

1. Kies je tickets
Regulier Ticket

€ 19,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Strippenkaartreservering

Als je al een strippenkaart hebt kun je een plek reserveren, we stempelen je strip af bij het evenement

Gratis
Strippenkaart

Je ontvangt de kaart bij het evenement, er staan 5 strippen op.

€ 85,80
Inclusief € 0,80 servicekosten
Wachtlijst

Gratis
Transactiekosten :
€ 0,00
Totaal:
€ 0,00
Play Utrecht: Authentic Connection in a climate crisis

Meer evenementen van Play Utrecht

Maandag, 06 mei. om 19:15
Play Utrecht: Fijn Mantra's Zingen!
Play Utrecht
Mantra zingen Kirtan Stembevrijding
Dinsdag, 07 mei. om 19:15
Play Utrecht: Knuffelcafé!
Play Utrecht
Knuffelworkshops Aanraking Verbinding
Woensdag, 08 mei. om 09:15
Play/Freedive Utrecht: Chakra Yoga
Play Utrecht
Yoga Lichaamsbewustzijn Chakra's
Woensdag, 08 mei. om 19:15
Play Utrecht - Vrouwencirkel
Play Utrecht
Vrouwencirkels Leven vieren Authentic Relating

Dit vind je misschien ook interessant

Vrijdag, 03 mei. om 18:45
Conscious Deep Dating
Anna Eden
Authentic Relating Playfulness Dating
Woensdag, 29 mei. om 19:30
Documentary KIVA | The Call of the Wisdom Keepers + dialoog 2 Elders
Sparkle Eye
Film Natuur
Vrijdag, 17 mei. om 15:00
Het Verbindingsweekend op Kleurendroom
Kleurendroom
Verbinding Gatherings Innerlijke Reis
Zaterdag, 18 mei. om 13:00
Tantra Workshop: De Rijkdom In Jezelf
Mandira
Tantra Authentic Relating Zelfliefde
Made with ♥ Copyright 2024 hipsy.nl